Historie 1 - Del 18 (UM)

Du ser etter ham når han går nedover gaten. Du ser bort på huset til Ulrik og mister alt du har i hendene når du ser at der står Maria og Ulrik og klemmer.

________________________________________________________________

Du løper gråtende opp til Amalie. "Oi. Her skjer det mye på en gang. Hva har hendt?" spør hun. "Jeg så at Ulrik og Maria sto og klemte!" sier du fortvilet. "Fy faen! Hva feiler Maria?!" sier Amalie sint. "Hun har et seriøst problem!" "Men hva med Ulrik da? Har han liksom tilgitt henne nå?" sier du. "Ring ham. Nå!" kommanderer Amalie. Du taster inn nummeret hans på mobilen og ringer ham. "Hallo?" hører du Ulrik si. "Hva skjer med at du og Maria står og klemmer da?" spør du surt. "Det er virkelig ikke som du tror!" sier han fort. "Neivell?" sier du. "Hun ringte på og når jeg åpnet døren kastet hun seg rundt halsen på meg! Jeg ba henne gå. Jeg lover!" sier Ulrik. Du velger å tro på ham. Det høres jo ut som en ting Maria ville gjort.

Når du er ferdig å snakke med Ulrik er klokken blitt mye og du og Amalie går for å legge dere. Teltturen ble avlyst på grunn av regn, men det var meldt bedre vær dagen etter, så dere bestemte dere for å gjøre det da istedenfor.

"Jeg vet ikke om jeg er forelsket i Ulrik lenger" sier du til Amalie. "Hva?! Hvorfor ikke?" spør hun. "Jeg vet ikke.. Jeg bare føler at jeg har mistet litt følelser for ham. Det oppstår jo bare problemer mellom oss to hele tiden!" sier du. Amalie nikker. "Bare gi det litt tid. Det går over. Alt er jo Maria sin feil!" sier Amalie. "Ja. Jeg hater henne!"

Dagen etter våkner du tidlig. Du ser på klokken. Den er bare åtte. Du finner fram mobilen din og er litt på facebook.
En time senere våkner Amalie. "Har du vært lenge våken eller?" spør hun og gjesper. "En time" svarer du. "Snakk om morgenfugl!" sier hun og ler. Dere går ned og tar dere litt frokost. Etterpå kler dere på dere og steller dere.

Du finner fram pcen din og logger deg på facebook. Du viser Amalie bilder av Ulrik. "Fy faen! Han var jo dritdeilig!" sier Amalie. Du fniser. Etterpå viser du bilder av Fredrick. "Er det han som flørter med Anna?" spør hun. Du nikker og viser bilde av Anna. "De passer sammen!" sier Amalie. "Enig!"

Plutselig får du en SMS fra Ulrik: "Hei! Jeg beklager virkelig for alt som har skjedd de siste dagene. Du hadde sikkert gledet deg til å komme til Sverige, men så ødelegger Maria alt for deg. Jeg vil bare at du skal vite at jeg ikke bryr meg om henne. Jeg snakker ikke med henne i det hele tatt. Også har jeg en innrømmelse å komme med.. Jeg har blitt utrolig forelsket i deg på så kort tid. Og jeg vil bare at du skal vite at jeg er utrolig glad i deg! Kan vi ikke bare glemme Maria og bare ha det gøy? <3"

Du blir litt rørt av meldingen. Du svarer at du er enig og at du har fått følelser for ham også. "Tenk at han er forelsket i meg da!" sier du til Amalie. "Du fortjener en så god gutt som han!" sier Amalie og gir deg en klem.

Dere bestemmer dere for å ta dere en tur ut i nabolaget. Når dere går ut ser dere at det står en jente nede i veien. Når dere kommer nærmere ser du at det er Maria. Hun står med armene i kors og ser ikke akkurat særlig blid ut..

Mer?

- Matilde

3 kommentarer

Maria

22.sep.2011 kl.08:27

Herregud!!!! Jeg er vel ikke så slem!

meg

22.sep.2011 kl.08:27

fyfæn, jeg hater Maria.... MER

Solveig

22.sep.2011 kl.14:53

fuck maria

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits