Next to you - DEL 19 (JB)

Resten av skoledagen gikk og du satte på med Justin hjem. Han parkerte bilen sin utenfor huset ditt, og dere gikk inn i huset. "Vi skal ha middagsbesøk i dag, vil du komme?" spurte Justin deg, da dere gikk opp på rommet ditt. "Ja! Det vil jeg" svarte du og smilte. Du slo på mac'en din og gikk inn på facebook og twitter. "Shit!" sa du og måpte.


Du hadde flere tusen venneforespørsler på facebook og på twitter hadde du også flere tusen nte followers. "Vet alle allerede at vi er sammen..?" mumlet du. "Sånn kommer ut med en gang noen ser oss sammen.." svarte han, ikke så veldig glad i stemmen. Du googlet navnet ditt og mange artikkler kom opp. Du trykket inn på en tilfeldig nettside, og der var det noen paparazzier som hadde tatt bilder av dere i går kveld og det sto at Justin hadde fått seg ny kjæreste. 

"Når reiser du på turné?" spurte du plutselig. "Etter nyttår en gang.." mumlet han. Du kjente du fikk vondt i magen. Du ville ikke at Justin skulle reise vekk. "Men det er stund til, da!" sa han som om han kunne lese tankene dine. "Men jeg tror jeg må hjem nå, snakkes senere i kveld!" fortsatte han og ga deg et kyss på kinnet og reiste seg. "Hade!" svarte du, og han gikk ut døren til soverommet ditt. Du fant fram noen klær du kunne bruke og tok deg en dusj. Når du var ferdig, sminket du deg og ordnet håret.

 

"Sånn! Nå gjør jeg vell et godt inntrykk!" mumlet du for deg selv mens du så deg i speilet. Du gikk ned i stuen, der så du faren din. "Heisann, vennen!" sa han glad da han så deg. "- Ojj, så fin du er! Skal du ut med Justin eller?" fortsatte han og smilte lurt til deg. "Jeg skal bort der på middagsbesøk, ja" svarte du. "Jeg har faktisk en liten gave til deg!" sa han og smilte stort til deg. "Åh?" spurte du litt overasket. For det var jo ikke bursdagen din eller noe. "Vil du ha den nå eller når du kommer hjem?" spurte han deg. "Jeg tror jeg få ta den nå, for jeg tror jeg kommer hjem litt seint.." mumlet du og smilte. Faren din tok fram en pose, og opp i posen lå det en boks. Du så på boksen og ble helt i hundre! "En hvit iPhone 4!" skrek du og smilte stort. "Værsågod!" sa faren din glad og ga boksen til deg. Du åpnet boksen, fiklet litt på med å få den på og ordne med den sånn du fikk i SIM-kortet med til slutt var den klar til bruk. "Tusen tuuusen takk, pappa!" sa du og ga faren din en klem. "Du er virkelig den beste faren man kan ha!" fortsatte du.

Du hørte tuting utenfra. "Det må være Justin!" sa du og løp ut i gangen. Du tok på deg noen pumps og gikk ut i bilen."Heihei!" sa Justin glad når du satte deg inn i bilen. "Heisann!" svarte du og kysset han på leppene. "Så fin du er" sa han og smilte før han rygget ut av parkeringsplassen. "Takk, Justin. Jeg var litt usikker på hva jeg skulle ta på meg.. Skal jo liksom i middagsbesøk til selveste JUSTIN BIEBER!" sa du og fniste. "Jaa! Det er skikkelig spessielt" svarte han og lo litt. 
"Se hva jeg fikk av pappa!" sa du plutselig og holdt opp iPhonen din. "Ooo, nice!" sa han og plunket til deg. 

Han parkerte bilen utenfor huset og dere gikk ut av bilen. "Å, så koselig hus!" sa du. "Ja, jeg liker å ikke ha det så veldig stort. For her føler jeg meg hjemme, og da vil jeg bli behandlet som en helt normal gutt" svarte han og tok hånden din. Dere gikk inn i huset. Du kunne kjenne lukten av kylling når dere åpnet døren. Inne var det en del mennesker. Noen du visste hvem var, andre du ikke hadde anelse på hvem var. Plutselig så du en liten jente komme løpende mot Justin. "Jazzy!" ropte Justin og strakte ut armene sine. Du visste godt hvem Jazmyn var og hun var virkelig mye søtere i virkeligheten. "*dittnavn*, hils på Jazmyn" sa Justin og smilte."Hei! Jeg heter *dittnavn*" sa du litt forsiktig til Jazmyn. Hun smilte mot deg. "Hei dere! Kom inn, middagen er klar" sa Pattie som sto foran dere stresset og smilte. Dere gikk inn i stuen og du hilste på alle som var der. Du satte deg ned ved bordet ved siden av Justin og Jeremy. (Jeremy er faren til Justin, dere som ikke vet det)
Det var veldig koselig og alle snakket og hygget seg. Pluselig ringte iPhonen til Justin. "2 sek.." mumlet han og reiste seg og gikk ut på gangen. "Så... *dittnavn*, du er altså fra Norge.." spurte Jeremy deg. "Ja!" svarte du og smilte. "Jeg har aldri vært der, men jeg har hørt at det er veldig fint der!" sa Jeremy. "Ja, veldig fin natur.." mumlet du. Du fortsatte og snakke med Jeremy og de andre og du fortalte mye om Norge. 

"Hva!?" hørte dere Justin smårope fra gangen. 

MER?? (:
- Emilie

 

3 kommentarer

Solveig Hansen Farestveit

25.sep.2011 kl.00:01

mermermer!!!

vilde

25.sep.2011 kl.00:03

mer!!! <3

Madelene

25.sep.2011 kl.10:56

Mer!

Skriv en ny kommentar

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits