Historie 1 - Del 11 (UM)

Yes! Gleder meg til i morgen! Vi bør få oss litt søvn. Må jo være opplagt. God natt!" sier Anna. "God natt" sier du og lukker øynene. Du ser for deg at du og Ulrik kysser. Det kiler i magen. Men du er fortsatt litt usikker. Hva om Ulrik synes at du går for fort fram?

________________________________________________________________

Du våkner neste morgen av at Anna kiler deg under foten. "Annaaa" sier du halvveis i søvne. Hun ler. "Klokken er halv tolv, vi må stå opp!" sier Anna. Du setter deg opp og ser på Anna. "Skal vi ringe Ulrik?" spør du. "Ja" sier Anna og finner fram mobilen sin fra bagen.
Etter at Anna har avtalt med Ulrik at dere skal bort til ham om en halv time, går dere ned og spiser frokost. Faren din har varmet rundstykker til dere. Dere sitter å planlegger dagen ved frokostbordet. Du kjenner at du gleder deg skikkelig!
Når dere er ferdig å spise går dere for å sminke dere og ta på dere klær. Du pynter deg litt ekstra for Ulrik. Åå, han er så søt!

"Er du klar?" roper Anna nede fra gangen. "Ja, jeg kommer! Har du ringt Fredrick?" roper du fra badet. "Ja, han er på vei" svarer hun. Du gjør deg ferdig på badet og går ned til Anna. "Da går vi da!" sier Anna og drar deg med seg ut døren. Dere går over veien og bort til Ulrik. Anna ringer på. Du speiler deg i skjermen på mobilen din og sjekker at håret ditt ser bra ut.
Ulrik åpner døren og smiler til dere. "Hei!" sier han. "Kom inn". Dere går inn i huset hans og følger etter ham opp trappen og inn i TV-stuen. Ikke lenge etterpå ringer det på og Ulrik går ned for å åpne. "Vi ser hvilke filmer han har da" sier Anna og reiser seg og går bort til hyllen med filmene. "Vi ser denne!" sier du og holder opp filmen "Grown Ups". "Ja, den er bra!" sier Anna. Ulrik og Fredrick kommer inn døren og setter seg ned i sofaen. "Har dere funnet film?" spør Ulrik. "Ja, kan vi se denne?" spør Anna og holder opp filmen. Fredrick og Ulrik nikker. "Jeg går ned og popper litt popcorn. *Dittnavn*, blir du med?" spør Ulrik. Anna dytter deg litt i armen. "Ja" sier du og smiler. "Vi gjør klar filmen vi!" sier Fredrick. Du og Ulrik går ned på kjøkkenet. Foreldrene hans er ikke hjemme. Du bestemmer deg for å ikke ta opp det med Maria, selvom du egentlig er litt nysjerrig på hva han mener om henne nå. "Jeg vet du vil vite hva jeg syns om Maria altså. Jeg skjønner at du er nysjerrig" sier Ulrik. Du kvepper litt. Hvordan visste han det? "Hun såret meg veldig. Jeg var faktisk blitt forelsket i henne. Jeg er også ganske irritert på Emil. Jeg trodde virkelig at jeg kunne stole på ham!" forteller Ulrik. Du nikker forståelsesfult. Han er virkelig følsom! Trodde ikke gutter kunne være sånn. "Du må ikke bry deg om henne! Det er utrolig horete og billig gjort av henne" sier du. "Ja. Jeg tror jeg skal holde meg unna henne en stund. Jeg har jo deg og Anna!" sier han og smiler. Du smiler tilbake og kjenner at du blir varm inni deg. "Du kan stole på meg altså" sier du. "Det er bra" sier Ulrik og finner fram popcorn og putter det i mikroen. "Men nå snakker vi ikke mer om det! La oss ha det litt gøy i dag!" sier Ulrik. "Enig!"

Dere går opp sammen og når dere kommer inn i TV-stuen ligger Anna i armkroken til Fredrick. Hun smiler. Du og Ulrik setter dere ned i den andre sofaen. Ulrik finner et teppe til dere. Dere sitter tett under samme teppe gjennom hele filmen. Du ender opp med å ligge på skulderen hans. Han stryker deg i håret og du nyter virkelig hvert sekund. Han ser på deg og smiler. Du har lyst til å kysse ham, men du vil ikke få for fort fram.

Når filmen er over er det tid for nødt eller sannhet. Fredrick og Anna må kysse flere ganger. "Jeg tar Ulrik" sier Anna. "Nødt" velger han. Anna smiler lurt. "Du er nødt til å kysse *dittnavn*".

Meeeer?

4 kommentarer

Solveig

19.sep.2011 kl.15:58

meeeer! <3

vilde

19.sep.2011 kl.15:59

meeere!! <3

sigrid

19.sep.2011 kl.15:59

ojojoj<3

19.sep.2011 kl.16:01

mer (:

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits