Next to you - DEL 18 (JB)

"Christian!" ropte du mens du prøvde å komme de forbi folkmengden som var der Christian sto. "Heihei *dittnavn*!" sa Christian da han fikk øye på deg. "Hei, jeg må snakke med deg!" svarte du og smilte. "Hva er det for noe?" spurte han. "Ehmm,.. Jeg er sammen med Justin.." mumlet du og så ned i bakken. "Å, gratulerer.. Er du ikke glad da?" spurte han og smilte stort til deg. "Jo, jo det er jeg.. Duda?" svarte du. "Vi er venner vi... - bestevenner!" sa han og blunket til deg. Du smilte. "Men nå må jeg bort til Justin igjen..." mumlet du og snudde deg. Du kunne ikke se han noen sted. "Ser du han?" spurte du Christian. "Ja, han står der borte og snakker med Sophia!" svarte Christian og pekte. Du kjente det koke inni deg. Der så du Justin stå å le sammen med Sophia, bare noen cm ifra hverandre....


Justin så bort på deg, sa noe til Sophia før han kom småløpende mot deg. "Ferdig å snakke med Christian nå?" spurte han og leste seg fram mot deg og ga deg et kyss på kinnet. "Hva er det mellom deg og Sophia!?" spurte du småirritert. Justin ble stille og så ned i bakken. "Er det noe da?" spurte han forsiktig og så opp på deg. "Ja!? Tror du jeg er blind eller?" spurte du skjokkert. Nå ble det stille. Dere sto å stirret hverandre inn i øynene, lenge. "Det,.. det er bare det at... Ehh, jeg er ikke helt over hun ennå.." mumlet han og så ned i bakken. "- men jeg prøver så godt jeg kan, for hun er på en måte et monster, men på en annen måte så forstår hun med veldig godt.... - Men deg er deg jeg vil ha!" sa Justin og tok armene sine rundt deg. Du sto der bare som om du hadde fått sjokk. Likte virkelig Justin Sophia enda!? Du kunne ikke tro hva du hørte. Du rev vekk armene til Justin og trampet bestemt bort til skapet ditt. Du håpet på at Justin skulle komme etter deg, men han ble stående igjen mens han så ned i bakken.

JUSTIN'S SYNSPUNKT: Jeg kan ikke forstå hva som nettopp skjedde... Hvorfor sa jeg at jeg ikke var over Sophia ennå. Jeg er jo det! Eller, når jeg ser hun med noen andre gutter,.. - blir jeg på en måte sjalu... Men! Jeg har jo *dittnavn*! Det er hun jeg vil ha! Nå må jeg ikke rote med bort i mer, for jeg vil ikke at *dittnavn* skal gå rundt å ha det vondt. Jeg skal være der for henne! For det et hun jeg er glad i!

Det ringte inn til første time og du gikk inn sammen med Tori mens dere snakket om alt mulig. Når du gikk forbi Justin's pult blunket han til deg. Du ga han et skjevt smil før du satte deg ned på pulten ved siden av Tori sin.
"Er alt fint eller??" hvisket Tori til deg. "Jeg hater bare Sophia...." hvisket du tilbake, irritert.
Du satt å så opp på Mrs. Volézo som prøvde å lære dere spansk, men uten hell. Det så ikke ut som noen i klassen i det hele tatt var interesert. Mobilen din vibrerte, og du tok deg opp under pulten. Du åpnet meldingen som var fra Justin; "Glad i deg, jenta mi <3" sto det. Du kikket opp og så rett inn i de kastanjebrune øynene til kjæresten din som satt noen rader foran deg. Han smilte stort til deg. "Bieber! Følg med!" ropte Mrs. Volézo til Justin som snudde seg rask rundt igjen. Du og Tori satt å lo litt. "Stakkar!" hvisket Tori til deg mens dere fniste. Etter en lang og kjedelig time, ringte det ut. Du gikk inn i kantinen sammen med de andre. Du stilte deg i køen for å kjøpe den en melk og en cookie. Justin sto rett bak deg og snakket med en annen gutt du ikke visste hvem var. Plutselig så du Sophia komme småløpende bort mot dere. Du kjente raseriet komme inni deg. Hun slengte seg rundt halsen til Justin, men han rev henne vekk. "Sophia! Jeg har kjæreste!" sa Justin irritert mens han la den ene armen sin rundt midjen din. Sophia så sjokkert bort på deg. "Ehh... Hun der!?" spurte hun Justin mens hun stirret morskt på deg. "Ja, faktisk! Er ikke jeg heldig?" svarte han og smilte til deg. Sophia snudde seg og gikk. "Tusen takk, Justin.." mumlet du og smilte til han. "Alt for deg, jenta mi!" svarte han og kysset deg følsomt på leppene. Du fikk kjøpt maten din og satte deg ned på et bord sammen med Justin og noen andre folk fra skolen du ikke kjente. 

Resten av skoledagen gikk og du satte på med Justin hjem. Han parkerte bilen sin utenfor huset ditt, og dere gikk inn i huset. "Vi skal ha middagsbesøk i dag, vil du komme?" spurte Justin deg, da dere gikk opp på rommet ditt. "Ja! Det vil jeg" svarte du og smilte. Du slo på mac'en din og gikk inn på facebook og twitter. "Shit!" sa du og måpte.(sorry for kjedelig del...) MER?

- emilie

2 kommentarer

Solveig

24.sep.2011 kl.12:24

OMFG!!! meeeeer<3

24.sep.2011 kl.17:03

mer!

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits