Historie 1 - Del 5 (UM)

*Dittnavn*, blir du med meg ut en tur?" spør han hyggelig. Du smiler og nikker. "Tusen takk for maten. Det var veldig godt!" sier du og reiser deg. Så går du og Ulrik gjennom huset og ut døren. "Hvor skal vi?" spør du. Han smiler. "Jeg skal vise deg noe".

________________________________________________________________

Dere går ved siden av hverandre oppover gaten. Det kiler i magen. Selvom du nettopp har møtt han, kjenner du at du liker han utrolig godt. "Nå må du roe deg. Du kjenner han jo nesten ikke en gang!" tenker du. "Er det langt å gå?" spør du. "Nei, ikke så veldig." sier Ulrik. Dere svinger ut på en litt smal vei slik at dere må gå litt tettere. Hendene deres kommer borti hverandre. Han ser på deg og smiler. Du blir flau og rødmer litt.

Dere går langt uten at dere sier noe. Dere går mot sjøen. Vannet er nydelig og helt rolig. Det ligger noen båter nede ved vannet. "Blir du med på en båttur?" spør han og ser på deg. "Ja, så klart!" sier du og smiler. Han går for og hente flytevester til dere. Du kniper deg selv i armen for å sjekke at det ikke er en drøm. Åh, han er så søt!

Ulrik kommer tilbake med to flytevester. Han gir en til deg og du tar den på deg. "Kom" sier han og går mot en av båtene. Båten er fin med motor og ratt. Benker er det også. "Sett deg framst du, så kan du se på solnedgangen" sier han og peker på benken helt foran. Han tar hånden din og leier deg ombord. Du setter deg. Benken er kald, men det gjør ikke noe. Ulrik løsner båten og hopper oppi. Han starter båten og kjører rolig ut fra båthavnen. Du vil helst sitte ved siden av ham, så du finner på en unskyldning for å sette deg bak til ham; "Jeg er litt redd for å kjøre båt. Kan jeg sitte bak med deg?" "Ja, så klart. Sett deg her!" sier han og lager litt plass til deg. Du går bak og setter deg. Dere sitter veldig tett. Han kjører rolig, slik at dere kan snakke sammen. Dere får utrolig god kontakt og han er utrolig lett å snakke med. Han er virkelig helt fantastisk! Du forteller han alt om vennene dine hjemme i Norge. Han forteller om kjendis-livet sitt og hva han gjør i hverdagen. Han forteller om at han reiser til Los Angeles om 2 uker for å spille konsert.

"Foreldrene mine har nettopp skilt seg. Pappa har flyttet hit til Sverige og mamma bor hjemme i Norge." forteller du. "Hvor skal du bo da?" spør han. "Jeg er ikke sikker. Har ikke bestemt meg enda." svarer du. "Jeg skjønner. Det er ikke lett det der!" sier han forståelsesfult.

Dere snakker lenge, om alt og finner ut at dere skal finne på noe dagen etter. "Kan jeg få nummeret ditt? Så kan jeg ringe deg i morgen?" spør han. "Ja" svarer du og gir han nummeret ditt. Han har iPhone 4, selfølgelig. Du får nummeret hans også og du kjenner at du gleder deg skikkelig til morgendagen. Ulrik ser på klokken og sier at det er på tide og snu og kjøre tilbake. Han setter opp farten og du lar håret blafre i vinden. Det er virkelig en herlig sommerkveld. Alt er perfekt!

Dere legger båten inntil land og går sammen hjem. Dere stopper utenfor huset til Ulrik og ser på hverandre. "Det var veldig hyggelig!" sier Ulrik og smiler. "Ja, det var det!" sier du og smiler tilbake. "Vi snakkes i morgen da, *dittnavn*" sier Ulrik. "Ja, hade" sier du og snur og går mot huset ditt. Du snur deg og ser at han går inn døren. Du smiler for deg selv og tenker at dette var en av de beste kveldene i ditt liv! Og i morgen skal dere treffes igjen. Du kan nesten ikke vente!

Beklager for litt lite spennende avslutning. Neste blir bedre!

Mer? ;)

2 kommentarer

16.sep.2011 kl.15:59

VIL HA MEEER <3

Solveig

16.sep.2011 kl.16:07

åe<3 meeer!

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits