Next to you - DEL 16 (JB)

Du løp og løp til parken. "Hva var det Justin skulle vise deg. Du var utrolig spent. Når du kom til parken slakket du ned farten og gikk rolig inn. Der inne så du Justin sitte og smile i mot deg.
"Justin.. Har du gjort dette for meg..." mumlet du med store øyne."Hey, babe!" ropte Justin til deg. Du småløp bort til han. "Har du virkelig gjort dette for meg!?" spurte du. "Ja!" sa Justin fornøyd. Du så rundt deg. Her satt du på et picnik teppe sammen med Justin og noen levene lys rundt for å gjøre det mer koselig. Han hadde også gitaren sin der og litt mat og drikke. "Jeg har liksom nettopp spist.." mumlet du og lo. "Det gjør ikke noe. Det er bare litt snacks" svarte Justin og smilte. Du bøyde deg fram mot han og plantet et varmt kyss på leppene hans. Dere satt der en stund å snakket. Det var noen få paparazzier rundt dere i buskene, men det var det minste du brydde deg om nå. Nå ville du bare nyte tiden her med Justin. "Kan jeg få lov å synge og spille for deg?" spurte Justin deg. "Ja! Selvfølgelig" svarte du glad. Han tok fram gitaren sin og begynte å spille.

Du kjente igjen melodien til "that should be me". (hør på sangen fra youtube og lat som om han spiller med bare gitar) Justin satt rett ovenfor deg og spilte for deg mens han så deg inn i øynene. De kastanjebrune øynene hans var å smelte for. Du satt å lyttet til teksten og du syntes det var utrolig at en så fantastisk gutt kunne være så moden. Han hadde virkelig følelser og var ikke redd for å hvise dem. Når sangen var ferdig kastet du deg i armene til Justin. "Åe, Justin! Det var nydelig" sa du. "Bra du likte det!" svarte han. Du tok å kysset han igjen, lenge. Du kunne kjenne sommerfuglene i magen din bli gale. "Kan jeg få begynne å kalle deg jenta mi?" spurte Justin deg og så deg. Du stirret inn i de kastanjebrune øynene hans. De glinste. Spurte virkelig Justin om du ville bli sammen med han? Dette var virkelig drømmen din! "Ja, selvfølgelig!" sa du og smilte stort i mot han. Han smilte enda større før han bøyde seg fram mot deg og begynte å kysse deg. Der gikk fort over til klining. "Jeg har virkelig blitt utrolig glad i deg på den tiden jeg har kjent deg!" sa Justin plutselig. "Du aner bare ikke hvor lenge jeg har digger deg også" svarte du og gliste. Du visste at det var mange millioner jenter rundt om i hele verden som var utrolig misunnelig på deg nå. Dere snakket litt til før Justin fant fram en sprit-tusj han hadde i lommen. "Hva skal du?" spurte du Justin og så nysjerrig på han. Han bare smilte lurt uten å svare. Du så ned på hva han drev med. Der hadde han skrevet "Justin" på ene conversen din foran, og "Bieber" på andre. Helt nede foran på den ene så du også at det var noe. Du tittet nærmere. Det sto "I <" på den ene, og "3 U" på andre, så når du tok skoene intill hverandre sto det "I ♥ U" 

"Hva syntes du?" spurte Justin og smilte til deg. "Åe, så skjønt!" svarte du og stirret på skoene dine. "Haha! Om dette hadde vært for noen måneder siden, og du hadde skrevet på mine sko, hadde jeg hengt dem opp på veggen og aldri brukt dem, men bare hatt dem som en slags suvenir fra deg!" lo du. Dere satt litt mer og snakket før du fikk en melding om at du måtte hjem. Du hjalp Justin å pakke sammen før der gikk sammen bort til bilen. "Jeg tar å kjører deg hjem" sa Justin og tok hånden din. "Okei!" svarte du og smilte. Justin kjørte deg hjem, og du kysset han hade. Når du kom inn i huset hørte du flere stemmer snakke fra stuen. Du gikk forsiktig inn i stuen og der inne så du moren din og Pattie sitte å snakke sammen. "Hva skjer her da?" spurte du, og begge så alvorlig opp på deg.Hva syntes dere?? MER?? (:

- Emilie

2 kommentarer

22.sep.2011 kl.16:56

ojojoj... mer!

zoe

22.sep.2011 kl.17:30

ooo, mer, hva skjer nå....... MER

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits