Historie 1 - Del 2 (UM)

"Vi er framme, lillevenn" sier faren din og stryker deg i håret. Du åpner øynene og ser deg rundt. Huset er stort og hvitt og veldig fint. Finere enn du hadde forventet. Du reiser deg og går ut av bilen. Du strekker deg og ser deg litt rundt i nabolaget. Du skvetter litt når det plutselig kommer en limousin oppover veien. Du følger den med øynene helt til den stopper ved huset rett over veien. Døren åpner seg og ut kommer..ULRIK! Den kjekke gutten fra flyplassen! Bor han her?!Du bare sto der og måpte. "Hva er det du måper etter?" spør faren din. "Ulrik! Bor han der borte?!" Du peker. "Å, kjenner du han?" smiler faren din. "Nei, men jeg så han på flyplassen. Tror han er en sanger eller noe" sier du. "Å? Vel, han ser hitover." sier faren din. Du snur deg og ser, og ja, han ser faktisk mot deg. Han smiler og går inn. Du smelter helt! Han er virkelig utrolig kjekk! Faren din har allerede begynt å bære inn koffertene dine. Du går mot døren. Rett før du lukker døren ser du en siste gang mot huset til Ulrik. 

Huset er flott og veldig moderne! "Wow, pappa! Så fint det er her!" sier du og ser deg rundt med store øyne. Alle møblene har ikke kommet på plass enda. Stuen, badet og soverommene er det eneste som er ferdig. "Rommet ditt er opp trappen og første til høyre" sier faren din. Du går opp. Rommet er ikke stort, men ikke lite heller. Det er veldig koselig! Du har en lilla vegg og resten er hvitt. På veggen henger det to bilder av deg og faren din. På pulten står et bilde av moren din. Du legger deg ned på sengen. Den er deilig og myk. Du tusler mot vinduet. Du blir glad når du finner ut av at du kan se huset til Ulrik fra rommet ditt! Du bestemmer deg for å ta deg en tur ut for å se deg rundt i nabolaget. Du løper ned trappen og roper: "Jeg går ut en tur! Bare ring om det er noe!" Så går du. 
Du går ut i veien og ser litt på huset til Ulrik. Du tør ikke å gå for nærmt. Han må jo ikke se deg!
Så begynner du og gå litt oppover i gaten. Plutselig hører du en dør som smeller bak deg. Du snur deg. Det kom en dame ut fra huset til Ulrik. "Hei, du!" roper damen. "Bor du i det huset der borte?" spør hun og peker mot huset ditt. "Ja, hvordan det?" spør du. "Vel, jeg har vært opptatt hele uken, så jeg har ikke fått tid til å ønske dere velkommen i nabolaget! Kan ikke du høre med foreldrene dine om dere kan komme over her og sise middag senere?" spør hun. Hun virket hyggelig. "Ja, så klart!" sier du og smiler. Du kjenner sommerfuglene i magen. "Okei, bare kom bort i 5-tiden dere!" smiler damen. "Ja" sier du. Damen går inn igjen. "Jeg skal hjem til Ulrik og spise middag! Hva skal jeg ha på meg? Og hva kommer han til å synes om meg? Åh, jeg gleder meg!" tenker du og løper glad hjem!Mer? 

3 kommentarer

15.sep.2011 kl.19:45

spennende! meeeeeeer <3

Trude baben <3

15.sep.2011 kl.19:52

YOOoOOoO!!!!! Mere meeeeeeeeeeeeeereeeeererrrrrrreemeremere !!!!!!!!!!!

Solveig

15.sep.2011 kl.19:59

olalaa!! her skjer det saker og ting... meer! <3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits