Historie 1 - Del 8 (UM)

Først vil jeg bare si beklager for lite oppdateringer fra meg. Jeg har ikke hatt tilgang til nett denne helgen, så jeg har ikke fått postet noe. Det ble en kort del i går som jeg måtte sende til hun andre slik at hun kunne poste den for meg. Men her er iallefall en ny del!

________________________________________________________________

Du står i noen sekunder å vurderer å si noe, men selfølgelig klarer du å miste balansen og tråkke på en kvist. Begge to snur seg og ser på deg. "*Dittnavn*, hva driver du med?!" skriker Maria.

________________________________________________________________

"Jeg skulle bare hente håndklet mitt" forklarer du med skjelvende stemme. "Inne i skogen? Spionerer du eller?" spør Maria surt. "Neinei.. Jeg hørte bare stemmene deres, så jeg tenkte å høre om dere hadde tatt med dere håndklet mitt" sier du. Kanskje den værste unskyldningen du noen gang har hørt. "Nei, det har vi ikke." sier Emil. "Du sier ikke dette til noen, skjønner du?!" sier Maria sint. "Neida, skal ikke si noe" svarer du. "Du sier ihvertfall ikke noe til Ulrik!" sier Maria. Og så går de.

Du går ned til sjøen og henter håndklet ditt. Det begynner å regne og du løper. Du kjenner at du har skikkelig vondt i magen. Du har så lyst til å fortelle til Ulrik hva du har sett, men du vet ikke om du tør. Ulrik er jo en så skjønn og grei gutt, og om Maria bare bruker ham burde han jo få vite om det.

Du er gjennomvåt når du kommer inn døren. Faren din kommer ut i gangen. "Oida! Det begynte virkelig å reine nå! Gå og ta deg en dusj så skal jeg lage litt kakao til deg" sier han og smiler. Du nikker og løper opp trappen og inn på badet. Du kler av deg alle de våte klærne og går inn i dusjen. Du glemmer alt du har sett i noen minutter og tenker på alle vennene dine hjemme i Norge. Du savner dem virkelig. Mest savner du bestevenninnen din Amalie. Hun kommer for å besøke deg til helgen. I dag er det tirsdag, så det er fortsatt tre dager til. Du kan nesten ikke vente!

Når du er ferdig å dusje føner du håret og tar på deg klær. Så går du ned i stuen til faren din og drikker kakao. "Hadde du det gøy i dag da?" spør faren din. "Ja. Jeg ble kjent med nye folk også." sier du og kjenner at du får en klump i halsen ved å tenke på Emil og Maria. "Åja, så bra da!" sier han og tar en slurk av kakaoen sin. "Har du noen flere planer for dagen da?" spør han. "Ja, jeg skal bort til Ulrik snart. "Åja. Vil du ha noe mat før du går?" spør han. Du nikker. Så går han for å varme noe spaghetti til deg. Du blir sittende og tenke på om du skal fortelle det til Ulrik eller ikke. Du får ikke tenkt så lenge, for plutselig ringer mobilen din. Det er Anna som ringer. "Hei! Skal du bort til Ulrik senere?" spør hun. "Ja, jeg må bare spise litt først. Skal du bort da?" spør du. "Ja, jeg må spise litt jeg og. Måtte bare forsikre meg om at flere skulle bort dit! Ville liksom ikke komme dit alene" ler hun. "Skal ikke Maria dit da?" spør du. "Vet ikke! Hun svarer ikke på mobilen. Jeg har ringt henne mange ganger.." sier Anna. "Å, så rart!" sier du, men egentlig vet du veldig godt hvorfor hun ikke tar telefonen. Vedder på at hun er med Emil. "Kan ikke du sende meg en melding når du er ferdig å spise? Så kommer jeg ned til deg slik at vi kan gå bort sammen?" spør Anna. "Joda, selfølgelig!" svarer du. "Okei, snakkes da! Hade!" sier Anna" "Hade" sier du.

"Hvem var det som ringte?" spør faren din og kommer inn i stuen med spaghetti til deg. "Anna. En av de jeg var med i dag." sier du. "Åja, men jeg må bare jobbe litt. Gi beskjed når du går da!" sier faren din og går inn på kontoret.
Du spiser fort og sender melding til Anna om at du er ferdig. Ikke lenge etter ringer det på døren og Anna står utenfor. "Nå går jeg. Hade pappa!" roper du og går ut døren. "Så fin genser du har på deg! Hvor har du kjøpt den?" spør Anna. Hun er virkelig utrolig hyggelig. "Bik bok" svarer du og smiler.
Dere ringer på hos Ulrik og det er Lilly som åpner. "Hei, er Ulrik hjemme?" spør du. "Nei, han gikk ut. Han sa at han skulle opp til Maria." sier Lilly. "Åja..okei" sier Anna og så går dere. Nå klarer du ikke å holde deg lenger. Du forteller Anna det du har sett.

"Oida! Stakkars Ulrik!" sier Anna fortvilet. "Vi må jo fortelle ham det!" "Jeg vet ikke.. Jeg fikk egentlig ikke lov av Maria å fortelle det til noen" sier du og ser ned. "Men Maria er litt sånn altså. Du kan ikke stole på henne " sier Anna. "Vi kan jo ringe Ulrik og spørre hvor han er da" foreslår du. "Okei, ring du." sier Anna.
"Hallo?" hører du Ulrik sin stemme si i telefonen. "Hei, hvor er du?" spør du. "På vei opp til Maria" svarer han. "Okei. Jeg og Anna kommer opp" sier du. "Okei, snakkes da!" sier Ulrik. "Mhm" mumler du og legger på. "Hvor var han?" spør Anna. "På vei til Maria." sier du. "Å.." "Men jeg tror Emil og Maria er med hverandre nå. Tenk om de kysser eller noe og så ser Ulrik det!" sier du fortvilet. "Foreldrene til Maria er bortreist, så det kan jo tenkes hva de driver med. Kan være at det er derfor hun ikke tar telefonen." sier Anna. "Vi løper! Vi må komme oss dit før Ulrik!" sier du. "Jeg kan en kjapp vei!" sier Anna og løper. Du løper etter.

Få minutter etterpå er dere framme. Begge er anpusten. Dere går langs husveggen og bort til vinduet til Maria sitt rom. Dere kikker forsiktig inn. Emil og Maria ligger i sengen og kliner. "Shit!" hvisker Anna. Ikke lenge etter hører dere at noen ringer på. Det må være Ulrik. Døren er på andre siden av huset, så dere har ikke sett ham. Dere ser at Maria blir skikkelig stresset, men hun går ikke for å åpne. Dere hører at det ringer på flere ganger. Maria blir sittende i sengen og rører seg ikke. Plutselig ser Maria bort på dere. Hun skriker og løper bort til vinduet. "Hva i helvete feiler det dere?! Gi faen i å spionere på oss!" skriker hun. Dere løper og drar med dere Ulrik. Dere løper hjem til Anna.

"Hva skjer?" spør Ulrik. Dere forteller ham alt. Med ett slukner han helt. Han ser forferdelig trist ut. Dere angrer litt på at dere fortalte ham det. Han ser hel knust ut. Han sier ingenting. Til slutt bare går han. "Sa vi noe feil?" spør Anna. "Jeg vet ikke" svarer du.

Mer?

3 kommentarer

18.sep.2011 kl.17:04

meeeeer!!!

Solveig

18.sep.2011 kl.17:25

oooooj!!! shit!! meeer!! <3

tirill klæboe

18.sep.2011 kl.17:57

"jeg vet ikke" HAHAHAH! mer <3<3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits