Historie 1 - Del 17 (UM)

Du sjekker mobilen du hadde glemt igjen hjemme og du har to nye meldinger. Den ene er fra Ulrik: "Jeg trodde jeg virkelig jeg kunne stole på deg! Maria fortalte at du hadde gått og klint med Fredrick dagen etter at du hadde vært med meg. Hun hadde sett dere nede ved sjøen. Vær så snill å ikke snakk til meg mer" står det. "Hva skjer her da?" mumler du for deg selv. "Dette er jo ikke sant!" Du åpner den andre meldingen som er fra Maria: "Hevnen er søt." står det.


Du kjenner tårene presse på. "Hva har skjedd?" spør Amalie og setter seg bort til deg for å trøste deg. Du viser meldingene til henne og forklarer hva som har hendt. "Herregud, så teit hun er!" sier Amalie. "Ja, og nå hater Ulrik meg!" sier du med tårer i øynene. "Du må snakke med ham." sier Amalie. "Han vil jo ikke snakke med meg!" sier du trist. Plutselig får du en melding på mobilen. Fra Ulrik. Du åpner den og det er en link. Du åpner linken og du kommer innpå musikkvideoen til Kill For Lies.Du lytter på teksten og du begynner å gråte enda mer. "Han tror virkelig at jeg har løyet for ham!" sier du når sangen er ferdig. "Nei, vet du hva! Sånn her får ikke du lov til å bli behandlet. Nå venter jeg her, også går du bort til Ulrik og snakker med ham!" sier Amalie bestemt. Du nøler, men reiser deg til slutt.
Du tørker bort tårene og går ut. Du ringer på døren til Ulrik. Det er moren, Lilly, som åpner. "Hei! Ulrik sitter oppe" sier hun. "Okei." sier du og går inn. Hjertet ditt dunker fortere enn vanlig når du går opp trappen. Du hører gitarspilling inne fra rommet til Ulrik. Du vurderer og gå igjen, men tar til deg motet og banker på. Han slutter og spille og går bort og åpner døren. Han sier ingenting. Han bare ser på deg. "Det er ikke sant det Maria sier. Du må tro på meg!" sier du. Du kjenner at tårene begynner å kommen igjen. "Jeg vet ikke." sier Ulrik etter en liten stund. "Skal du liksom begynne å stole mer på Maria nå da? Etter det hun gjorde mot deg?" sier du med gråten i halsen. Han ser på deg. Du venter på et svar. "Så det skjedde ikke?" spør han. "Nei! Ikke i nærheten i gang! Jeg har jo ikke snakket med Fredrick siden konserten!" forklarer du. "Lover du?" spør han. "Ja, stol på meg! Vær så snill!" sier du og lar tårene renne nedover kinnene dine. "Greit. Jeg tror deg." sier han og gir deg en klem. Du gråter fortsatt og han trøster deg. "Beklager for at jeg beskyldte deg for å ha gjort det." sier han. "Det går fint." sier du.

Etter at dere har ordnet opp og snakket litt går du hjem igjen til Amalie. Hun sitter nede og prater med faren din. "Der var du ja! Hvordan gikk det?" spør hun. "Fint! Vi ordnet opp." sier du og smiler. "Så bra!" sier hun. "Du blir sikkert sur nå, men jeg har fortalt det til faren din" sier Amalie litt usikker. Du kjenner at du blir irritert, men så tenker du deg litt om og kommer fram til at det kanskje er like greit. "Det går fint" sier du. "Men nå går vi opp!"

Dere bestiller pizza og ser en film og koser dere. Dere har en skikkelig jentekveld med putekrig og tulleringing.

Plutselig er det noen som hiver en stein på ruten din. Du går bort til vinduet og ser ut. Der står Emil. Du går ned og åpner. "Hva vil du?" spør du surt. "Jeg vil bare forklare meg. Kan jeg få lov til det?" spør han. Du tenker litt. "Greit. Få høre." sier du. Han forteller at Maria hadde tvunget ham til å kysse henne for å gjøre Ulrik sjalu. "Hun trodde at det var han som kom, men så var det deg. Jeg tenkte meg ikke om. Så jeg gjorde det. Vær så snill å ikke vær sur! Jeg var dum. Beklager" sier han. "Du forteller ikke alt. Jeg så at dere hadde sex" sier du. Han blir stille. "Det er ikke som du tror. Hun sa at hun var forelsket i meg og flørtet skikkelig med meg. Lettlurt som jeg er, falt jeg for det og hadde sex med henne. Jeg var dum. Beklager!" Du tenker deg litt om. Maria er jo skikklig bitch. Og Ulrik falt jo også for hennes triks. "Greit. Jeg tilgir deg." sier du. Han smiler. "Takk." Så går han. Du ser etter ham når han går nedover gaten. Du ser bort på huset til Ulrik og mister alt du har i hendene når du ser at der står Maria og Ulrik og klemmer.Mer?

(Mer enn 5 kommentarer, og ny del kommer!)

- Mathilde

9 kommentarer

belieber

21.sep.2011 kl.14:25

mer! spennende!! <3

anette

21.sep.2011 kl.14:45

merrrrrrr

amanda puzzzzen <3

21.sep.2011 kl.14:45

mere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petra

21.sep.2011 kl.14:46

jeg er forelsket i arne

arne

21.sep.2011 kl.14:47

jeg er forelsket i deg og petra <3<3<3<3<3<3<3<3

justin bieber

21.sep.2011 kl.14:49

OMG!!!!!!!!!! This is amazing!!!!!!! love this <3 I really want to meet you Mathilde!!!!!

utolmomomodigeg ulla

21.sep.2011 kl.15:00

mer! nå er det snart syv kommentarer!!!!!!! koman!!! jeg venter, hvis ikke du skriver en ny del NÅ kommer jeg til å annmelde dere for å lyge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vilde

21.sep.2011 kl.16:30

omfg!!! meeer!! <3

Solveig

21.sep.2011 kl.16:31

FAEN hun e ekkel!!!! meiiiiiiir (lol)

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits