Historie 1 (UM)

Historie 1 - Del 20 (UM)

Plutselig piper mobilen din. Du har motatt en MMS fra.. Maria?! Du åpner den og alt bare svartner helt for deg når du ser hvilket bilde det er. Det er et bilde av deg. Du er naken. Bildet ble tatt når du skiftet i skogen iste. Under bildet står det: "Got ya!" Du gråter. Hvordan kan noen gjøre noe slikt?

________________________________________________________________

Du begynner å gråte og viser bildet til Amalie. "Nå har hun virkelig gått for langt!" skriker Amalie sint. "Hva har skjedd?" spør Fredrick. Amalie forklarer hva som har skjedd og du bare gråter. Ulrik holder rundt deg og trøster deg. "Hun er virkelig ond!" sier Fredrick. "Vi må gjøre noe! Hun kan ikke holde på sånn. Det vil nok ikke hjelpe å ta igjen. Vi bør snakke skikkelig med henne" foreslår Anna. Alle er enige. "Men la nå ikke dette stoppe oss for å ha en koselig kveld her! La oss legge Maria litt på siden og heller kose oss. Hva sier dere?" sier Fredrick. Du tørker bort tårene og nikker.

Dere synger og koser dere rundt bålet og du glemmer Maria. Dere har det virkelig kjekt sammen.
"Skal vi leke gjemsel? Det er lenge siden!" sier Anna. "Ja, hvorfor ikke?" sier Fredrick. "Men jeg vil ikke gå alene rundt i skogen! Kan vi ikke gå to og to?" spør du. "Du kan gå med meg!" sier Ulrik og smiler til deg. "Greit. Fredrick og Anna går sammen og Ulrik og *dittnavn*. Så teller jeg." sier Amalie og begynner og telle. Ulrik tar hånden din og dere løper innover i skogen. Dere gjemmer dere bak en stor stein. Gresset er tørt, så dere setter dere ned. Du sitter i armkroken hans og begge to er musestille. Dere får blikkontakt og så kysser dere. Du kryper enda nærmere han og tar hånden hans. Dere kysser igjen og du kjenner varmen spre seg i kroppen. "Jeg elsker deg" hvisker du. "Jeg elsker deg og" hvisker Ulrik tilbake.

Noen minutter etterpå finner Amalie dere. Dere skvetter skikkelig når hun kommer. Så ler dere og går tilbake til bålet. Fredrick og Anna er allerede funnet. "Skal vi ta oss et lite kveldsbad før vi legger oss?" spør Fredrick. Alle nikker. Så hopper dere uti og nyter det kalde vannet. Dette er virkelig en herlig sommerkveld!

Når dere har kommet dere opp av vannet og fått på dere tørre klær bestemmer dere dere for å gå å legge dere. Du ligger mellom Ulrik og Amalie. Du deler sovepose med Ulrik. Dere ligger tett og det er skikkelig koselig. Alle er kjempetrøtte, så dere sovner fort. Du ligger i armkroken til Ulrik og når du har nesten sovnet kysser han deg i pannen. "God natt" hvisker han.

Du våkner av et skrik utenfor teltet. Det er Anna. Du reiser deg og går ut. "Hva driver du med?" spør du. "Det var en edderkopp på meg!" sier hun hysterisk. Du ler. Du ser på klokken. Den er ti over elleve. De andre våknet også av skriket til Anna.
Dere griller pølser til frokost. Alle er kjempetrøtte. Det ble en lang kveld!
Når dere har spist ferdig slår dere sammen teltet og så går alle hjem. "Hva sier du? Skal vi sove en time til? Jeg er kjempe trøtt!" sier Amalie. "Ja, fy søren! Har ikke vært så trøtt på lenge!" svarer du. Dere legger dere ned begge to oppi sengen din også sovner dere.

Ca to timer senere våkner du. Amalie sover fortsatt. Du sjekker facebooken din. Ulrik er på chat. Du snakker litt med ham om Maria. Han sier at han skal snakke med henne. Plutselig får du en melding av Maria på mobilen. "Unskyld for det med bildet. Kan du tilgi meg?" står det.

Meeer? ;)

- Matilde

Historie 1 - Del 19 (UM)

Dere bestemmer dere for å ta dere en tur ut i nabolaget. Når dere går ut ser dere at det står en jente nede i veien. Når dere kommer nærmere ser du at det er Maria. Hun står med armene i kors og ser ikke akkurat særlig blid ut..

________________________________________________________________

"Hva vil du?" spør du. "Hva faen tror du egentlig? Du har fått Ulrik til å hate meg!" skriker hun. "Selfølgelig hater han deg! Du går jo rundt å leker med følelsene hans. Du behandler han som ett null!" sier du surt tilbake. "Det gjør jeg ikke! Det er bare du som har fått det til å framstå på den måten! Du har ødelagt det jeg og Ulrik hadde. TUSEN TAKK!" sier hun og gir deg et drepende blikk. "Du fortjente det!" sier du. "FAEN TA DEG!" hyler hun og løper mot deg. Du løper vekk med Maria i hælene. "Hva faen driver du med?!" skriker du. Hun svarer ikke. Hun bare løper. Plutselig kommer Ulrik ut. "HEY! Hva skjer?!" roper han. Maria stopper. Du løper bort til han. "Maria angriper meg!" sier du. "Kan ikke du bare ta å stikke da Maria? Du lager bare problemer. Jeg orker bare ikke å se deg mer. Hade Maria." sier Ulrik. "Bare vent!" sier hun og ser stygt på deg. Du klemmer Ulrik og du og Amalie blir med ham inn.

Dere snakker masse og Amalie blir kjent med Ulrik. Dere snakker om teltturen dere skal på. Dere ringer Anna og Fredrick og avtaler at dere skal møtes nede ved sjøen for å grille. Du og Amalie går hjem og pakker. Dere har bestemt dere for at dere skal tilbringe resten av dagen nede ved sjøen. Dere tar med dere badetøy også.

Når dere er ferdig å pakke begynner du og Amalie å gå nedover mot sjøen. "Jeg tror jeg er forelsket i Ulrik likevel!" sier du og fniser. "Det skjønner jeg! Han virket utrolig grei!" sier Amalie. "Jeg har jo ikke fått spurt hvem du liker forresten!" sier du. "Vel.. Kan jo si så mye som at jeg har vært en del med Jonas i det siste!" sier hun. "Ooo" sier du og løfter på øyenbrynene. Dere ler. Du er glad for at Amalie er her. Hun er virkelig en bra bestevenn!

Når dere kommer ned er Fredrick og Anna allerede der. De står og stresser med å få opp teltet. Dere må le litt når dere det hvor dårlige de er! "La meg hjelpe dere!" sier du og går bort til dem. "Og hils på Amalie forresten!" sier du og peker på Amalie. "Hei!" sier hun og smiler. Fredrick og Anna hilser vennlig på henne og så hjelper alle hverandre med å sette opp teltet.

Ikke lenge etter teltet er satt opp kommer Ulrik. Han har med seg engangsgrill og grillmat. Alle er skrubbsultne, så dere bestemmer dere for å grille med en gang. Det har allerede begynt å bli litt mørkt ute. Dagen har gått skikkelig fort!

Når dere er ferdig å spise er det tid for å bade. Du, Amalie og Anna går litt lenger inn i skogen for å skifte. Når dere kommer tilbake har guttene allerede hoppet uti. Dere løper ned til sjøen og går uti dere også. Vannet er kaldt, men deilig.
Dere bader lenge og har det utrolig gøy. Ulrik smiler mye til deg og du kjenner at du bare blir mer og mer forelsket.

Når dere er ferdig og bade lager dere et bål og setter dere rundt det. Ulrik har med seg gitar og alle sitter rundt bålet og synger. "Nå koser vi oss!" sier Anna. Alle nikker. Dette er virkelig en fantastisk kveld med gode venner. Kunne ikke blitt bedre!

Plutselig piper mobilen din. Du har motatt en MMS fra.. Maria?! Du åpner den og alt bare svartner helt for deg når du ser hvilket bilde det er. Det er et bilde av deg. Du er naken. Bildet ble tatt når du skiftet i skogen iste. Under bildet står det: "Got ya!" Du gråter. Hvordan kan noen gjøre noe slikt?

Mer?

- Matilde

Historie 1 - Del 18 (UM)

Du ser etter ham når han går nedover gaten. Du ser bort på huset til Ulrik og mister alt du har i hendene når du ser at der står Maria og Ulrik og klemmer.

________________________________________________________________

Du løper gråtende opp til Amalie. "Oi. Her skjer det mye på en gang. Hva har hendt?" spør hun. "Jeg så at Ulrik og Maria sto og klemte!" sier du fortvilet. "Fy faen! Hva feiler Maria?!" sier Amalie sint. "Hun har et seriøst problem!" "Men hva med Ulrik da? Har han liksom tilgitt henne nå?" sier du. "Ring ham. Nå!" kommanderer Amalie. Du taster inn nummeret hans på mobilen og ringer ham. "Hallo?" hører du Ulrik si. "Hva skjer med at du og Maria står og klemmer da?" spør du surt. "Det er virkelig ikke som du tror!" sier han fort. "Neivell?" sier du. "Hun ringte på og når jeg åpnet døren kastet hun seg rundt halsen på meg! Jeg ba henne gå. Jeg lover!" sier Ulrik. Du velger å tro på ham. Det høres jo ut som en ting Maria ville gjort.

Når du er ferdig å snakke med Ulrik er klokken blitt mye og du og Amalie går for å legge dere. Teltturen ble avlyst på grunn av regn, men det var meldt bedre vær dagen etter, så dere bestemte dere for å gjøre det da istedenfor.

"Jeg vet ikke om jeg er forelsket i Ulrik lenger" sier du til Amalie. "Hva?! Hvorfor ikke?" spør hun. "Jeg vet ikke.. Jeg bare føler at jeg har mistet litt følelser for ham. Det oppstår jo bare problemer mellom oss to hele tiden!" sier du. Amalie nikker. "Bare gi det litt tid. Det går over. Alt er jo Maria sin feil!" sier Amalie. "Ja. Jeg hater henne!"

Dagen etter våkner du tidlig. Du ser på klokken. Den er bare åtte. Du finner fram mobilen din og er litt på facebook.
En time senere våkner Amalie. "Har du vært lenge våken eller?" spør hun og gjesper. "En time" svarer du. "Snakk om morgenfugl!" sier hun og ler. Dere går ned og tar dere litt frokost. Etterpå kler dere på dere og steller dere.

Du finner fram pcen din og logger deg på facebook. Du viser Amalie bilder av Ulrik. "Fy faen! Han var jo dritdeilig!" sier Amalie. Du fniser. Etterpå viser du bilder av Fredrick. "Er det han som flørter med Anna?" spør hun. Du nikker og viser bilde av Anna. "De passer sammen!" sier Amalie. "Enig!"

Plutselig får du en SMS fra Ulrik: "Hei! Jeg beklager virkelig for alt som har skjedd de siste dagene. Du hadde sikkert gledet deg til å komme til Sverige, men så ødelegger Maria alt for deg. Jeg vil bare at du skal vite at jeg ikke bryr meg om henne. Jeg snakker ikke med henne i det hele tatt. Også har jeg en innrømmelse å komme med.. Jeg har blitt utrolig forelsket i deg på så kort tid. Og jeg vil bare at du skal vite at jeg er utrolig glad i deg! Kan vi ikke bare glemme Maria og bare ha det gøy? <3"

Du blir litt rørt av meldingen. Du svarer at du er enig og at du har fått følelser for ham også. "Tenk at han er forelsket i meg da!" sier du til Amalie. "Du fortjener en så god gutt som han!" sier Amalie og gir deg en klem.

Dere bestemmer dere for å ta dere en tur ut i nabolaget. Når dere går ut ser dere at det står en jente nede i veien. Når dere kommer nærmere ser du at det er Maria. Hun står med armene i kors og ser ikke akkurat særlig blid ut..

Mer?

- Matilde

Historie 1 - Del 17 (UM)

Du sjekker mobilen du hadde glemt igjen hjemme og du har to nye meldinger. Den ene er fra Ulrik: "Jeg trodde jeg virkelig jeg kunne stole på deg! Maria fortalte at du hadde gått og klint med Fredrick dagen etter at du hadde vært med meg. Hun hadde sett dere nede ved sjøen. Vær så snill å ikke snakk til meg mer" står det. "Hva skjer her da?" mumler du for deg selv. "Dette er jo ikke sant!" Du åpner den andre meldingen som er fra Maria: "Hevnen er søt." står det.


Du kjenner tårene presse på. "Hva har skjedd?" spør Amalie og setter seg bort til deg for å trøste deg. Du viser meldingene til henne og forklarer hva som har hendt. "Herregud, så teit hun er!" sier Amalie. "Ja, og nå hater Ulrik meg!" sier du med tårer i øynene. "Du må snakke med ham." sier Amalie. "Han vil jo ikke snakke med meg!" sier du trist. Plutselig får du en melding på mobilen. Fra Ulrik. Du åpner den og det er en link. Du åpner linken og du kommer innpå musikkvideoen til Kill For Lies.Du lytter på teksten og du begynner å gråte enda mer. "Han tror virkelig at jeg har løyet for ham!" sier du når sangen er ferdig. "Nei, vet du hva! Sånn her får ikke du lov til å bli behandlet. Nå venter jeg her, også går du bort til Ulrik og snakker med ham!" sier Amalie bestemt. Du nøler, men reiser deg til slutt.
Du tørker bort tårene og går ut. Du ringer på døren til Ulrik. Det er moren, Lilly, som åpner. "Hei! Ulrik sitter oppe" sier hun. "Okei." sier du og går inn. Hjertet ditt dunker fortere enn vanlig når du går opp trappen. Du hører gitarspilling inne fra rommet til Ulrik. Du vurderer og gå igjen, men tar til deg motet og banker på. Han slutter og spille og går bort og åpner døren. Han sier ingenting. Han bare ser på deg. "Det er ikke sant det Maria sier. Du må tro på meg!" sier du. Du kjenner at tårene begynner å kommen igjen. "Jeg vet ikke." sier Ulrik etter en liten stund. "Skal du liksom begynne å stole mer på Maria nå da? Etter det hun gjorde mot deg?" sier du med gråten i halsen. Han ser på deg. Du venter på et svar. "Så det skjedde ikke?" spør han. "Nei! Ikke i nærheten i gang! Jeg har jo ikke snakket med Fredrick siden konserten!" forklarer du. "Lover du?" spør han. "Ja, stol på meg! Vær så snill!" sier du og lar tårene renne nedover kinnene dine. "Greit. Jeg tror deg." sier han og gir deg en klem. Du gråter fortsatt og han trøster deg. "Beklager for at jeg beskyldte deg for å ha gjort det." sier han. "Det går fint." sier du.

Etter at dere har ordnet opp og snakket litt går du hjem igjen til Amalie. Hun sitter nede og prater med faren din. "Der var du ja! Hvordan gikk det?" spør hun. "Fint! Vi ordnet opp." sier du og smiler. "Så bra!" sier hun. "Du blir sikkert sur nå, men jeg har fortalt det til faren din" sier Amalie litt usikker. Du kjenner at du blir irritert, men så tenker du deg litt om og kommer fram til at det kanskje er like greit. "Det går fint" sier du. "Men nå går vi opp!"

Dere bestiller pizza og ser en film og koser dere. Dere har en skikkelig jentekveld med putekrig og tulleringing.

Plutselig er det noen som hiver en stein på ruten din. Du går bort til vinduet og ser ut. Der står Emil. Du går ned og åpner. "Hva vil du?" spør du surt. "Jeg vil bare forklare meg. Kan jeg få lov til det?" spør han. Du tenker litt. "Greit. Få høre." sier du. Han forteller at Maria hadde tvunget ham til å kysse henne for å gjøre Ulrik sjalu. "Hun trodde at det var han som kom, men så var det deg. Jeg tenkte meg ikke om. Så jeg gjorde det. Vær så snill å ikke vær sur! Jeg var dum. Beklager" sier han. "Du forteller ikke alt. Jeg så at dere hadde sex" sier du. Han blir stille. "Det er ikke som du tror. Hun sa at hun var forelsket i meg og flørtet skikkelig med meg. Lettlurt som jeg er, falt jeg for det og hadde sex med henne. Jeg var dum. Beklager!" Du tenker deg litt om. Maria er jo skikklig bitch. Og Ulrik falt jo også for hennes triks. "Greit. Jeg tilgir deg." sier du. Han smiler. "Takk." Så går han. Du ser etter ham når han går nedover gaten. Du ser bort på huset til Ulrik og mister alt du har i hendene når du ser at der står Maria og Ulrik og klemmer.Mer?

(Mer enn 5 kommentarer, og ny del kommer!)

- Mathilde

Historie 1 - Del 16 (UM)

Du tar på deg joggebukse og hettegenser og bestemmer deg for å bare slappe av hjemme resten av dagen. Du finner fram PCen din og logger på facebook. Du har en ny melding. Den er fra Maria.

________________________________________________________________

Du åpner meldingen og leser: "Du er virkelig ikke til å stole på du! Du skulle ikke si noe til Ulrik! Fy faen så teit du er! Jeg skal nok gjøre et eller annet for å ta hevn. Bare vent! Jævla hore."

Akkurat nå er du ikke helt sikker på hva du tenker om deg selv. Maria har kanskje et poeng. Du hadde jo sagt det til Ulrik når du egentlig ikke skulle. Men samtidig måtte du jo gi beskjed til ham.
Du vurderer å si unskyld til Maria, men du trekker det tilbake. Du hadde gjort det rette. Så du slettet meldingen og prøvde å ikke tenke noe mer på det.

Du gikk ned på kjøkkenet og varmet deg noen rundstykker til kvelds. Etter at du hadde spist gikk du opp for å legge deg.
Når du er halvveis i søvne dirrer mobilen på nattbordet ditt. Det er en melding fra Ulrik. "God natt! Glad i deg <3" står det. Du blir varm inni deg. "God natt. Glad i deg og <3" svarer du og legger mobilen fra deg. Ikke lenge etter sovner du.

Morgenen etter sover du lenge. Du våkner ikke før klokken er ti over tolv. Du sjekker om du har fått noen meldinger på mobilen, men innboksen er tom. Du reiser deg og går bort til klesskapet ditt og finner fram noen klær. Så går du inn på badet og ordner håret, sminker deg og kler på deg. Du går ned trappen og inn på kjøkkenet. Du tar deg litt cornflakes og et glass melk.
Plutselig ringer det på døren, og utenfor står Anna. "Hei! Fortell meg ALT!" sier hun og kommer inn. Du ler. Så går dere opp på rommet ditt og du forteller henne alt som skjedde den dagen du overnattet hos Ulrik.
"Å, så skjønn han er! Dere passer skikkelig godt sammen!" sier Anna. "Jaa.." svarer du. "Og deg og Fredrick da? Har du snakket med han i det siste?" spør du. "Ja, vi snakket lenge på telefonen i går. Jeg var jo hos min bestemor i Stockholm i går" sier Anna. "Åja, men Ulrik lurte på om meg, deg og Amalie hadde lyst til å sove i telt med han og Fredrick i dag" sier du. "Ja, lett! Det blir gøy!" sier Anna glad. Du nikker.

Dere snakker lenge, om alt, og plutselig er det på tide og gå for å hente Amalie. Du sier hade til Anna og så kjører dere til flyplassen. Når dere kommer fram har ikke flyet landet ennå, så dere setter dere ned på en benk. Den benken du satt på første gangen du så Ulrik. Dere sitter der i noen minutter og plutselig ser du Amalie. Du løper bort til henne og kaster deg rundt halsen på henne. "Hei! Så godt å se deg!" sier du og smiler til henne. "Å, det er godt og se deg og!" sier Amalie og smiler tilbake. "Jeg skal fortelle deg om Ulrik når vi kommer hjem!" hvisker du til henne og hinter til at du ikke vil snakke om ham foran faren din. "Skjønner" sier hun og fniser!

På veien hjem i bilen snakker dere om hva dere skal finne på de neste dagene. Du forteller om teltturen og Amalie ser fram til det allerede. Når dere kommer inn går dere opp på rommet ditt. Du sjekker mobilen du hadde glemt igjen hjemme og du har to nye meldinger. Den ene er fra Ulrik: "Jeg trodde jeg virkelig jeg kunne stole på deg! Maria fortalte at du hadde gått og klint med Fredrick dagen etter at du hadde vært med meg. Hun hadde sett dere nede ved sjøen. Vær så snill å ikke snakk til meg mer" står det. "Hva skjer her da?" mumler du for deg selv. "Dette er jo ikke sant!" Du åpner den andre meldingen som er fra Maria: "Hevnen er søt." står det.

Mer? ;)

- Matilde

Historie 1 - Del 15 (UM)

Når klokken begynner å nærme seg 2 om natten går dere og legger dere. Han ligger og holder rundt deg og stryker deg på ryggen. Når du er halvveis i søvne kysser han deg på kinnet og hvisker inn i øret ditt: "Jeg elsker deg."

________________________________________________________________

Når du våkner sover Ulrik fortsatt. Du ser lenge på ham. Han er utrolig søt når han sover! Han har fortsatt armen sin rundt deg. Du ligger å tenker litt på hva han hvisket inn i øret ditt før du sovnet. Hva om det bare var en drøm?

Noen minutter etterpå våkner Ulrik. "God morgen" sier du og smiler. "God morgen ja" sier Ulrik og strekker seg. Han reiser seg. "Har du noen planer for dagen da?" spør han. "Ja, jeg skal inn til byen med pappa. Jeg har jo omtrent ikke sett ham siden jeg kom hit!" sier du. "Å, det var synd. For jeg og Fredrick tenkte å sove i telt i natt sammen med deg og Anna, men det kan vi jo utsette til i morgen" forteller Ulrik. "Ja, for da kommer Amalie også!" sier du glad.

Dere går ned og spiser frokost. Foreldrene hans har gått på jobb. Ulrik varmer noen rundstykker til dere.
Dere spiser og etterpå går du opp for å kle på deg. Når du er ferdig går du ned i gangen sammen med Ulrik. "Hade da. Snakkes senere!" sier du. Ulrik drar deg inntil seg og kysser deg på munnen. Du smiler. "Hade" sier han. Så går du.

Når du kommer hjem sitter faren din på kjøkkenet og leser avisen. "Hei! Har du hatt det kjekt?" spør han. "Ja, men skal vi gå nå?" spør du utolmodig. "Jada. Men hva vil du gjøre på i dag da?" spør han. "Shoppe!" Han ler. "Greit."
Dere går ut i bilen og kjører til sentrum. Dere går rundt i en times tid og ser på klær og kjøper noe. Du kjøper deg to gensere, en bukse og tre t-skjorter. Etterpå setter dere dere ned for å spise.
"Trives du i Sverige da?" spør faren din. "Ja, veldig!" svarer du og tenker på Ulrik. "Det er bra!" sier han. "Gleder du deg til Amalie kommer i morgen da?" spør han. "Ja! Når kommer hun?" spør du. "Flyet lander i tre-tiden." svarer han.

Etter litt mer kikking på klær uten å finne noe, går dere hjem. Du tar på deg joggebukse og hettegenser og bestemmer deg for å bare slappe av hjemme resten av dagen. Du finner fram PCen din og logger på facebook. Du har en ny melding. Den er fra Maria.

Beklager for litt kjedlig del!

- Matilde

Historie 1 - Del 14 (UM)

Når filmen er over er det på tide å gå hjem. "Du kan godt overnatte her om du vil. Ikke misforstå eller noe! Jeg vil bare at du skal være det første jeg ser når jeg våkner." sier Ulrik. Du nikker.

________________________________________________________________

Du går hjem og pakker tingene dine. "Jeg går bort og overnatter hos Ulrik" sier du til faren din. "Det er greit. Hils Göran og Lilly fra meg!" sier han. "Og ikke lag noen planer i morgen! Jeg tenkte at du og jeg kunne dra inn til byen en tur og finne på noe." Han smiler. "Okei, men jeg går nå. Hade" sier du og gir ham en klem og går bort til Ulrik.

Du ringer på og du høre at han roper: "Kom inn!" Du går inn og ser deg rundt. Du kan ikke se Ulrik, så du går opp i TV-stuen. Der har Ulrik slått ut sovesofaen og poppet popcorn til dere og tent lys. Det var virkelig fint! Han står på gulvet foran TVen og smiler til deg. "Å, så fint du har gjort det!" sier du og løper bort til ham og gir han et kyss på munnen.

"Skal vi finne på noe?" spør han. "Ja, har du noen forslag?" spør du. "Vi kan danse!" sier han og ler. "Haha, okei! Finn noe musikk da. Ta en CD med masse forskjellig musikk." sier du. Ulrik finner en CD og setter den i stereo-annlegget. Han tar av lysene i taket og skrur på en diskolampe.
Dere danser og hygger dere og ler masse! Ulrik er utrolig morsom. Han tuller masse og svinger deg rundt på gulvet. Plutselig kommer en rolig låt og han ser deg dypt inn i øynene. Han trekker deg inntil seg og holder rundt deg. Du tar armene dine rundt skuldrene hans. Dere går tettere og tettere hverandre og begge to nyter hvert sekund. Dere sier ingenting.

Han ser deg inn i øynene og beveger seg nærmere deg. Så kysser dere. Lenge. Det er utrolig koselig. Nå er du enda mer forelsket i Ulrik enn du var fra før. Han er så søt!

Når dere er ferdig å danse ser dere en skrekkfilm. Alle lysene er slukket og det er virkelig skummelt! Men du føler deg trygg når du ligger i armkroken til Ulrik og holder ham i hånden.

Når klokken begynner å nærme seg 2 om natten går dere og legger dere. Han ligger og holder rundt deg og stryker deg på ryggen. Når du er halvveis i søvne kysser han deg på kinnet og hvisker inn i øret ditt: "Jeg elsker deg."

Mer?

- Mathilde

Historie 1 - Del 13

"Jeg har noen utrolig gode venner med meg backstage i dag. Hun ene ble jeg kjent med for få dager siden og jeg kjenner at jeg allerede har blitt utrolig glad i henne. Det har skjedd en del dumme ting de siste dagene og da har hun vært utrolig støttende. Så som en takk lurer jeg på om *dittnavn* har lyst å komme opp på scenen når jeg skal synge min siste sang?"

________________________________________________________________

Du ser på Anna. "Kom igjen! Gå!" sier hun og peker opp på scenen. Du kjenner at det kiler i magen. Ulrik ser på deg. Han går mot deg, tar hånden din og leier deg opp på scenen. Det er masse sterke lys og du blir litt blendet. Du ser utover publikum. De jubler. Ulrik finner en stol til deg og du setter deg ved siden av ham. Det er litt flaut, men du bestemmer deg for å bare nyte det. Dette er jo en opplevelse for livet!
Musikken starter og han synger King Of Our Days. Teksten går faktisk inn på deg. Ulrik ser bort på deg flere ganger og smiler til deg.
Når sangen er ferdig går dere av scenen og Anna gir deg en klem. "Ååh, så heldig du er! Hvordan var det?" spør hun. "Fantastisk! Kan ikke beskrives med ord" sier du glad. Ulrik står og snakker med en mann. Han blunker til deg. Du smiler og rødmer litt. "Hvordan gikk det med deg og Fredrick da?" hvisker du inn i øret til Anna. "Han stod og holdt meg i hånden gjennom hele sangen også kysset han meg" hvisker Anna tilbake. "Å, så skjønt!" hvisker du. Anna nikker. Dette var virkelig den beste dagen på lenge! Og dagen var enda ikke over. Ulrik inviterte deg med hjem til ham for å se en film, bare dere to!

Når dere har kjørt Anna og Fredrick hjem går dere hjem til Ulrik. Moren og faren hans skal jobbe seint i dag, så dere har hele kvelden for dere selv. Dere går opp i TV-stuen og setter dere ned i sofaen. Han finner et teppe til dere. "Hva synes du om konserten da?" spør han. "Den var fantastisk! Du er utrolig flink!" sier du. "Takk for at du tok meg opp på scenen." "Det er det minste jeg kan gjøre etter at du var så ærlig med det som skjedde mellom meg og Maria. Jeg er glad du ga beskjed." sier Ulrik og smiler til deg.

"Vi har blitt utrolig gode venner på så god tid" sier du. "Vi er jo nesten mer en venner." sier Ulrik og ser på deg. Du blir varm inni deg. Dere ser på hverandre lenge. Så kysser dere. Det ble et lengre kyss denne gangen. Han smiler til deg. Han har det søteste smilet i hele verden!

Dere ser en romantisk film sammen. Du husker ikke hva den heter, men det er ikke så viktig. Det som betyr noe er jo at du sitter i armkroken til Ulrik. Han stryker deg på ryggen gjennom hele filmen. Dere kysser flere ganger også. "Jeg tror jeg begynner å falle for deg" sier Ulrik. "Jeg begynner å falle for deg også." sier du. Så kysser dere igjen.

Når filmen er over er det på tide å gå hjem. "Du kan godt overnatte her om du vil. Ikke misforstå eller noe! Jeg vil bare at du skal være det første jeg ser når jeg våkner." sier Ulrik. Du nikker.

Meeer?

- Matilde

Historie 1 - Del 12 (UM)

Når filmen er over er det tid for nødt eller sannhet. Fredrick og Anna må kysse flere ganger. "Jeg tar Ulrik" sier Anna. "Nødt" velger han. Anna smiler lurt. "Du er nødt til å kysse *dittnavn*".

________________________________________________________________

Han smiler til deg. Så reiser han seg og går bort til deg. Han lener seg fram og dere lukker øynene. Leppene deres møtes. De er myke og du nyter det. "Jeg tror jeg aldri har vært så forelsket før!" tenker du. Kysset varer ikke lenge, men det var godt likevel. Du kjenner at du er varm i kinnene. Han smiler til deg og setter seg tilbake. Anna blunker til deg. Du ler litt.

Kvelden går kjempebra og ender med flere kyss. Ulrik er flink til å kysse og det er virkelig fantastisk. Det føles rett, selvom dere ikke kjenner hverandre så altfor godt.
"Jeg må gå nå!' sier Anna. "Jeg og" sier du fort. Du vet ikke om du tør å bli alene igjen med Ulrik og Fredrick. "Okei. Jeg skal spille konsert i Göteborg i morgen. Kan ikke dere komme å høre på da?" spør Ulrik. "Men vi har jo ikke billetter" sier du. "Dere får backstage pass. Så kan dere være backstage!" sier Ulrik. "Ja, kan vi det?" sier Anna glad. "Ja, så klart! Bare sitt på med meg til konserten i morgen. Mamma sa at jeg fikk lov å ha med fem stykker. Men jeg tar bare med dere tre" sier han. "Okei! Selfølgelig blir vi med! Når kjører dere da?" spør du. "Klokken ti!" sier Ulrik. "Okei, da snakkes vi i morgen da. Hade!" sier Anna og gir Fredrick og Ulrik en klem. "Hade sier du og gir klem til Fredrick og når du skal klemme Ulrik kysser han deg på kinnet. Du smiler og kjenner at du er skikkelig forelsket.

"Ååh, jeg tror jeg er forelsket i Fredrick, jeg!" sier Anna når dere har gått ut døren. "Det er vel kanskje ganske tydelig at jeg er forelsket i Ulrik" sier du og ler. "Ja, men dere er utrolig skjønne sammen" sier Anna. Du nikker. Dere er jo faktisk det! "Ååh, jeg gleder meg til i morgen" sier du og hopper glad. "Jeg og! Håper Ulrik synger en av kjærlighets sangene sine og så kan jeg stå ved siden av Fredrick.. Ååh, jeg drømmer!" ler Anna.

Resten av dagen tilbringer du hjemme på sofaen foran pcen. Faren din er på jobb, så du stjeler litt sjokolade fra skapet. Du snakker med Amalie på telefonen og du forteller henne alt du har opplevd de siste dagene. Dere snakker også om hva dere skal finne på når hun kommer på besøk. Du forteller masse om hvor forelsket du er i Ulrik og hvor mye du gleder deg til konserten i morgen!

Når faren din kommer hjem fra jobb, spiser du middag også går du rett og slett og legger deg. Du ble litt sein i seng dagen før når Anna overnattet. Og du må jo være utvilt til konserten i morgen! Du skal til og med være backstage! Du lukker øynene og tenker litt på Ulrik før du sovner.

Morgenen etter våkner du av vekkerklokken din. Du spretter opp med en gang. Klokken er ni, så du har en time på å gjøre deg klar. Du går først ned og tar deg litt frokost. Etter det går du opp igjen og tar på deg noen klær som du la fram dagen før. Du tar på deg litt ekstra sminke i dag. Du nynner litt på en av sangene til Ulrik mens du sitter litt på facebook på mobilen din.
Plutselig er klokken fem på ti og du løper ned trappen og ut døren. Du treffer Ulrik nede i veien. Han gir deg en klem. Han lukter godt. Dere ser Anna komme løpende ned gaten. Begge må le litt når dere ser hvor mye hun stresser. Dere setter dere inn i bilen og kjører. Dere plukker opp Fredrick på veien.

Når dere ankommer Göteborg er det ganske folksomt der konserten finner sted. Dere kjører inn bak scenen. "Her, ta disse!" sier moren til Ulrik når dere går ut av bilen. Det er backstage pass. Du og Anna ser på hverandre og smiler. "Tenk at vi skal være backstage da!" sier Anna. Du nikker. Ulrik viser dere hvor dere kan stå og vente mens han gjør seg klar. Du, Anna og Fredrick står der og babler i vei, så før dere vet ord av det kommer Ulrik og gjør seg klar til å gå opp på scenen. "Lykke til da!" sier du og smiler til ham. "Takk" sier han og blunker til deg.
Konserten er i gang. Publikum jubler og Ulrik synger fantastisk! Han er utrolig flink! Han synger Life, Boys Don't Cry, The Box, Sticks And Stones og Kill For Lies. Når du tror han er ferdig går han bort til mikrofonen og sier: "Jeg har noen utrolig gode venner med meg backstage i dag. Hun ene ble jeg kjent med for få dager siden og jeg kjenner at jeg allerede har blitt utrolig glad i henne. Det har skjedd en del dumme ting de siste dagene og da har hun vært utrolig støttende. Så som en takk lurer jeg på om *dittnavn* har lyst å komme opp på scenen når jeg skal synge min siste sang?"

Mer? ;)

- Matilde

Historie 1 - Del 11 (UM)

Yes! Gleder meg til i morgen! Vi bør få oss litt søvn. Må jo være opplagt. God natt!" sier Anna. "God natt" sier du og lukker øynene. Du ser for deg at du og Ulrik kysser. Det kiler i magen. Men du er fortsatt litt usikker. Hva om Ulrik synes at du går for fort fram?

________________________________________________________________

Du våkner neste morgen av at Anna kiler deg under foten. "Annaaa" sier du halvveis i søvne. Hun ler. "Klokken er halv tolv, vi må stå opp!" sier Anna. Du setter deg opp og ser på Anna. "Skal vi ringe Ulrik?" spør du. "Ja" sier Anna og finner fram mobilen sin fra bagen.
Etter at Anna har avtalt med Ulrik at dere skal bort til ham om en halv time, går dere ned og spiser frokost. Faren din har varmet rundstykker til dere. Dere sitter å planlegger dagen ved frokostbordet. Du kjenner at du gleder deg skikkelig!
Når dere er ferdig å spise går dere for å sminke dere og ta på dere klær. Du pynter deg litt ekstra for Ulrik. Åå, han er så søt!

"Er du klar?" roper Anna nede fra gangen. "Ja, jeg kommer! Har du ringt Fredrick?" roper du fra badet. "Ja, han er på vei" svarer hun. Du gjør deg ferdig på badet og går ned til Anna. "Da går vi da!" sier Anna og drar deg med seg ut døren. Dere går over veien og bort til Ulrik. Anna ringer på. Du speiler deg i skjermen på mobilen din og sjekker at håret ditt ser bra ut.
Ulrik åpner døren og smiler til dere. "Hei!" sier han. "Kom inn". Dere går inn i huset hans og følger etter ham opp trappen og inn i TV-stuen. Ikke lenge etterpå ringer det på og Ulrik går ned for å åpne. "Vi ser hvilke filmer han har da" sier Anna og reiser seg og går bort til hyllen med filmene. "Vi ser denne!" sier du og holder opp filmen "Grown Ups". "Ja, den er bra!" sier Anna. Ulrik og Fredrick kommer inn døren og setter seg ned i sofaen. "Har dere funnet film?" spør Ulrik. "Ja, kan vi se denne?" spør Anna og holder opp filmen. Fredrick og Ulrik nikker. "Jeg går ned og popper litt popcorn. *Dittnavn*, blir du med?" spør Ulrik. Anna dytter deg litt i armen. "Ja" sier du og smiler. "Vi gjør klar filmen vi!" sier Fredrick. Du og Ulrik går ned på kjøkkenet. Foreldrene hans er ikke hjemme. Du bestemmer deg for å ikke ta opp det med Maria, selvom du egentlig er litt nysjerrig på hva han mener om henne nå. "Jeg vet du vil vite hva jeg syns om Maria altså. Jeg skjønner at du er nysjerrig" sier Ulrik. Du kvepper litt. Hvordan visste han det? "Hun såret meg veldig. Jeg var faktisk blitt forelsket i henne. Jeg er også ganske irritert på Emil. Jeg trodde virkelig at jeg kunne stole på ham!" forteller Ulrik. Du nikker forståelsesfult. Han er virkelig følsom! Trodde ikke gutter kunne være sånn. "Du må ikke bry deg om henne! Det er utrolig horete og billig gjort av henne" sier du. "Ja. Jeg tror jeg skal holde meg unna henne en stund. Jeg har jo deg og Anna!" sier han og smiler. Du smiler tilbake og kjenner at du blir varm inni deg. "Du kan stole på meg altså" sier du. "Det er bra" sier Ulrik og finner fram popcorn og putter det i mikroen. "Men nå snakker vi ikke mer om det! La oss ha det litt gøy i dag!" sier Ulrik. "Enig!"

Dere går opp sammen og når dere kommer inn i TV-stuen ligger Anna i armkroken til Fredrick. Hun smiler. Du og Ulrik setter dere ned i den andre sofaen. Ulrik finner et teppe til dere. Dere sitter tett under samme teppe gjennom hele filmen. Du ender opp med å ligge på skulderen hans. Han stryker deg i håret og du nyter virkelig hvert sekund. Han ser på deg og smiler. Du har lyst til å kysse ham, men du vil ikke få for fort fram.

Når filmen er over er det tid for nødt eller sannhet. Fredrick og Anna må kysse flere ganger. "Jeg tar Ulrik" sier Anna. "Nødt" velger han. Anna smiler lurt. "Du er nødt til å kysse *dittnavn*".

Meeeer?

Historie 1 - Del 10 (UM)

Dere begynner å gå oppover gaten. Heldigvis er lyktestolpene tent, så det er ikke så skummelt. Anna stopper utenfor huset til Maria. "Skal vi gå og se hva Maria driver med?" sier Anna og gliser. "Ja" sier du og ler. Dere lister dere bort til vinduet til Maria. Dere titter forsiktig inn og begge to blir helt sjokket over hva dere for se. Maria og Emil har sex!

________________________________________________________________

"Oi!" hvisker Anna. "Det hadde jeg aldri trodd om Maria!" "Vi bør kanskje gå, før de oppdager oss igjen" hvisker du. Anna nikker og så går dere. "Nå synes jeg bare enda mer synd på Ulrik!" sier du. "Ja, jeg og. Skal vi stikke ned til han etterpå?" spør Anna. "Det er jo ikke sikkert han har lyst på besøk akkurat nå da" svarer du. "Du har vel rett. Vi snakker med ham i morgen" sier Anna.

Dere går inn til Anna og hun pakker mens du er litt på pcen hennes. Du logger deg på facebook. Utrolig nok har du ikke vært på facebook etter du kom hit. Det har skjedd så mye de siste dagene. Du har fått venneforespørsler fra Anna, Fredrick og Ulrik, men selfølgelig ikke fra Maria og Emil. Du godtar alle tre og sjekker alle varslene dine. Det har ikke skjedd noe spesielt.
"Ferdig! Er du klar til å gå?" spør Anna. "Ja" sier du. Akkurat i det du skal logge av facebook snakker Ulrik til deg. "Jeg så dere ute i gaten i sted. Har dere vært oppe hos Maria?" spør han. "Se her, Anna!" sier du og peker. "Vi må jo fortelle det da. Vi kan jo ikke lyge!" sier Anna. Du nøler litt, men til slutt skriver du: "Ja..Vi så inn vinduet hennes. Hun og Emil hadde sex.." "For en sviker!" sier han. "Enig! Men vi må gå nå. Snakkes i morgen?" skriver du. "Ja, bare ring meg ;)" skriver han. "Det virker jo ikke som om han er sur på oss iallefall!" sier Anna. "Det er jo bra!" Du nikker. "Men kom, nå går vi hjem! Klokken er mye!"

Når dere går ned gaten ser dere Emil. Han er på vei hjem. "Tror ikke vi skal snakke med han nå! Han er sikkert helt utkjørt!" ler Anna. "Ja!" sier du og ler litt du og.

Når dere kommer hjem er klokken nesten ett, så dere bestemmer dere for å gå å legge dere.
"Maria er helt sykt horete!" sier Anna etter at dere har lagt dere i sengene. "Ja. Har hun alltid vært sånn, eller?" spør du. "Tja. Hun er veldig sånn at hun går rundt og flørter med alle. Det værste er jo at de aller fleste gutter faller for henne fordi hun er så pen." Du nikker. "Men hun kan jo ikke fortsette sånn! Ulrik ble jo skikkelig såret." sier Anna. "Har de vært på gang lenge?" spør du. "Ja. De har flørtet en stund nå. De har jo liksom kysset og sånn, så de var jo på en måte sammen. Skjønner veldig godt at Ulrik ble så lei seg. Han var skikkelig forelsket i henne!" forteller Anna. "Vi bør egentlig finne på noe skikkelig gøy med ham i morgen! Slik at han får noe annet å tenke på!" foreslår du. "Enig! Men hva skal vi finne på da? Om vi tar ham med inn til sentrum blir jo han forfulgt av paparazzier og det er vel det siste han trenger akkurat nå." sier Anna. Dere tenker litt begge to og plutselig sier Anna: "Vi tar en dobbeldate! Du kan date Ulrik og så tar jeg Fredrick! Da blir han jo forelsket i deg istedenfor, så da glemmer han Maria!" "Jeg vet ikke.. Jeg kjenner ham jo ikke så godt! Det blir jo litt teit å date ham!" sier du selvom du egentlig vet at du har skikkelig lyst. "Dere kan jo date sånn at dere blir kjent. Ikke sånn date der dere går ut og spiser og så ender dere opp med å ha sex hjemme hos en av dere!" ler Anna. Du ler litt du og. Det er kanskje en god idé. "Hva skal vi gjøre på den daten da?" spør du. "Vi ser film! Vi ser en komedie! Da blir han sikkert i bedre humør" sier Anna. "Wooow, skikkelig date!" ler du. "Og så leker vi jo nødt eller sannhet etterpå da! Så gjør jeg sånn at dere "tilfeldigvis" må kysse" sier Anna og blunker til deg. "Ok da" sier du. "Yes! Gleder meg til i morgen! Vi bør få oss litt søvn. Må jo være opplagt. God natt!" sier Anna. "God natt" sier du og lukker øynene. Du ser for deg at du og Ulrik kysser. Det kiler i magen. Men du er fortsatt litt usikker. Hva om Ulrik synes at du går for fort fram?

Beklager for lite spennende avslutning!
Mer? :)

Historie 1 - Del 9 (UM)

"Hva skjer?" spør Ulrik. Dere forteller ham alt. Med ett slukner han helt. Han ser forferdelig trist ut. Dere angrer litt på at dere fortalte ham det. Han ser hel knust ut. Han sier ingenting. Til slutt bare går han. "Sa vi noe feil?" spør Anna. "Jeg vet ikke" svarer du.

________________________________________________________________

"Burde vi gå etter ham?" spør du. "Ja. Kom!" sier Anna. Dere går ut og dere ser Ulrik litt lenger nede i veien. Han står og snakker med Maria! Du og Anna gjemmer dere inni noen busker. "For en heks! Nå skal hun sikkert gå og si at vi lyger eller noe" sier Anna. Men heldigvis ser det ikke ut som om Ulik bryr seg så veldig om Maria. "Vær så snill, Ulrik! Hør på meg da!" gråter Maria. "Nei! Du løy for meg!" sier Ulrik. Han har tårer i øynene. "Oi. Jeg har aldri sett en gutt gråte!" sier du til Anna. "Nei, ikke jeg heller."
Maria løper sin vei. "Kom!" sier Anna og drar deg med seg. Dere løper etter Ulrik. Han prøver å skjule at han gråter når dere kommer. "Går det bra med deg?" spør Anna. Han nikker og presser fram et smil. "Vi skal ikke plage deg mere. Men om du trenger og snakke med noen så kan du bare ringe oss!" sier Anna vennlig. "Takk" sier han og smiler. Så går han hjem.
"Jeg synes skikkelig synd i ham! Han likte virkelig Maria utrolig godt!" sier Anna. "Ja.. Så teit hun er!" sier du. Anna nikker. "Skal vi gå hjem til meg?" spør du. "Ja, Okei" svarer Anna. Så går dere hjem.

Når dere går forbi huset til Ulrik hører dere at han synger og spiller. "Hører du hvilke sang det er?" spør Anna. "Nei, hvilke er det?" sier du. "Den heter Boys Don't Cry. Den er utrolig fin!" sier Anna. Du nikker. "Jeg lurer forresten på en ting.. Hvorfor er det ingen fans og paparazzier her?" spør du. "Alle her har jo blitt vandt til at han bor her. Og du vet jo den porten du må kjøre igjennom for å komme inn i dette nabolaget? Der sitter det en sånn vakt og passer på at ikke hvem som helst slipper inn. Det finnes jo andre veier og komme inn, selfølgelig, men det er få som gidder" forklarer Anna. "Åja, skjønner!" sier du.
Dere går inn og opp på rommet ditt. "Så fint rom du har!" sier Anna og ser seg rundt. "Takk" sier du og smiler.
Dere ler og hygger dere og faren din kommer med chips og brus til dere. Dere ser en skummel film sammen og etterpå er begge to livredde. "Kan ikke du overnatte her i natt? Tørr ikke å sove her alene!" sier du og ler. "Joda, men da må du bli med meg opp for å hente tingene mine." sier Anna "Greit."

Dere begynner å gå oppover gaten. Heldigvis er lyktestolpene tent, så det er ikke så skummelt. Anna stopper utenfor huset til Maria. "Skal vi gå og se hva Maria driver med?" sier Anna og gliser. "Ja" sier du og ler. Dere lister dere bort til vinduet til Maria. Dere titter forsiktig inn og begge to blir helt sjokket over hva dere for se. Maria og Emil har sex!

Mer? ;)

Historie 1 - Del 8 (UM)

Først vil jeg bare si beklager for lite oppdateringer fra meg. Jeg har ikke hatt tilgang til nett denne helgen, så jeg har ikke fått postet noe. Det ble en kort del i går som jeg måtte sende til hun andre slik at hun kunne poste den for meg. Men her er iallefall en ny del!

________________________________________________________________

Du står i noen sekunder å vurderer å si noe, men selfølgelig klarer du å miste balansen og tråkke på en kvist. Begge to snur seg og ser på deg. "*Dittnavn*, hva driver du med?!" skriker Maria.

________________________________________________________________

"Jeg skulle bare hente håndklet mitt" forklarer du med skjelvende stemme. "Inne i skogen? Spionerer du eller?" spør Maria surt. "Neinei.. Jeg hørte bare stemmene deres, så jeg tenkte å høre om dere hadde tatt med dere håndklet mitt" sier du. Kanskje den værste unskyldningen du noen gang har hørt. "Nei, det har vi ikke." sier Emil. "Du sier ikke dette til noen, skjønner du?!" sier Maria sint. "Neida, skal ikke si noe" svarer du. "Du sier ihvertfall ikke noe til Ulrik!" sier Maria. Og så går de.

Du går ned til sjøen og henter håndklet ditt. Det begynner å regne og du løper. Du kjenner at du har skikkelig vondt i magen. Du har så lyst til å fortelle til Ulrik hva du har sett, men du vet ikke om du tør. Ulrik er jo en så skjønn og grei gutt, og om Maria bare bruker ham burde han jo få vite om det.

Du er gjennomvåt når du kommer inn døren. Faren din kommer ut i gangen. "Oida! Det begynte virkelig å reine nå! Gå og ta deg en dusj så skal jeg lage litt kakao til deg" sier han og smiler. Du nikker og løper opp trappen og inn på badet. Du kler av deg alle de våte klærne og går inn i dusjen. Du glemmer alt du har sett i noen minutter og tenker på alle vennene dine hjemme i Norge. Du savner dem virkelig. Mest savner du bestevenninnen din Amalie. Hun kommer for å besøke deg til helgen. I dag er det tirsdag, så det er fortsatt tre dager til. Du kan nesten ikke vente!

Når du er ferdig å dusje føner du håret og tar på deg klær. Så går du ned i stuen til faren din og drikker kakao. "Hadde du det gøy i dag da?" spør faren din. "Ja. Jeg ble kjent med nye folk også." sier du og kjenner at du får en klump i halsen ved å tenke på Emil og Maria. "Åja, så bra da!" sier han og tar en slurk av kakaoen sin. "Har du noen flere planer for dagen da?" spør han. "Ja, jeg skal bort til Ulrik snart. "Åja. Vil du ha noe mat før du går?" spør han. Du nikker. Så går han for å varme noe spaghetti til deg. Du blir sittende og tenke på om du skal fortelle det til Ulrik eller ikke. Du får ikke tenkt så lenge, for plutselig ringer mobilen din. Det er Anna som ringer. "Hei! Skal du bort til Ulrik senere?" spør hun. "Ja, jeg må bare spise litt først. Skal du bort da?" spør du. "Ja, jeg må spise litt jeg og. Måtte bare forsikre meg om at flere skulle bort dit! Ville liksom ikke komme dit alene" ler hun. "Skal ikke Maria dit da?" spør du. "Vet ikke! Hun svarer ikke på mobilen. Jeg har ringt henne mange ganger.." sier Anna. "Å, så rart!" sier du, men egentlig vet du veldig godt hvorfor hun ikke tar telefonen. Vedder på at hun er med Emil. "Kan ikke du sende meg en melding når du er ferdig å spise? Så kommer jeg ned til deg slik at vi kan gå bort sammen?" spør Anna. "Joda, selfølgelig!" svarer du. "Okei, snakkes da! Hade!" sier Anna" "Hade" sier du.

"Hvem var det som ringte?" spør faren din og kommer inn i stuen med spaghetti til deg. "Anna. En av de jeg var med i dag." sier du. "Åja, men jeg må bare jobbe litt. Gi beskjed når du går da!" sier faren din og går inn på kontoret.
Du spiser fort og sender melding til Anna om at du er ferdig. Ikke lenge etter ringer det på døren og Anna står utenfor. "Nå går jeg. Hade pappa!" roper du og går ut døren. "Så fin genser du har på deg! Hvor har du kjøpt den?" spør Anna. Hun er virkelig utrolig hyggelig. "Bik bok" svarer du og smiler.
Dere ringer på hos Ulrik og det er Lilly som åpner. "Hei, er Ulrik hjemme?" spør du. "Nei, han gikk ut. Han sa at han skulle opp til Maria." sier Lilly. "Åja..okei" sier Anna og så går dere. Nå klarer du ikke å holde deg lenger. Du forteller Anna det du har sett.

"Oida! Stakkars Ulrik!" sier Anna fortvilet. "Vi må jo fortelle ham det!" "Jeg vet ikke.. Jeg fikk egentlig ikke lov av Maria å fortelle det til noen" sier du og ser ned. "Men Maria er litt sånn altså. Du kan ikke stole på henne " sier Anna. "Vi kan jo ringe Ulrik og spørre hvor han er da" foreslår du. "Okei, ring du." sier Anna.
"Hallo?" hører du Ulrik sin stemme si i telefonen. "Hei, hvor er du?" spør du. "På vei opp til Maria" svarer han. "Okei. Jeg og Anna kommer opp" sier du. "Okei, snakkes da!" sier Ulrik. "Mhm" mumler du og legger på. "Hvor var han?" spør Anna. "På vei til Maria." sier du. "Å.." "Men jeg tror Emil og Maria er med hverandre nå. Tenk om de kysser eller noe og så ser Ulrik det!" sier du fortvilet. "Foreldrene til Maria er bortreist, så det kan jo tenkes hva de driver med. Kan være at det er derfor hun ikke tar telefonen." sier Anna. "Vi løper! Vi må komme oss dit før Ulrik!" sier du. "Jeg kan en kjapp vei!" sier Anna og løper. Du løper etter.

Få minutter etterpå er dere framme. Begge er anpusten. Dere går langs husveggen og bort til vinduet til Maria sitt rom. Dere kikker forsiktig inn. Emil og Maria ligger i sengen og kliner. "Shit!" hvisker Anna. Ikke lenge etter hører dere at noen ringer på. Det må være Ulrik. Døren er på andre siden av huset, så dere har ikke sett ham. Dere ser at Maria blir skikkelig stresset, men hun går ikke for å åpne. Dere hører at det ringer på flere ganger. Maria blir sittende i sengen og rører seg ikke. Plutselig ser Maria bort på dere. Hun skriker og løper bort til vinduet. "Hva i helvete feiler det dere?! Gi faen i å spionere på oss!" skriker hun. Dere løper og drar med dere Ulrik. Dere løper hjem til Anna.

"Hva skjer?" spør Ulrik. Dere forteller ham alt. Med ett slukner han helt. Han ser forferdelig trist ut. Dere angrer litt på at dere fortalte ham det. Han ser hel knust ut. Han sier ingenting. Til slutt bare går han. "Sa vi noe feil?" spør Anna. "Jeg vet ikke" svarer du.

Mer?

Historie 1 - Del 7 (UM)

Når de kommer tilbake holder de hender og har et smil om munnen begge to. Du kjenner at du bare har lyst til å forsvinne. Er de to liksom sammen nå?


"Hvor har dere vært?" spør Anna og hever øyenbrynene. "Jeg skulle bare fortelle ham det du vet" svarer Maria. "Åja, trodde ett sekund at dere hadde blitt sammen, jeg!" ler Anna. Du puster lettet ut. Ulrik gir en hadeklem til Maria og så går dere. "Hva var det Maria fortalte deg?" spør du. "Hun fortalte bare at hun hadde billetter til en konsert som jeg har veldig lyst å gå på. Så lurte hun på om jeg hadde lyst til å bli med henne. Hun ville ikke si det foran alle de andre fordi Fredrick og Emil har også lyst til å gå på den konserten." svarer Ulrik. "Å. Hvilke konsert er det da?" spør du. "AC/DC" svarer han og smiler. "Er det bare dere to som skal dra?" spør du og håper på et nei. "Ja. Det er i neste uke. Men vi blir bare borte i 3 dager" svarer Ulrik. Du kjenner at du blir skikkelig irritert på Maria! Nå skal hun liksom få ha Ulrik for seg selv i 3 hele dager!

Dere snakker ikke så mye resten av veien. Du går hjem til deg og han til seg. I det du kommer inn døren kommer du på at du glemte håndklet ditt nede ved sjøen. Siden at det ikke er så langt løper du ned for å hente det. Når du nærmer deg hører du stemmene til Maria og Emil. Du går forsiktig etter stemmene innover i skogen. Du gisper når du finner ut at de står inne i skogen og kysser og holder rundt hverandre!

Du står i noen sekunder og vurderer å si noe, men selvfølgelig klarer du å miste balansen og tråkke på en kvist. Begge to snur seg og ser på deg. "*Dittnavn*, hva driver du med?!" skriker Maria.


MER??  

Historie 1 - Del 6 (UM)

"Vi snakkes i morgen da, *dittnavn*" sier Ulrik. "Ja, hade" sier du og snur og går mot huset ditt. Du snur deg og ser at han går inn døren. Du smiler for deg selv og tenker at dette var en av de beste kveldene i ditt liv! Og i morgen skal dere treffes igjen. Du kan nesten ikke vente!

________________________________________________________________

Du våknet av at mobilen din vibrerte på nattbordet. Du gjespet og strakk deg etter den. En ny melding. Du åpner meldingen. Den er fra Ulrik!
"Hei! Blir du med meg og noen andre venner og bade i dag? Vi skal ned til sjøen der vi var i går. Møtes uti gaten om en time? Så kan vi gå ned sammen? :)
Ulrik."

Selfølgelig ville du være med å bade, men tenk så skummelt da! Du kjenner jo ingen av dem. Men, la gå. Du skal tross alt være her i 4 uker, så noen nye venner kunne vært greit!
Du drar deg opp av sengen og går ned for å spise frokost. Faren din har lagt fra seg en lapp på kjøkkenbordet. "Hei! Jeg dro ut for å kjøpe vaskemaskin. Gi beskjed om du drar noen sted. Pappa."

Du tar deg et glass melk og et knekkebrød. Så fisker du mobilen opp fra lommen og svarer Ulrik. "Ok :)" skriver du. Du sender også melding til faren din: "Jeg drar ned til sjøen for å bade sammen med Ulrik og noen andre venner av ham. Ring meg når jeg må hjem."
Etter du har spist opp maten din og drukket melken løper du opp og tar på deg bikini og en shorts og en singlett utenpå. Du samler håret i en hestehale og tar på deg litt vannfast masara. Så finner du fram en liten bag hvor du legger en drikkeflaske og et håndkle.
Du går ned i gangen og tar på deg TOMS-skoene dine og ser på klokken. Klokken er ett. Du går ut døren og der står Ulrik og venter på deg. "Hei, har du ventet lenge?" spør du. "Neida, jeg kom nettopp" sier han og smiler. Så går dere nedover gaten mot sjøen. "Hvem er det som skal være med?" spør du. "Maria, Anna, Emil og Fredrick. De ser fram til å treffe deg! Anna og Maria bor litt lenger oppi gaten, Men Fredrick og Emil bor 15 minutter unna." forklarer Ulrik. Du nikker.

Når dere kommer ned til kaien er de andre allerede kommet. Alle kommer bort for og hilse. Jentene gir Ulrik en klem og du kjenner et lite stikk av sjalusi, men du later som om du ikke bryr deg. "Ja, skal vi bade, eller?" spør en av jentene som viser seg å være Anna. "Ja, kom igjen!" skriker Maria. Så kaster de fra seg klærne og hopper ut i vannet. De hyler og ler. Fredrick og Emil stuper uti og det er bare du og Ulrik som står igjen. "Blir du med uti?" spør han. "Ja." svarer du og smiler. Så tar du av deg singletten og shortsen. Heldigvis har du jobbet litt med bikinikroppen og du har vært en uke i Tyrkia, så du har fin farge på kroppen. Ulrik tar av seg t-skjorten og shortsen sin og du ser tydelig at han har jobbet litt med kroppen sin han også. Six-packen er på plass!
Så løper dere ned på bryggen og hoppe uti til de andre.
Dere koser og hygger dere i vannet og du blir godt kjent med de andre. Alle sammen er ett år eldre enn deg utenom Anna som er 16, akkurat som deg. Du finner også ut at Ulrik er 17.

Etter en god del bading går du og Anna opp på land fordi dere fryser litt. Dere snakker litt om Ulrik, og Anna er helt enig i at han er utrolig fin. Hun forteller at han og Maria flørter hele tiden og du kjenner at du får vondt inni deg når du ser hvor gøy de to har det i vannet. Anna har rett. De holder rundt hverandre og har det virkelig kjekt sammen.

Etter en stund kommer Ulrik opp av vannet. "Ja, skal vi stikke hjem? Jeg må hjem og spise. Vi kan jo treffes alle sammen hjemme hos meg etterpå og se en film eller noe?" spør han. Alle er enige i at det er en god idé. Anna, Maria, Emil og Fredrick vil bade litt til, men du går hjem sammen med Ulrik. Han gir alle jentene en hadeklem, men når han skal til å klemme Maria spør hun om de kan gå litt inn i skogen alene fordi hun må fortelle ham noe. Han blir med henne og du blir stående sammen med Anna, Emil og Fredrick og vente.

Når de kommer tilbake holder de hender og har et smil om munnen begge to. Du kjenner at du bare har lyst til å forsvinne. Er de to liksom sammen nå?

Mer?

Historie 1 - Del 5 (UM)

*Dittnavn*, blir du med meg ut en tur?" spør han hyggelig. Du smiler og nikker. "Tusen takk for maten. Det var veldig godt!" sier du og reiser deg. Så går du og Ulrik gjennom huset og ut døren. "Hvor skal vi?" spør du. Han smiler. "Jeg skal vise deg noe".

________________________________________________________________

Dere går ved siden av hverandre oppover gaten. Det kiler i magen. Selvom du nettopp har møtt han, kjenner du at du liker han utrolig godt. "Nå må du roe deg. Du kjenner han jo nesten ikke en gang!" tenker du. "Er det langt å gå?" spør du. "Nei, ikke så veldig." sier Ulrik. Dere svinger ut på en litt smal vei slik at dere må gå litt tettere. Hendene deres kommer borti hverandre. Han ser på deg og smiler. Du blir flau og rødmer litt.

Dere går langt uten at dere sier noe. Dere går mot sjøen. Vannet er nydelig og helt rolig. Det ligger noen båter nede ved vannet. "Blir du med på en båttur?" spør han og ser på deg. "Ja, så klart!" sier du og smiler. Han går for og hente flytevester til dere. Du kniper deg selv i armen for å sjekke at det ikke er en drøm. Åh, han er så søt!

Ulrik kommer tilbake med to flytevester. Han gir en til deg og du tar den på deg. "Kom" sier han og går mot en av båtene. Båten er fin med motor og ratt. Benker er det også. "Sett deg framst du, så kan du se på solnedgangen" sier han og peker på benken helt foran. Han tar hånden din og leier deg ombord. Du setter deg. Benken er kald, men det gjør ikke noe. Ulrik løsner båten og hopper oppi. Han starter båten og kjører rolig ut fra båthavnen. Du vil helst sitte ved siden av ham, så du finner på en unskyldning for å sette deg bak til ham; "Jeg er litt redd for å kjøre båt. Kan jeg sitte bak med deg?" "Ja, så klart. Sett deg her!" sier han og lager litt plass til deg. Du går bak og setter deg. Dere sitter veldig tett. Han kjører rolig, slik at dere kan snakke sammen. Dere får utrolig god kontakt og han er utrolig lett å snakke med. Han er virkelig helt fantastisk! Du forteller han alt om vennene dine hjemme i Norge. Han forteller om kjendis-livet sitt og hva han gjør i hverdagen. Han forteller om at han reiser til Los Angeles om 2 uker for å spille konsert.

"Foreldrene mine har nettopp skilt seg. Pappa har flyttet hit til Sverige og mamma bor hjemme i Norge." forteller du. "Hvor skal du bo da?" spør han. "Jeg er ikke sikker. Har ikke bestemt meg enda." svarer du. "Jeg skjønner. Det er ikke lett det der!" sier han forståelsesfult.

Dere snakker lenge, om alt og finner ut at dere skal finne på noe dagen etter. "Kan jeg få nummeret ditt? Så kan jeg ringe deg i morgen?" spør han. "Ja" svarer du og gir han nummeret ditt. Han har iPhone 4, selfølgelig. Du får nummeret hans også og du kjenner at du gleder deg skikkelig til morgendagen. Ulrik ser på klokken og sier at det er på tide og snu og kjøre tilbake. Han setter opp farten og du lar håret blafre i vinden. Det er virkelig en herlig sommerkveld. Alt er perfekt!

Dere legger båten inntil land og går sammen hjem. Dere stopper utenfor huset til Ulrik og ser på hverandre. "Det var veldig hyggelig!" sier Ulrik og smiler. "Ja, det var det!" sier du og smiler tilbake. "Vi snakkes i morgen da, *dittnavn*" sier Ulrik. "Ja, hade" sier du og snur og går mot huset ditt. Du snur deg og ser at han går inn døren. Du smiler for deg selv og tenker at dette var en av de beste kveldene i ditt liv! Og i morgen skal dere treffes igjen. Du kan nesten ikke vente!

Beklager for litt lite spennende avslutning. Neste blir bedre!

Mer? ;)

Historie 1 - Del 4 (UM)

Du sitter der og er helt stille. Du vil jo veldig gjerne gå på skole med alle vennene dine hjemme i Norge. Du vil jo ikke flytte fra dem. Men samtidig vil du bli her for å bli bedre kjent med Ulrik. Hva gjør du nå?

________________________________________________________________

"Hvor lang tid har jeg til å tenke da?" spør du. "Vel, det er jo en måned og 2 uker igjen av sommerferien. Så du har god nok tid. Jeg tenkte bare å si det nå, slik at du er klar over det. Sånn at det ikke kommer som et sjokk rett før du skal starte på skolen." sier faren din. "Men nå tenker vi ikke mer på det! Nå skal du og jeg kose oss i 4 uker her i Sverige!" sier faren din og smiler. Han ser på klokken. "Da får vi vel gå bort til naboene da. Klokken nærmer seg fem!" Du kjenner at sommerfuglene flyr rundt i magen din. Du glemmer alt om flyttingen og smiler. Så går dere ut døren og over veien.

Huset til Ulrik er stort og fint. Litt større enn ditt. På døren står det "Munther". Det må være etternavnet hans. Ulrik Munther. "Du får ringe på du da" sier faren din. Du strekker ut armen og trykker på ringerklokken. Ikke lenge etter hører du skritt innenifra som nærmer seg døren. Det er en mann som åpner. "Hei! Dere må være de nye naboene! Göran heter jeg! Hyggelig!" sier han og strekker ut armen for å hilse. "Thomas" sier faren din og tar ham i hånden. Så tar Göran hånden mot deg. "*dittnavn*" Göran nikker og smiler. "Kom inn!" sier han.

Huset er akkurat like fint inni som utenpå. Men det er enda større inni enn du trodde. Damen du hadde sett tidligere i dag kommer ut i gangen. "Hei! Lilly heter jeg!" sier hun og hilser på deg og din far. Hun smiler. De virker som en veldig hyggelig familie. "Vi tenkte og grille i dag! Maten er ikke helt ferdig ennå." sier Lilly. "Du ser jo ut som om du er på alder med min sønn, Ulrik. Han sitter oppe! Kom, så skal jeg følge deg!" sier hun til deg. Du kjenner at hjertet ditt hopper over ett slag. Du skal møte Ulrik!

Dere går opp trappen og gjennom en gang. Damen banker forsiktig på en dør. "Ja?" hører du en stemme si. "Vi har fått besøk. Det er de nye naboene" sier Lilly. Du hører skritt fra rommet bak døren. Det kiler i magen.

Døren går opp og Ulrik kommer ut. "Hei! Ulrik heter jeg" sier han og smiler. Han rekker fram hånden. "*Dittnavn*" sier du og hilser. Han har myke hender. "Dere kan jo være her til maten er klar! Jeg kommer og henter dere." sier damen og smiler lurt til deg. Så går hun. "Bare kom inn" sier Ulrik og går inn igjen på rommet sitt. Det er stort. Han har alt. Sofa, TV og playstation 3. Selfølgelig. På gulvet ligger en gitar og mange papirer. "Skriver du låter?" spør du. "Ja, jeg jobber som artist" svarer Ulrik. "Får jeg høre?" spør du. Men angrer litt på at du spurte. Kanskje han ikke vil. "Ja, hvilke vil du høre da?" sier han og tar fram gitaren. Du smugtitter litt på papirene som ligger på gulveit. "Life" leser du. Så begynner han og spille. Og han har en fantastisk stemme. Du blir helt stum! Du setter deg ned på sofaen og bare nyter musikken. Han er virkelig god!

Når han er ferdig klapper du. "Du er jo kjempeflink! Jeg er virkelig imponert!" sier du og smiler. "Tusen takk!" sier Ulrik og legger fra seg gitaren. "Har du virkelig skrevet den selv?" spør du. "Ja, papirene ligger der. Jeg har skrevet på den hver dag i to uker. Jeg tror jeg endelig er fornøyd." sier han. "Det burde du. Den var kjempebra!" sier du. "Takk!" sier han og smiler. Han ser deg inn i øynene. Du kjenner at du blir litt varm i ansiktet.
Plutselig går døren opp og Lilly kommer inn. "Nå er det mat!" sier hun. Så går dere ned trappen og ut i hagen. Du er virkelig sulten. Du har ikke spist siden flyturen tidligere på dagen. "Ja, nå skal det bli godt med mat! Dette så jo veldig bra ut!" sier faren din og setter seg. Du setter deg ved siden av ham. Maten blir servert og dere spiser og hygger dere. Du ser litt bort på Ulrik innimellom. Han er bare så utrolig kjekk! Du lurer veldig på hva han synes om deg.
Plutselig møtes blikkene deres. Du blir flau. Han bare smiler og blunker. Du blir rød i kinnene og smiler tilbake.

Etter dere har spist en stund reiser Ulrik seg. "Takk for maten. Det smakte utrolig godt. *Dittnavn*, blir du med meg ut en tur?" spør han hyggelig. Du smiler og nikker. "Tusen takk for maten. Det var veldig godt!" sier du og reiser deg. Så går du og Ulrik gjennom huset og ut døren. "Hvor skal vi?" spør du. Han smiler. "Jeg skal vise deg noe".

Mer?

Historie 1 - Del 3 (UM)

"Hei, du!" roper damen. "Bor du i det huset der borte?" spør hun og peker mot huset ditt. "Ja, hvordan det?" spør du. "Vel, jeg har vært opptatt hele uken, så jeg har ikke fått tid til å ønske dere velkommen i nabolaget! Kan ikke du høre med foreldrene dine om dere kan komme over her og sise middag senere?" spør hun. Hun virket hyggelig. "Ja, så klart!" sier du og smiler. Du kjenner sommerfuglene i magen. "Okei, bare kom bort i 5-tiden dere!" smiler damen. "Ja" sier du. Damen går inn igjen. "Jeg skal hjem til Ulrik og spise middag! Hva skal jeg ha på meg? Og hva kommer han til å synes om meg? Åh, jeg gleder meg!" tenker du og løper glad hjem!

________________________________________________________________

Du åpner døren og går inn i huset ditt. "Pappa?" roper du. "Her inne!" hører du fra stuen. Du tar av deg skoene og går inn. "Naboene inviterte oss på middag. De som bor rett over veien" sier du og prøver å skjule smilet ditt. "Så hyggelig da! Når klokken?" spør faren din. "Om en time. Men jeg går opp på rommet. Tenkte å pakke ut klærne mine" sier du og snur ryggen til og begynner og gå mot trappen. "*Dittnavn*, vent litt!" roper faren din. "Vær litt kjapp. Må snakke litt med deg etterpå" sier han. "Greit" svarer du og løper opp trappene og inn på rommet.

Du åpner kofferten din og rydder klærne dine inn i skapet for å få litt bedre oversikt over hvilke klær du faktisk har tatt med deg. Du har pakket for å være her i 4 uker. Du har for det meste med deg sommerklær. Det er jo tross alt midt i sommerferien. Du finner fram en vanlig dongerishorts og en singlett med blomster på. Dette tar du på deg. "Perfekt!" tenker du når du ser deg selv i speilet. "Håper Ulrik vil like det".
Du har heldigvis en ganske bra hårdag, så krøllene ligger akkurat som de skal. Du fletter en flette i luggen og fester den med to fliseklemmer. Du ser fornøyd på deg selv i speilet og tusler ned trappen og inn i stuen.

"Har du skiftet?" spør faren din. "Ja, jeg tenkte jeg kunne ta på meg noe litt finere når vi skal på middagsbesøk!" sa du og smilte. "Men hva var det vi skulle snakke om?" Faren din blir plutselig litt alvorlig og stille. "Jo..Du begynner jo på videregående til høsten." Han tar en pause. En litt lang pause. "Og siden at du er 16 år, har meg og din mor blitt enige om at du skal få lov til å bestemme selv om du vil begynne på skole her i Sverige eller om du vil begynne i Norge. Det er ditt valg. Du er blitt så stor nå at du har rett til å være med på å bestemme på hvor du vil bo nå som jeg og mamma er skilt." Du sitter der og er helt stille. Du vil jo veldig gjerne gå på skole med alle vennene dine hjemme i Norge. Du vil jo ikke flytte fra dem. Men samtidig vil du bli her for å bli bedre kjent med Ulrik. Hva gjør du nå?

Mer? :)

Historie 1 - Del 2 (UM)

"Vi er framme, lillevenn" sier faren din og stryker deg i håret. Du åpner øynene og ser deg rundt. Huset er stort og hvitt og veldig fint. Finere enn du hadde forventet. Du reiser deg og går ut av bilen. Du strekker deg og ser deg litt rundt i nabolaget. Du skvetter litt når det plutselig kommer en limousin oppover veien. Du følger den med øynene helt til den stopper ved huset rett over veien. Døren åpner seg og ut kommer..ULRIK! Den kjekke gutten fra flyplassen! Bor han her?!Du bare sto der og måpte. "Hva er det du måper etter?" spør faren din. "Ulrik! Bor han der borte?!" Du peker. "Å, kjenner du han?" smiler faren din. "Nei, men jeg så han på flyplassen. Tror han er en sanger eller noe" sier du. "Å? Vel, han ser hitover." sier faren din. Du snur deg og ser, og ja, han ser faktisk mot deg. Han smiler og går inn. Du smelter helt! Han er virkelig utrolig kjekk! Faren din har allerede begynt å bære inn koffertene dine. Du går mot døren. Rett før du lukker døren ser du en siste gang mot huset til Ulrik. 

Huset er flott og veldig moderne! "Wow, pappa! Så fint det er her!" sier du og ser deg rundt med store øyne. Alle møblene har ikke kommet på plass enda. Stuen, badet og soverommene er det eneste som er ferdig. "Rommet ditt er opp trappen og første til høyre" sier faren din. Du går opp. Rommet er ikke stort, men ikke lite heller. Det er veldig koselig! Du har en lilla vegg og resten er hvitt. På veggen henger det to bilder av deg og faren din. På pulten står et bilde av moren din. Du legger deg ned på sengen. Den er deilig og myk. Du tusler mot vinduet. Du blir glad når du finner ut av at du kan se huset til Ulrik fra rommet ditt! Du bestemmer deg for å ta deg en tur ut for å se deg rundt i nabolaget. Du løper ned trappen og roper: "Jeg går ut en tur! Bare ring om det er noe!" Så går du. 
Du går ut i veien og ser litt på huset til Ulrik. Du tør ikke å gå for nærmt. Han må jo ikke se deg!
Så begynner du og gå litt oppover i gaten. Plutselig hører du en dør som smeller bak deg. Du snur deg. Det kom en dame ut fra huset til Ulrik. "Hei, du!" roper damen. "Bor du i det huset der borte?" spør hun og peker mot huset ditt. "Ja, hvordan det?" spør du. "Vel, jeg har vært opptatt hele uken, så jeg har ikke fått tid til å ønske dere velkommen i nabolaget! Kan ikke du høre med foreldrene dine om dere kan komme over her og sise middag senere?" spør hun. Hun virket hyggelig. "Ja, så klart!" sier du og smiler. Du kjenner sommerfuglene i magen. "Okei, bare kom bort i 5-tiden dere!" smiler damen. "Ja" sier du. Damen går inn igjen. "Jeg skal hjem til Ulrik og spise middag! Hva skal jeg ha på meg? Og hva kommer han til å synes om meg? Åh, jeg gleder meg!" tenker du og løper glad hjem!Mer? 

Historie 1 - Del 1 (UM)

Hei! Da tenkte jeg å starte en historie om Ulrik Munther. Jeg er da "den andre jenten" som ikke skriver om Justin Bieber. Håper dere liker historien!


 Foreldrene dine har akkurat skilt seg. Faren din har flyttet til Sverige, men moren din bor fortsatt hjemme i Norge. Du er 16 år og sitter på flyet på vei til Göteborg for å besøke faren din for første gang etter at han flyttet. Du reiser alene. Faren din har bare vært borte i en uke, men det føles som en evighet.

Når du lander på flyplassen i Göteborg er det strålende sol og nesten 30 grader. Du går for å hente bagasjen din og så ringer du til faren din. Han er litt forsinket, så du setter deg ned på en benk.
Plutselig kommer det en folkemengde forbi og du ser mange fotografer og journalister. Du reiser deg opp på benken for å se hvem det er. Der står det en gutt med lyst hår. Du vet ikke hvem ha er, men det er tydelig at han ikke bare er en vanlig gutt. Det ser ut som om han er rundt 17-18 år. Ganske kjekk egentlig. "Ulrik, hvordan gikk konserten? Hvordan var LA?" spør en av journalistene. Han snakker for lavt til at du klarer å høre hva han svarer. Du setter deg igjen og så kommer faren din. "Hei *dittnavn*! Hvordan var flyturen?" spør faren din og gir deg en klem. "Det gikk bra! Hvordan er Sverige?" spør du. "Fantastisk! Du må bare glede deg til å se Kullavik! Det er utrolig fint der!" sier faren din og smiler. "Kom, nå går vi!" Dere går ut av flyplassen. Du snur deg og ser på folkemengden en siste gang før du setter deg inn i bilen. "Da kjører vi!" sier faren din. Du smiler og ser ut av vinduet. Det er fint i Sverige. Du rekker ikke å se så mye før du sovner.

"Vi er framme, lillevenn" sier faren din og stryker deg i håret. Du åpner øynene og ser deg rundt. Huset er stort og hvitt og veldig fint. Finere enn du hadde forventet. Du reiser deg og går ut av bilen. Du strekker deg og ser deg litt rundt i nabolaget. Du skvetter litt når det plutselig kommer en limousin oppover veien. Du følger den med øynene helt til den stopper ved huset rett over veien. Døren åpner seg og ut kommer..ULRIK! Den kjekke gutten fra flyplassen! Bor han her?!Hva syns du om starten?

umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits