Historie 1 - Del 3 (UM)

"Hei, du!" roper damen. "Bor du i det huset der borte?" spør hun og peker mot huset ditt. "Ja, hvordan det?" spør du. "Vel, jeg har vært opptatt hele uken, så jeg har ikke fått tid til å ønske dere velkommen i nabolaget! Kan ikke du høre med foreldrene dine om dere kan komme over her og sise middag senere?" spør hun. Hun virket hyggelig. "Ja, så klart!" sier du og smiler. Du kjenner sommerfuglene i magen. "Okei, bare kom bort i 5-tiden dere!" smiler damen. "Ja" sier du. Damen går inn igjen. "Jeg skal hjem til Ulrik og spise middag! Hva skal jeg ha på meg? Og hva kommer han til å synes om meg? Åh, jeg gleder meg!" tenker du og løper glad hjem!

________________________________________________________________

Du åpner døren og går inn i huset ditt. "Pappa?" roper du. "Her inne!" hører du fra stuen. Du tar av deg skoene og går inn. "Naboene inviterte oss på middag. De som bor rett over veien" sier du og prøver å skjule smilet ditt. "Så hyggelig da! Når klokken?" spør faren din. "Om en time. Men jeg går opp på rommet. Tenkte å pakke ut klærne mine" sier du og snur ryggen til og begynner og gå mot trappen. "*Dittnavn*, vent litt!" roper faren din. "Vær litt kjapp. Må snakke litt med deg etterpå" sier han. "Greit" svarer du og løper opp trappene og inn på rommet.

Du åpner kofferten din og rydder klærne dine inn i skapet for å få litt bedre oversikt over hvilke klær du faktisk har tatt med deg. Du har pakket for å være her i 4 uker. Du har for det meste med deg sommerklær. Det er jo tross alt midt i sommerferien. Du finner fram en vanlig dongerishorts og en singlett med blomster på. Dette tar du på deg. "Perfekt!" tenker du når du ser deg selv i speilet. "Håper Ulrik vil like det".
Du har heldigvis en ganske bra hårdag, så krøllene ligger akkurat som de skal. Du fletter en flette i luggen og fester den med to fliseklemmer. Du ser fornøyd på deg selv i speilet og tusler ned trappen og inn i stuen.

"Har du skiftet?" spør faren din. "Ja, jeg tenkte jeg kunne ta på meg noe litt finere når vi skal på middagsbesøk!" sa du og smilte. "Men hva var det vi skulle snakke om?" Faren din blir plutselig litt alvorlig og stille. "Jo..Du begynner jo på videregående til høsten." Han tar en pause. En litt lang pause. "Og siden at du er 16 år, har meg og din mor blitt enige om at du skal få lov til å bestemme selv om du vil begynne på skole her i Sverige eller om du vil begynne i Norge. Det er ditt valg. Du er blitt så stor nå at du har rett til å være med på å bestemme på hvor du vil bo nå som jeg og mamma er skilt." Du sitter der og er helt stille. Du vil jo veldig gjerne gå på skole med alle vennene dine hjemme i Norge. Du vil jo ikke flytte fra dem. Men samtidig vil du bli her for å bli bedre kjent med Ulrik. Hva gjør du nå?

Mer? :)

4 kommentarer

16.sep.2011 kl.09:07

MEEEEEEEER!

Trude er sexy 56

16.sep.2011 kl.09:19

Truls er på besøk her og vi kooooooooser oss med denne flotte historien. Begg sitter helt stille og leser mens vi ser på tv tre og jeg tror at tven er veldig lite interesser i. Hahaahaha slutt tatata jeg er sexy Ass

Trude bieber

16.sep.2011 kl.09:28

Jeg liker dette assa. Merrrrrrrrrrrry christmas assa jeg vil hA mer nåååååååååååååååå olala jeg er awsome!!!!!! Meeeeeeeeeeeeeereeeeererrrrrrreemeremere dettte var bra!

Trude bieber

16.sep.2011 kl.09:48

Omg

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits