Historie 1 - Del 13

"Jeg har noen utrolig gode venner med meg backstage i dag. Hun ene ble jeg kjent med for få dager siden og jeg kjenner at jeg allerede har blitt utrolig glad i henne. Det har skjedd en del dumme ting de siste dagene og da har hun vært utrolig støttende. Så som en takk lurer jeg på om *dittnavn* har lyst å komme opp på scenen når jeg skal synge min siste sang?"

________________________________________________________________

Du ser på Anna. "Kom igjen! Gå!" sier hun og peker opp på scenen. Du kjenner at det kiler i magen. Ulrik ser på deg. Han går mot deg, tar hånden din og leier deg opp på scenen. Det er masse sterke lys og du blir litt blendet. Du ser utover publikum. De jubler. Ulrik finner en stol til deg og du setter deg ved siden av ham. Det er litt flaut, men du bestemmer deg for å bare nyte det. Dette er jo en opplevelse for livet!
Musikken starter og han synger King Of Our Days. Teksten går faktisk inn på deg. Ulrik ser bort på deg flere ganger og smiler til deg.
Når sangen er ferdig går dere av scenen og Anna gir deg en klem. "Ååh, så heldig du er! Hvordan var det?" spør hun. "Fantastisk! Kan ikke beskrives med ord" sier du glad. Ulrik står og snakker med en mann. Han blunker til deg. Du smiler og rødmer litt. "Hvordan gikk det med deg og Fredrick da?" hvisker du inn i øret til Anna. "Han stod og holdt meg i hånden gjennom hele sangen også kysset han meg" hvisker Anna tilbake. "Å, så skjønt!" hvisker du. Anna nikker. Dette var virkelig den beste dagen på lenge! Og dagen var enda ikke over. Ulrik inviterte deg med hjem til ham for å se en film, bare dere to!

Når dere har kjørt Anna og Fredrick hjem går dere hjem til Ulrik. Moren og faren hans skal jobbe seint i dag, så dere har hele kvelden for dere selv. Dere går opp i TV-stuen og setter dere ned i sofaen. Han finner et teppe til dere. "Hva synes du om konserten da?" spør han. "Den var fantastisk! Du er utrolig flink!" sier du. "Takk for at du tok meg opp på scenen." "Det er det minste jeg kan gjøre etter at du var så ærlig med det som skjedde mellom meg og Maria. Jeg er glad du ga beskjed." sier Ulrik og smiler til deg.

"Vi har blitt utrolig gode venner på så god tid" sier du. "Vi er jo nesten mer en venner." sier Ulrik og ser på deg. Du blir varm inni deg. Dere ser på hverandre lenge. Så kysser dere. Det ble et lengre kyss denne gangen. Han smiler til deg. Han har det søteste smilet i hele verden!

Dere ser en romantisk film sammen. Du husker ikke hva den heter, men det er ikke så viktig. Det som betyr noe er jo at du sitter i armkroken til Ulrik. Han stryker deg på ryggen gjennom hele filmen. Dere kysser flere ganger også. "Jeg tror jeg begynner å falle for deg" sier Ulrik. "Jeg begynner å falle for deg også." sier du. Så kysser dere igjen.

Når filmen er over er det på tide å gå hjem. "Du kan godt overnatte her om du vil. Ikke misforstå eller noe! Jeg vil bare at du skal være det første jeg ser når jeg våkner." sier Ulrik. Du nikker.

Meeer?

- Matilde

2 kommentarer

Solveig

20.sep.2011 kl.15:18

åe så skjønt!! <3 meer!!

vilde

20.sep.2011 kl.15:18

åe <3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits