Next to you - DEL 17 (JB)

"Hva syntes du?" spurte Justin og smilte til deg. "Åe, så skjønt!" svarte du og stirret på skoene dine. "Haha! Om dette hadde vært for noen måneder siden, og du hadde skrevet på mine sko, hadde jeg hengt dem opp på veggen og aldri brukt dem, men bare hatt dem som en slags suvenir fra deg!" lo du. Dere satt litt mer og snakket før du fikk en melding om at du måtte hjem. Du hjalp Justin å pakke sammen før der gikk sammen bort til bilen. "Jeg tar å kjører deg hjem" sa Justin og tok hånden din. "Okei!" svarte du og smilte. Justin kjørte deg hjem, og du kysset han hade. Når du kom inn i huset hørte du flere stemmer snakke fra stuen. Du gikk forsiktig inn i stuen og der inne så du moren din og Pattie sitte å snakke sammen. "Hva skjer her da?" spurte du, og begge så alvorlig opp på deg.


  "Å, hei, vennen!" sa moren din og smilte forsiktig til deg. Du kjente du ble litt redd. "Jeg og moren din bare snakker om forholdet til deg og Justin.." sa Pattie og smilte til deg. "Jaha..." mumlet du og så på dem begge. "Ja, som du vet, så er jo Justin en av verdens mest kjente personer, så jeg vil bare si en ting.." begynte Pattie. Du stirret litt spent på henne. "...at det er veldig normalt å få masse dritt slengt i mot seg når man blir kjent. Folk er sjalu så de tror st det hjelper å slenge dritt mot dem. Justin sliter veldig med dette, at det er så mange rundt om i verden som hater han, så jeg håper at du kan prøve å støtte han" fortsatte Pattie litt trist i stemmen. "Ja, jeg er der for han når han trenger meg" svarte du og smilte. "Det er utrolig hyggelig å høre, *dittnavn*" sa Pattie og smilte til deg, mens hun så ned på klokken. "Jeg tror det er tid for å komme seg hjem.." mumlet Pattie og reiste seg fra sofaen. "- Da snakkes vi snart!" Pattie ga en klem til deg og moren din før hun gikk ut døren. Du gikk opp på rommet ditt og sjekket raskt innom twitter på mac'en din før du skulle legge deg. Du gikk inn på Justin sin profil og så den siste tweet'en hans. "@justinbieber: I love my life!" leste du og smilte. Du RT'et tweet'en hans, klappet sammen mac'en og gikk inn på badet for å fjerne sminken og pusse tennene. Når du kom inn på rommet ditt, så du på mobilen din at du hadde fått to meldinger. Du åpnet den første, og den var fra Justin. "Jeg ville bare si god natt! Ligger i sengen å tenker på deg. glad i deg " du smilte å svarte; "God natt, glad i deg og " du trykket inn på neste melding. Den var fra et ukjent nummer; "jaha... så du ble sammen med han. det betyr ikke at jeg slutter å prøve meg! - sophia" du kjente det vri seg i magen din. "Årh.. bare få det inn i hjernen din, han er over deg for lengst!" mumlet du surt og la deg ned i sengen og sovnet.

"*dittnavn* du må stå opp! Ellers kommer du forseint!" ropte Jacob. "Jada, jeg er våken..." mumlet du og reiste deg. Når du landet med beina på gulvet kunne du kjenne høsten komme sakte, men sikkert. Du fant en tightsbukse og en strikkegenser, og løp inn på badet og tok den en rask dusj. Når du sto i dusjen tenkte du på Justin, og Sophia. Likte virkelig Sophia enda Justin? Hva om Justin enda likte Sophia? - Nei, han kan ikke like en sånn bitch. 
Du skrudde av dusjkranen og fant deg et stort hånkle. Du sminket deg, kledde på deg og ordne håret før du løp ned trappen for å ta deg litt frokost. "God morgen, mamma" sa du glad
og ga moren din en klem. "- hvor er pappa?" spurte du. "Han måtte tidlig på jobb" svarte moren din og tok et tygg av skiven sin. Du fant fram frokost blaning og spise kjapt før du hørte turing utenfor. "Nå er Justin her, han en fin dag!" sa du og løp ut døren. "Heisann, jenta mi!" sa Justin da du satte deg inn i bilen. "Hallo, gutten min! fniste du. Du kysset han raskt før dere kjørte til skolen. Justin parkerte bilen sin på skoleplassen før dere gikk hånd i hånd opp mot skolen. Når dere kom inn fikk du øye på Christian. "Å, der er Christian! Jeg må bare snakke litt med han. Snakkes!" sa du og kysset Justin rask på kinnet før du gikk. 

"Christian!" ropte du mens du prøvde å komme de forbi folkmengden som var der Christian sto. "Heihei *dittnavn*!" sa Christian da han fikk øye på deg. "Hei, jeg må snakke med deg!" svarte du og smilte. "Hva er det for noe?" spurte han. "Ehmm,.. Jeg er sammen med Justin.." mumlet du og så ned i bakken. "Å, gratulerer.. Er du ikke glad da?" spurte han og smilte stort til deg. "Jo, jo det er jeg.. Duda?" svarte du. "Vi er venner vi... - bestevenner!" sa han og blunket til deg. Du smilte. "Men nå må jeg bort til Justin igjen..." mumlet du og snudde deg. Du kunne ikke se han noen sted. "Ser du han?" spurte du Christian. "Ja, han står der borte og snakker med Sophia!" svarte Christian og pekte. Du kjente det koke inni deg. Der så du Justin stå å le sammen med Sophia, bare noen cm ifra hverandre....


(ELSKER DETTE BILDET)

MER???? (:

- Emilie

2 kommentarer

22.sep.2011 kl.21:28

sophia då.............. .... .. ... . . . . MER

Solveig

22.sep.2011 kl.23:02

faen ta sophia!! hvorfor må absolutt ALLTID noen ødelegge?? :( <3

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits