Historie 1 - Del 12 (UM)

Når filmen er over er det tid for nødt eller sannhet. Fredrick og Anna må kysse flere ganger. "Jeg tar Ulrik" sier Anna. "Nødt" velger han. Anna smiler lurt. "Du er nødt til å kysse *dittnavn*".

________________________________________________________________

Han smiler til deg. Så reiser han seg og går bort til deg. Han lener seg fram og dere lukker øynene. Leppene deres møtes. De er myke og du nyter det. "Jeg tror jeg aldri har vært så forelsket før!" tenker du. Kysset varer ikke lenge, men det var godt likevel. Du kjenner at du er varm i kinnene. Han smiler til deg og setter seg tilbake. Anna blunker til deg. Du ler litt.

Kvelden går kjempebra og ender med flere kyss. Ulrik er flink til å kysse og det er virkelig fantastisk. Det føles rett, selvom dere ikke kjenner hverandre så altfor godt.
"Jeg må gå nå!' sier Anna. "Jeg og" sier du fort. Du vet ikke om du tør å bli alene igjen med Ulrik og Fredrick. "Okei. Jeg skal spille konsert i Göteborg i morgen. Kan ikke dere komme å høre på da?" spør Ulrik. "Men vi har jo ikke billetter" sier du. "Dere får backstage pass. Så kan dere være backstage!" sier Ulrik. "Ja, kan vi det?" sier Anna glad. "Ja, så klart! Bare sitt på med meg til konserten i morgen. Mamma sa at jeg fikk lov å ha med fem stykker. Men jeg tar bare med dere tre" sier han. "Okei! Selfølgelig blir vi med! Når kjører dere da?" spør du. "Klokken ti!" sier Ulrik. "Okei, da snakkes vi i morgen da. Hade!" sier Anna og gir Fredrick og Ulrik en klem. "Hade sier du og gir klem til Fredrick og når du skal klemme Ulrik kysser han deg på kinnet. Du smiler og kjenner at du er skikkelig forelsket.

"Ååh, jeg tror jeg er forelsket i Fredrick, jeg!" sier Anna når dere har gått ut døren. "Det er vel kanskje ganske tydelig at jeg er forelsket i Ulrik" sier du og ler. "Ja, men dere er utrolig skjønne sammen" sier Anna. Du nikker. Dere er jo faktisk det! "Ååh, jeg gleder meg til i morgen" sier du og hopper glad. "Jeg og! Håper Ulrik synger en av kjærlighets sangene sine og så kan jeg stå ved siden av Fredrick.. Ååh, jeg drømmer!" ler Anna.

Resten av dagen tilbringer du hjemme på sofaen foran pcen. Faren din er på jobb, så du stjeler litt sjokolade fra skapet. Du snakker med Amalie på telefonen og du forteller henne alt du har opplevd de siste dagene. Dere snakker også om hva dere skal finne på når hun kommer på besøk. Du forteller masse om hvor forelsket du er i Ulrik og hvor mye du gleder deg til konserten i morgen!

Når faren din kommer hjem fra jobb, spiser du middag også går du rett og slett og legger deg. Du ble litt sein i seng dagen før når Anna overnattet. Og du må jo være utvilt til konserten i morgen! Du skal til og med være backstage! Du lukker øynene og tenker litt på Ulrik før du sovner.

Morgenen etter våkner du av vekkerklokken din. Du spretter opp med en gang. Klokken er ni, så du har en time på å gjøre deg klar. Du går først ned og tar deg litt frokost. Etter det går du opp igjen og tar på deg noen klær som du la fram dagen før. Du tar på deg litt ekstra sminke i dag. Du nynner litt på en av sangene til Ulrik mens du sitter litt på facebook på mobilen din.
Plutselig er klokken fem på ti og du løper ned trappen og ut døren. Du treffer Ulrik nede i veien. Han gir deg en klem. Han lukter godt. Dere ser Anna komme løpende ned gaten. Begge må le litt når dere ser hvor mye hun stresser. Dere setter dere inn i bilen og kjører. Dere plukker opp Fredrick på veien.

Når dere ankommer Göteborg er det ganske folksomt der konserten finner sted. Dere kjører inn bak scenen. "Her, ta disse!" sier moren til Ulrik når dere går ut av bilen. Det er backstage pass. Du og Anna ser på hverandre og smiler. "Tenk at vi skal være backstage da!" sier Anna. Du nikker. Ulrik viser dere hvor dere kan stå og vente mens han gjør seg klar. Du, Anna og Fredrick står der og babler i vei, så før dere vet ord av det kommer Ulrik og gjør seg klar til å gå opp på scenen. "Lykke til da!" sier du og smiler til ham. "Takk" sier han og blunker til deg.
Konserten er i gang. Publikum jubler og Ulrik synger fantastisk! Han er utrolig flink! Han synger Life, Boys Don't Cry, The Box, Sticks And Stones og Kill For Lies. Når du tror han er ferdig går han bort til mikrofonen og sier: "Jeg har noen utrolig gode venner med meg backstage i dag. Hun ene ble jeg kjent med for få dager siden og jeg kjenner at jeg allerede har blitt utrolig glad i henne. Det har skjedd en del dumme ting de siste dagene og da har hun vært utrolig støttende. Så som en takk lurer jeg på om *dittnavn* har lyst å komme opp på scenen når jeg skal synge min siste sang?"

Mer? ;)

- Matilde

2 kommentarer

Solveig

19.sep.2011 kl.22:45

så skjønt! <3 mere!

tirill klæboe

20.sep.2011 kl.08:26

skjønt! mer <3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits