Historie 1 - Del 16 (UM)

Du tar på deg joggebukse og hettegenser og bestemmer deg for å bare slappe av hjemme resten av dagen. Du finner fram PCen din og logger på facebook. Du har en ny melding. Den er fra Maria.

________________________________________________________________

Du åpner meldingen og leser: "Du er virkelig ikke til å stole på du! Du skulle ikke si noe til Ulrik! Fy faen så teit du er! Jeg skal nok gjøre et eller annet for å ta hevn. Bare vent! Jævla hore."

Akkurat nå er du ikke helt sikker på hva du tenker om deg selv. Maria har kanskje et poeng. Du hadde jo sagt det til Ulrik når du egentlig ikke skulle. Men samtidig måtte du jo gi beskjed til ham.
Du vurderer å si unskyld til Maria, men du trekker det tilbake. Du hadde gjort det rette. Så du slettet meldingen og prøvde å ikke tenke noe mer på det.

Du gikk ned på kjøkkenet og varmet deg noen rundstykker til kvelds. Etter at du hadde spist gikk du opp for å legge deg.
Når du er halvveis i søvne dirrer mobilen på nattbordet ditt. Det er en melding fra Ulrik. "God natt! Glad i deg <3" står det. Du blir varm inni deg. "God natt. Glad i deg og <3" svarer du og legger mobilen fra deg. Ikke lenge etter sovner du.

Morgenen etter sover du lenge. Du våkner ikke før klokken er ti over tolv. Du sjekker om du har fått noen meldinger på mobilen, men innboksen er tom. Du reiser deg og går bort til klesskapet ditt og finner fram noen klær. Så går du inn på badet og ordner håret, sminker deg og kler på deg. Du går ned trappen og inn på kjøkkenet. Du tar deg litt cornflakes og et glass melk.
Plutselig ringer det på døren, og utenfor står Anna. "Hei! Fortell meg ALT!" sier hun og kommer inn. Du ler. Så går dere opp på rommet ditt og du forteller henne alt som skjedde den dagen du overnattet hos Ulrik.
"Å, så skjønn han er! Dere passer skikkelig godt sammen!" sier Anna. "Jaa.." svarer du. "Og deg og Fredrick da? Har du snakket med han i det siste?" spør du. "Ja, vi snakket lenge på telefonen i går. Jeg var jo hos min bestemor i Stockholm i går" sier Anna. "Åja, men Ulrik lurte på om meg, deg og Amalie hadde lyst til å sove i telt med han og Fredrick i dag" sier du. "Ja, lett! Det blir gøy!" sier Anna glad. Du nikker.

Dere snakker lenge, om alt, og plutselig er det på tide og gå for å hente Amalie. Du sier hade til Anna og så kjører dere til flyplassen. Når dere kommer fram har ikke flyet landet ennå, så dere setter dere ned på en benk. Den benken du satt på første gangen du så Ulrik. Dere sitter der i noen minutter og plutselig ser du Amalie. Du løper bort til henne og kaster deg rundt halsen på henne. "Hei! Så godt å se deg!" sier du og smiler til henne. "Å, det er godt og se deg og!" sier Amalie og smiler tilbake. "Jeg skal fortelle deg om Ulrik når vi kommer hjem!" hvisker du til henne og hinter til at du ikke vil snakke om ham foran faren din. "Skjønner" sier hun og fniser!

På veien hjem i bilen snakker dere om hva dere skal finne på de neste dagene. Du forteller om teltturen og Amalie ser fram til det allerede. Når dere kommer inn går dere opp på rommet ditt. Du sjekker mobilen du hadde glemt igjen hjemme og du har to nye meldinger. Den ene er fra Ulrik: "Jeg trodde jeg virkelig jeg kunne stole på deg! Maria fortalte at du hadde gått og klint med Fredrick dagen etter at du hadde vært med meg. Hun hadde sett dere nede ved sjøen. Vær så snill å ikke snakk til meg mer" står det. "Hva skjer her da?" mumler du for deg selv. "Dette er jo ikke sant!" Du åpner den andre meldingen som er fra Maria: "Hevnen er søt." står det.

Mer? ;)

- Matilde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits