Historie 1 - Del 1 (UM)

Hei! Da tenkte jeg å starte en historie om Ulrik Munther. Jeg er da "den andre jenten" som ikke skriver om Justin Bieber. Håper dere liker historien!


 Foreldrene dine har akkurat skilt seg. Faren din har flyttet til Sverige, men moren din bor fortsatt hjemme i Norge. Du er 16 år og sitter på flyet på vei til Göteborg for å besøke faren din for første gang etter at han flyttet. Du reiser alene. Faren din har bare vært borte i en uke, men det føles som en evighet.

Når du lander på flyplassen i Göteborg er det strålende sol og nesten 30 grader. Du går for å hente bagasjen din og så ringer du til faren din. Han er litt forsinket, så du setter deg ned på en benk.
Plutselig kommer det en folkemengde forbi og du ser mange fotografer og journalister. Du reiser deg opp på benken for å se hvem det er. Der står det en gutt med lyst hår. Du vet ikke hvem ha er, men det er tydelig at han ikke bare er en vanlig gutt. Det ser ut som om han er rundt 17-18 år. Ganske kjekk egentlig. "Ulrik, hvordan gikk konserten? Hvordan var LA?" spør en av journalistene. Han snakker for lavt til at du klarer å høre hva han svarer. Du setter deg igjen og så kommer faren din. "Hei *dittnavn*! Hvordan var flyturen?" spør faren din og gir deg en klem. "Det gikk bra! Hvordan er Sverige?" spør du. "Fantastisk! Du må bare glede deg til å se Kullavik! Det er utrolig fint der!" sier faren din og smiler. "Kom, nå går vi!" Dere går ut av flyplassen. Du snur deg og ser på folkemengden en siste gang før du setter deg inn i bilen. "Da kjører vi!" sier faren din. Du smiler og ser ut av vinduet. Det er fint i Sverige. Du rekker ikke å se så mye før du sovner.

"Vi er framme, lillevenn" sier faren din og stryker deg i håret. Du åpner øynene og ser deg rundt. Huset er stort og hvitt og veldig fint. Finere enn du hadde forventet. Du reiser deg og går ut av bilen. Du strekker deg og ser deg litt rundt i nabolaget. Du skvetter litt når det plutselig kommer en limousin oppover veien. Du følger den med øynene helt til den stopper ved huset rett over veien. Døren åpner seg og ut kommer..ULRIK! Den kjekke gutten fra flyplassen! Bor han her?!Hva syns du om starten?

4 kommentarer

olala sexye trude

15.sep.2011 kl.18:29

huhuhuuuh!!!!!!!!!!!! meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!

tirill klæboe

15.sep.2011 kl.18:52

meeeeeeeeeer <3<3

15.sep.2011 kl.19:18

mer, en del til i kveld? du var god til å skrive (:

Solveig

15.sep.2011 kl.19:52

meeer! har en følelse av at de blir sammen! <3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits