Historie 1 - Del 4 (UM)

Du sitter der og er helt stille. Du vil jo veldig gjerne gå på skole med alle vennene dine hjemme i Norge. Du vil jo ikke flytte fra dem. Men samtidig vil du bli her for å bli bedre kjent med Ulrik. Hva gjør du nå?

________________________________________________________________

"Hvor lang tid har jeg til å tenke da?" spør du. "Vel, det er jo en måned og 2 uker igjen av sommerferien. Så du har god nok tid. Jeg tenkte bare å si det nå, slik at du er klar over det. Sånn at det ikke kommer som et sjokk rett før du skal starte på skolen." sier faren din. "Men nå tenker vi ikke mer på det! Nå skal du og jeg kose oss i 4 uker her i Sverige!" sier faren din og smiler. Han ser på klokken. "Da får vi vel gå bort til naboene da. Klokken nærmer seg fem!" Du kjenner at sommerfuglene flyr rundt i magen din. Du glemmer alt om flyttingen og smiler. Så går dere ut døren og over veien.

Huset til Ulrik er stort og fint. Litt større enn ditt. På døren står det "Munther". Det må være etternavnet hans. Ulrik Munther. "Du får ringe på du da" sier faren din. Du strekker ut armen og trykker på ringerklokken. Ikke lenge etter hører du skritt innenifra som nærmer seg døren. Det er en mann som åpner. "Hei! Dere må være de nye naboene! Göran heter jeg! Hyggelig!" sier han og strekker ut armen for å hilse. "Thomas" sier faren din og tar ham i hånden. Så tar Göran hånden mot deg. "*dittnavn*" Göran nikker og smiler. "Kom inn!" sier han.

Huset er akkurat like fint inni som utenpå. Men det er enda større inni enn du trodde. Damen du hadde sett tidligere i dag kommer ut i gangen. "Hei! Lilly heter jeg!" sier hun og hilser på deg og din far. Hun smiler. De virker som en veldig hyggelig familie. "Vi tenkte og grille i dag! Maten er ikke helt ferdig ennå." sier Lilly. "Du ser jo ut som om du er på alder med min sønn, Ulrik. Han sitter oppe! Kom, så skal jeg følge deg!" sier hun til deg. Du kjenner at hjertet ditt hopper over ett slag. Du skal møte Ulrik!

Dere går opp trappen og gjennom en gang. Damen banker forsiktig på en dør. "Ja?" hører du en stemme si. "Vi har fått besøk. Det er de nye naboene" sier Lilly. Du hører skritt fra rommet bak døren. Det kiler i magen.

Døren går opp og Ulrik kommer ut. "Hei! Ulrik heter jeg" sier han og smiler. Han rekker fram hånden. "*Dittnavn*" sier du og hilser. Han har myke hender. "Dere kan jo være her til maten er klar! Jeg kommer og henter dere." sier damen og smiler lurt til deg. Så går hun. "Bare kom inn" sier Ulrik og går inn igjen på rommet sitt. Det er stort. Han har alt. Sofa, TV og playstation 3. Selfølgelig. På gulvet ligger en gitar og mange papirer. "Skriver du låter?" spør du. "Ja, jeg jobber som artist" svarer Ulrik. "Får jeg høre?" spør du. Men angrer litt på at du spurte. Kanskje han ikke vil. "Ja, hvilke vil du høre da?" sier han og tar fram gitaren. Du smugtitter litt på papirene som ligger på gulveit. "Life" leser du. Så begynner han og spille. Og han har en fantastisk stemme. Du blir helt stum! Du setter deg ned på sofaen og bare nyter musikken. Han er virkelig god!

Når han er ferdig klapper du. "Du er jo kjempeflink! Jeg er virkelig imponert!" sier du og smiler. "Tusen takk!" sier Ulrik og legger fra seg gitaren. "Har du virkelig skrevet den selv?" spør du. "Ja, papirene ligger der. Jeg har skrevet på den hver dag i to uker. Jeg tror jeg endelig er fornøyd." sier han. "Det burde du. Den var kjempebra!" sier du. "Takk!" sier han og smiler. Han ser deg inn i øynene. Du kjenner at du blir litt varm i ansiktet.
Plutselig går døren opp og Lilly kommer inn. "Nå er det mat!" sier hun. Så går dere ned trappen og ut i hagen. Du er virkelig sulten. Du har ikke spist siden flyturen tidligere på dagen. "Ja, nå skal det bli godt med mat! Dette så jo veldig bra ut!" sier faren din og setter seg. Du setter deg ved siden av ham. Maten blir servert og dere spiser og hygger dere. Du ser litt bort på Ulrik innimellom. Han er bare så utrolig kjekk! Du lurer veldig på hva han synes om deg.
Plutselig møtes blikkene deres. Du blir flau. Han bare smiler og blunker. Du blir rød i kinnene og smiler tilbake.

Etter dere har spist en stund reiser Ulrik seg. "Takk for maten. Det smakte utrolig godt. *Dittnavn*, blir du med meg ut en tur?" spør han hyggelig. Du smiler og nikker. "Tusen takk for maten. Det var veldig godt!" sier du og reiser deg. Så går du og Ulrik gjennom huset og ut døren. "Hvor skal vi?" spør du. Han smiler. "Jeg skal vise deg noe".

Mer?

2 kommentarer

Trude bieber

16.sep.2011 kl.10:18

Æ dør!!!!! Må ha mere jeg er jo blitt akkurat som en narkoman med å lese !!!!!!!! Æææææææ

Traktor-Tore

16.sep.2011 kl.11:33

Dette assa dette er en bra blogg assa jeg ælskær dette assa

Hilsen trude Bieber

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits