Historie 1 - Del 14 (UM)

Når filmen er over er det på tide å gå hjem. "Du kan godt overnatte her om du vil. Ikke misforstå eller noe! Jeg vil bare at du skal være det første jeg ser når jeg våkner." sier Ulrik. Du nikker.

________________________________________________________________

Du går hjem og pakker tingene dine. "Jeg går bort og overnatter hos Ulrik" sier du til faren din. "Det er greit. Hils Göran og Lilly fra meg!" sier han. "Og ikke lag noen planer i morgen! Jeg tenkte at du og jeg kunne dra inn til byen en tur og finne på noe." Han smiler. "Okei, men jeg går nå. Hade" sier du og gir ham en klem og går bort til Ulrik.

Du ringer på og du høre at han roper: "Kom inn!" Du går inn og ser deg rundt. Du kan ikke se Ulrik, så du går opp i TV-stuen. Der har Ulrik slått ut sovesofaen og poppet popcorn til dere og tent lys. Det var virkelig fint! Han står på gulvet foran TVen og smiler til deg. "Å, så fint du har gjort det!" sier du og løper bort til ham og gir han et kyss på munnen.

"Skal vi finne på noe?" spør han. "Ja, har du noen forslag?" spør du. "Vi kan danse!" sier han og ler. "Haha, okei! Finn noe musikk da. Ta en CD med masse forskjellig musikk." sier du. Ulrik finner en CD og setter den i stereo-annlegget. Han tar av lysene i taket og skrur på en diskolampe.
Dere danser og hygger dere og ler masse! Ulrik er utrolig morsom. Han tuller masse og svinger deg rundt på gulvet. Plutselig kommer en rolig låt og han ser deg dypt inn i øynene. Han trekker deg inntil seg og holder rundt deg. Du tar armene dine rundt skuldrene hans. Dere går tettere og tettere hverandre og begge to nyter hvert sekund. Dere sier ingenting.

Han ser deg inn i øynene og beveger seg nærmere deg. Så kysser dere. Lenge. Det er utrolig koselig. Nå er du enda mer forelsket i Ulrik enn du var fra før. Han er så søt!

Når dere er ferdig å danse ser dere en skrekkfilm. Alle lysene er slukket og det er virkelig skummelt! Men du føler deg trygg når du ligger i armkroken til Ulrik og holder ham i hånden.

Når klokken begynner å nærme seg 2 om natten går dere og legger dere. Han ligger og holder rundt deg og stryker deg på ryggen. Når du er halvveis i søvne kysser han deg på kinnet og hvisker inn i øret ditt: "Jeg elsker deg."

Mer?

- Mathilde

4 kommentarer

tirill klæboe

20.sep.2011 kl.18:13

MER!! <3

Anette <3

20.sep.2011 kl.18:14

mermermer!! <3

loner

20.sep.2011 kl.20:12

jeg er en loner.....

Solveig

20.sep.2011 kl.20:54

åeeeeee!!<3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits