Historie 1 - Del 7 (UM)

Når de kommer tilbake holder de hender og har et smil om munnen begge to. Du kjenner at du bare har lyst til å forsvinne. Er de to liksom sammen nå?


"Hvor har dere vært?" spør Anna og hever øyenbrynene. "Jeg skulle bare fortelle ham det du vet" svarer Maria. "Åja, trodde ett sekund at dere hadde blitt sammen, jeg!" ler Anna. Du puster lettet ut. Ulrik gir en hadeklem til Maria og så går dere. "Hva var det Maria fortalte deg?" spør du. "Hun fortalte bare at hun hadde billetter til en konsert som jeg har veldig lyst å gå på. Så lurte hun på om jeg hadde lyst til å bli med henne. Hun ville ikke si det foran alle de andre fordi Fredrick og Emil har også lyst til å gå på den konserten." svarer Ulrik. "Å. Hvilke konsert er det da?" spør du. "AC/DC" svarer han og smiler. "Er det bare dere to som skal dra?" spør du og håper på et nei. "Ja. Det er i neste uke. Men vi blir bare borte i 3 dager" svarer Ulrik. Du kjenner at du blir skikkelig irritert på Maria! Nå skal hun liksom få ha Ulrik for seg selv i 3 hele dager!

Dere snakker ikke så mye resten av veien. Du går hjem til deg og han til seg. I det du kommer inn døren kommer du på at du glemte håndklet ditt nede ved sjøen. Siden at det ikke er så langt løper du ned for å hente det. Når du nærmer deg hører du stemmene til Maria og Emil. Du går forsiktig etter stemmene innover i skogen. Du gisper når du finner ut at de står inne i skogen og kysser og holder rundt hverandre!

Du står i noen sekunder og vurderer å si noe, men selvfølgelig klarer du å miste balansen og tråkke på en kvist. Begge to snur seg og ser på deg. "*Dittnavn*, hva driver du med?!" skriker Maria.


MER??  

3 kommentarer

belieber

17.sep.2011 kl.21:39

mer, spennende <3

Solveig

17.sep.2011 kl.23:09

oooooooooooo, mmeeeeeer!! <3

Anette <3

18.sep.2011 kl.01:32

en til del NÅ <3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits