Historie 1 - Del 10 (UM)

Dere begynner å gå oppover gaten. Heldigvis er lyktestolpene tent, så det er ikke så skummelt. Anna stopper utenfor huset til Maria. "Skal vi gå og se hva Maria driver med?" sier Anna og gliser. "Ja" sier du og ler. Dere lister dere bort til vinduet til Maria. Dere titter forsiktig inn og begge to blir helt sjokket over hva dere for se. Maria og Emil har sex!

________________________________________________________________

"Oi!" hvisker Anna. "Det hadde jeg aldri trodd om Maria!" "Vi bør kanskje gå, før de oppdager oss igjen" hvisker du. Anna nikker og så går dere. "Nå synes jeg bare enda mer synd på Ulrik!" sier du. "Ja, jeg og. Skal vi stikke ned til han etterpå?" spør Anna. "Det er jo ikke sikkert han har lyst på besøk akkurat nå da" svarer du. "Du har vel rett. Vi snakker med ham i morgen" sier Anna.

Dere går inn til Anna og hun pakker mens du er litt på pcen hennes. Du logger deg på facebook. Utrolig nok har du ikke vært på facebook etter du kom hit. Det har skjedd så mye de siste dagene. Du har fått venneforespørsler fra Anna, Fredrick og Ulrik, men selfølgelig ikke fra Maria og Emil. Du godtar alle tre og sjekker alle varslene dine. Det har ikke skjedd noe spesielt.
"Ferdig! Er du klar til å gå?" spør Anna. "Ja" sier du. Akkurat i det du skal logge av facebook snakker Ulrik til deg. "Jeg så dere ute i gaten i sted. Har dere vært oppe hos Maria?" spør han. "Se her, Anna!" sier du og peker. "Vi må jo fortelle det da. Vi kan jo ikke lyge!" sier Anna. Du nøler litt, men til slutt skriver du: "Ja..Vi så inn vinduet hennes. Hun og Emil hadde sex.." "For en sviker!" sier han. "Enig! Men vi må gå nå. Snakkes i morgen?" skriver du. "Ja, bare ring meg ;)" skriver han. "Det virker jo ikke som om han er sur på oss iallefall!" sier Anna. "Det er jo bra!" Du nikker. "Men kom, nå går vi hjem! Klokken er mye!"

Når dere går ned gaten ser dere Emil. Han er på vei hjem. "Tror ikke vi skal snakke med han nå! Han er sikkert helt utkjørt!" ler Anna. "Ja!" sier du og ler litt du og.

Når dere kommer hjem er klokken nesten ett, så dere bestemmer dere for å gå å legge dere.
"Maria er helt sykt horete!" sier Anna etter at dere har lagt dere i sengene. "Ja. Har hun alltid vært sånn, eller?" spør du. "Tja. Hun er veldig sånn at hun går rundt og flørter med alle. Det værste er jo at de aller fleste gutter faller for henne fordi hun er så pen." Du nikker. "Men hun kan jo ikke fortsette sånn! Ulrik ble jo skikkelig såret." sier Anna. "Har de vært på gang lenge?" spør du. "Ja. De har flørtet en stund nå. De har jo liksom kysset og sånn, så de var jo på en måte sammen. Skjønner veldig godt at Ulrik ble så lei seg. Han var skikkelig forelsket i henne!" forteller Anna. "Vi bør egentlig finne på noe skikkelig gøy med ham i morgen! Slik at han får noe annet å tenke på!" foreslår du. "Enig! Men hva skal vi finne på da? Om vi tar ham med inn til sentrum blir jo han forfulgt av paparazzier og det er vel det siste han trenger akkurat nå." sier Anna. Dere tenker litt begge to og plutselig sier Anna: "Vi tar en dobbeldate! Du kan date Ulrik og så tar jeg Fredrick! Da blir han jo forelsket i deg istedenfor, så da glemmer han Maria!" "Jeg vet ikke.. Jeg kjenner ham jo ikke så godt! Det blir jo litt teit å date ham!" sier du selvom du egentlig vet at du har skikkelig lyst. "Dere kan jo date sånn at dere blir kjent. Ikke sånn date der dere går ut og spiser og så ender dere opp med å ha sex hjemme hos en av dere!" ler Anna. Du ler litt du og. Det er kanskje en god idé. "Hva skal vi gjøre på den daten da?" spør du. "Vi ser film! Vi ser en komedie! Da blir han sikkert i bedre humør" sier Anna. "Wooow, skikkelig date!" ler du. "Og så leker vi jo nødt eller sannhet etterpå da! Så gjør jeg sånn at dere "tilfeldigvis" må kysse" sier Anna og blunker til deg. "Ok da" sier du. "Yes! Gleder meg til i morgen! Vi bør få oss litt søvn. Må jo være opplagt. God natt!" sier Anna. "God natt" sier du og lukker øynene. Du ser for deg at du og Ulrik kysser. Det kiler i magen. Men du er fortsatt litt usikker. Hva om Ulrik synes at du går for fort fram?

Beklager for lite spennende avslutning!
Mer? :)

2 kommentarer

Solveig

19.sep.2011 kl.15:56

ojoj, maria er ikke til å stole på!

vilde

19.sep.2011 kl.15:57

maria er en hore!

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits