Historie 1 - Del 15 (UM)

Når klokken begynner å nærme seg 2 om natten går dere og legger dere. Han ligger og holder rundt deg og stryker deg på ryggen. Når du er halvveis i søvne kysser han deg på kinnet og hvisker inn i øret ditt: "Jeg elsker deg."

________________________________________________________________

Når du våkner sover Ulrik fortsatt. Du ser lenge på ham. Han er utrolig søt når han sover! Han har fortsatt armen sin rundt deg. Du ligger å tenker litt på hva han hvisket inn i øret ditt før du sovnet. Hva om det bare var en drøm?

Noen minutter etterpå våkner Ulrik. "God morgen" sier du og smiler. "God morgen ja" sier Ulrik og strekker seg. Han reiser seg. "Har du noen planer for dagen da?" spør han. "Ja, jeg skal inn til byen med pappa. Jeg har jo omtrent ikke sett ham siden jeg kom hit!" sier du. "Å, det var synd. For jeg og Fredrick tenkte å sove i telt i natt sammen med deg og Anna, men det kan vi jo utsette til i morgen" forteller Ulrik. "Ja, for da kommer Amalie også!" sier du glad.

Dere går ned og spiser frokost. Foreldrene hans har gått på jobb. Ulrik varmer noen rundstykker til dere.
Dere spiser og etterpå går du opp for å kle på deg. Når du er ferdig går du ned i gangen sammen med Ulrik. "Hade da. Snakkes senere!" sier du. Ulrik drar deg inntil seg og kysser deg på munnen. Du smiler. "Hade" sier han. Så går du.

Når du kommer hjem sitter faren din på kjøkkenet og leser avisen. "Hei! Har du hatt det kjekt?" spør han. "Ja, men skal vi gå nå?" spør du utolmodig. "Jada. Men hva vil du gjøre på i dag da?" spør han. "Shoppe!" Han ler. "Greit."
Dere går ut i bilen og kjører til sentrum. Dere går rundt i en times tid og ser på klær og kjøper noe. Du kjøper deg to gensere, en bukse og tre t-skjorter. Etterpå setter dere dere ned for å spise.
"Trives du i Sverige da?" spør faren din. "Ja, veldig!" svarer du og tenker på Ulrik. "Det er bra!" sier han. "Gleder du deg til Amalie kommer i morgen da?" spør han. "Ja! Når kommer hun?" spør du. "Flyet lander i tre-tiden." svarer han.

Etter litt mer kikking på klær uten å finne noe, går dere hjem. Du tar på deg joggebukse og hettegenser og bestemmer deg for å bare slappe av hjemme resten av dagen. Du finner fram PCen din og logger på facebook. Du har en ny melding. Den er fra Maria.

Beklager for litt kjedlig del!

- Matilde

3 kommentarer

jdbnorwayss

20.sep.2011 kl.23:47

mermermermer!!!

Unni

21.sep.2011 kl.08:29

Sånt skal man ikke gjøre i timene.

Hanne

21.sep.2011 kl.08:34

Mermermermernermermernermermermemtmm!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits