Historie 1 - Del 6 (UM)

"Vi snakkes i morgen da, *dittnavn*" sier Ulrik. "Ja, hade" sier du og snur og går mot huset ditt. Du snur deg og ser at han går inn døren. Du smiler for deg selv og tenker at dette var en av de beste kveldene i ditt liv! Og i morgen skal dere treffes igjen. Du kan nesten ikke vente!

________________________________________________________________

Du våknet av at mobilen din vibrerte på nattbordet. Du gjespet og strakk deg etter den. En ny melding. Du åpner meldingen. Den er fra Ulrik!
"Hei! Blir du med meg og noen andre venner og bade i dag? Vi skal ned til sjøen der vi var i går. Møtes uti gaten om en time? Så kan vi gå ned sammen? :)
Ulrik."

Selfølgelig ville du være med å bade, men tenk så skummelt da! Du kjenner jo ingen av dem. Men, la gå. Du skal tross alt være her i 4 uker, så noen nye venner kunne vært greit!
Du drar deg opp av sengen og går ned for å spise frokost. Faren din har lagt fra seg en lapp på kjøkkenbordet. "Hei! Jeg dro ut for å kjøpe vaskemaskin. Gi beskjed om du drar noen sted. Pappa."

Du tar deg et glass melk og et knekkebrød. Så fisker du mobilen opp fra lommen og svarer Ulrik. "Ok :)" skriver du. Du sender også melding til faren din: "Jeg drar ned til sjøen for å bade sammen med Ulrik og noen andre venner av ham. Ring meg når jeg må hjem."
Etter du har spist opp maten din og drukket melken løper du opp og tar på deg bikini og en shorts og en singlett utenpå. Du samler håret i en hestehale og tar på deg litt vannfast masara. Så finner du fram en liten bag hvor du legger en drikkeflaske og et håndkle.
Du går ned i gangen og tar på deg TOMS-skoene dine og ser på klokken. Klokken er ett. Du går ut døren og der står Ulrik og venter på deg. "Hei, har du ventet lenge?" spør du. "Neida, jeg kom nettopp" sier han og smiler. Så går dere nedover gaten mot sjøen. "Hvem er det som skal være med?" spør du. "Maria, Anna, Emil og Fredrick. De ser fram til å treffe deg! Anna og Maria bor litt lenger oppi gaten, Men Fredrick og Emil bor 15 minutter unna." forklarer Ulrik. Du nikker.

Når dere kommer ned til kaien er de andre allerede kommet. Alle kommer bort for og hilse. Jentene gir Ulrik en klem og du kjenner et lite stikk av sjalusi, men du later som om du ikke bryr deg. "Ja, skal vi bade, eller?" spør en av jentene som viser seg å være Anna. "Ja, kom igjen!" skriker Maria. Så kaster de fra seg klærne og hopper ut i vannet. De hyler og ler. Fredrick og Emil stuper uti og det er bare du og Ulrik som står igjen. "Blir du med uti?" spør han. "Ja." svarer du og smiler. Så tar du av deg singletten og shortsen. Heldigvis har du jobbet litt med bikinikroppen og du har vært en uke i Tyrkia, så du har fin farge på kroppen. Ulrik tar av seg t-skjorten og shortsen sin og du ser tydelig at han har jobbet litt med kroppen sin han også. Six-packen er på plass!
Så løper dere ned på bryggen og hoppe uti til de andre.
Dere koser og hygger dere i vannet og du blir godt kjent med de andre. Alle sammen er ett år eldre enn deg utenom Anna som er 16, akkurat som deg. Du finner også ut at Ulrik er 17.

Etter en god del bading går du og Anna opp på land fordi dere fryser litt. Dere snakker litt om Ulrik, og Anna er helt enig i at han er utrolig fin. Hun forteller at han og Maria flørter hele tiden og du kjenner at du får vondt inni deg når du ser hvor gøy de to har det i vannet. Anna har rett. De holder rundt hverandre og har det virkelig kjekt sammen.

Etter en stund kommer Ulrik opp av vannet. "Ja, skal vi stikke hjem? Jeg må hjem og spise. Vi kan jo treffes alle sammen hjemme hos meg etterpå og se en film eller noe?" spør han. Alle er enige i at det er en god idé. Anna, Maria, Emil og Fredrick vil bade litt til, men du går hjem sammen med Ulrik. Han gir alle jentene en hadeklem, men når han skal til å klemme Maria spør hun om de kan gå litt inn i skogen alene fordi hun må fortelle ham noe. Han blir med henne og du blir stående sammen med Anna, Emil og Fredrick og vente.

Når de kommer tilbake holder de hender og har et smil om munnen begge to. Du kjenner at du bare har lyst til å forsvinne. Er de to liksom sammen nå?

Mer?

Én kommentar

tirill

16.sep.2011 kl.17:41

ojj.... MEEER <3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits