Historie 1 - Del 19 (UM)

Dere bestemmer dere for å ta dere en tur ut i nabolaget. Når dere går ut ser dere at det står en jente nede i veien. Når dere kommer nærmere ser du at det er Maria. Hun står med armene i kors og ser ikke akkurat særlig blid ut..

________________________________________________________________

"Hva vil du?" spør du. "Hva faen tror du egentlig? Du har fått Ulrik til å hate meg!" skriker hun. "Selfølgelig hater han deg! Du går jo rundt å leker med følelsene hans. Du behandler han som ett null!" sier du surt tilbake. "Det gjør jeg ikke! Det er bare du som har fått det til å framstå på den måten! Du har ødelagt det jeg og Ulrik hadde. TUSEN TAKK!" sier hun og gir deg et drepende blikk. "Du fortjente det!" sier du. "FAEN TA DEG!" hyler hun og løper mot deg. Du løper vekk med Maria i hælene. "Hva faen driver du med?!" skriker du. Hun svarer ikke. Hun bare løper. Plutselig kommer Ulrik ut. "HEY! Hva skjer?!" roper han. Maria stopper. Du løper bort til han. "Maria angriper meg!" sier du. "Kan ikke du bare ta å stikke da Maria? Du lager bare problemer. Jeg orker bare ikke å se deg mer. Hade Maria." sier Ulrik. "Bare vent!" sier hun og ser stygt på deg. Du klemmer Ulrik og du og Amalie blir med ham inn.

Dere snakker masse og Amalie blir kjent med Ulrik. Dere snakker om teltturen dere skal på. Dere ringer Anna og Fredrick og avtaler at dere skal møtes nede ved sjøen for å grille. Du og Amalie går hjem og pakker. Dere har bestemt dere for at dere skal tilbringe resten av dagen nede ved sjøen. Dere tar med dere badetøy også.

Når dere er ferdig å pakke begynner du og Amalie å gå nedover mot sjøen. "Jeg tror jeg er forelsket i Ulrik likevel!" sier du og fniser. "Det skjønner jeg! Han virket utrolig grei!" sier Amalie. "Jeg har jo ikke fått spurt hvem du liker forresten!" sier du. "Vel.. Kan jo si så mye som at jeg har vært en del med Jonas i det siste!" sier hun. "Ooo" sier du og løfter på øyenbrynene. Dere ler. Du er glad for at Amalie er her. Hun er virkelig en bra bestevenn!

Når dere kommer ned er Fredrick og Anna allerede der. De står og stresser med å få opp teltet. Dere må le litt når dere det hvor dårlige de er! "La meg hjelpe dere!" sier du og går bort til dem. "Og hils på Amalie forresten!" sier du og peker på Amalie. "Hei!" sier hun og smiler. Fredrick og Anna hilser vennlig på henne og så hjelper alle hverandre med å sette opp teltet.

Ikke lenge etter teltet er satt opp kommer Ulrik. Han har med seg engangsgrill og grillmat. Alle er skrubbsultne, så dere bestemmer dere for å grille med en gang. Det har allerede begynt å bli litt mørkt ute. Dagen har gått skikkelig fort!

Når dere er ferdig å spise er det tid for å bade. Du, Amalie og Anna går litt lenger inn i skogen for å skifte. Når dere kommer tilbake har guttene allerede hoppet uti. Dere løper ned til sjøen og går uti dere også. Vannet er kaldt, men deilig.
Dere bader lenge og har det utrolig gøy. Ulrik smiler mye til deg og du kjenner at du bare blir mer og mer forelsket.

Når dere er ferdig og bade lager dere et bål og setter dere rundt det. Ulrik har med seg gitar og alle sitter rundt bålet og synger. "Nå koser vi oss!" sier Anna. Alle nikker. Dette er virkelig en fantastisk kveld med gode venner. Kunne ikke blitt bedre!

Plutselig piper mobilen din. Du har motatt en MMS fra.. Maria?! Du åpner den og alt bare svartner helt for deg når du ser hvilket bilde det er. Det er et bilde av deg. Du er naken. Bildet ble tatt når du skiftet i skogen iste. Under bildet står det: "Got ya!" Du gråter. Hvordan kan noen gjøre noe slikt?

Mer?

- Matilde

4 kommentarer

tirill

22.sep.2011 kl.14:55

hater maria!!!!!!! mer

Solveig

22.sep.2011 kl.14:56

oj!

Vilde

22.sep.2011 kl.14:57

faen ta Maria!

Solveig

22.sep.2011 kl.14:58

Maria er et jævla rasshøl!!

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits