Next to you (JB)

Next to you - DEL 19 (JB)

Resten av skoledagen gikk og du satte på med Justin hjem. Han parkerte bilen sin utenfor huset ditt, og dere gikk inn i huset. "Vi skal ha middagsbesøk i dag, vil du komme?" spurte Justin deg, da dere gikk opp på rommet ditt. "Ja! Det vil jeg" svarte du og smilte. Du slo på mac'en din og gikk inn på facebook og twitter. "Shit!" sa du og måpte.


Du hadde flere tusen venneforespørsler på facebook og på twitter hadde du også flere tusen nte followers. "Vet alle allerede at vi er sammen..?" mumlet du. "Sånn kommer ut med en gang noen ser oss sammen.." svarte han, ikke så veldig glad i stemmen. Du googlet navnet ditt og mange artikkler kom opp. Du trykket inn på en tilfeldig nettside, og der var det noen paparazzier som hadde tatt bilder av dere i går kveld og det sto at Justin hadde fått seg ny kjæreste. 

"Når reiser du på turné?" spurte du plutselig. "Etter nyttår en gang.." mumlet han. Du kjente du fikk vondt i magen. Du ville ikke at Justin skulle reise vekk. "Men det er stund til, da!" sa han som om han kunne lese tankene dine. "Men jeg tror jeg må hjem nå, snakkes senere i kveld!" fortsatte han og ga deg et kyss på kinnet og reiste seg. "Hade!" svarte du, og han gikk ut døren til soverommet ditt. Du fant fram noen klær du kunne bruke og tok deg en dusj. Når du var ferdig, sminket du deg og ordnet håret.

 

"Sånn! Nå gjør jeg vell et godt inntrykk!" mumlet du for deg selv mens du så deg i speilet. Du gikk ned i stuen, der så du faren din. "Heisann, vennen!" sa han glad da han så deg. "- Ojj, så fin du er! Skal du ut med Justin eller?" fortsatte han og smilte lurt til deg. "Jeg skal bort der på middagsbesøk, ja" svarte du. "Jeg har faktisk en liten gave til deg!" sa han og smilte stort til deg. "Åh?" spurte du litt overasket. For det var jo ikke bursdagen din eller noe. "Vil du ha den nå eller når du kommer hjem?" spurte han deg. "Jeg tror jeg få ta den nå, for jeg tror jeg kommer hjem litt seint.." mumlet du og smilte. Faren din tok fram en pose, og opp i posen lå det en boks. Du så på boksen og ble helt i hundre! "En hvit iPhone 4!" skrek du og smilte stort. "Værsågod!" sa faren din glad og ga boksen til deg. Du åpnet boksen, fiklet litt på med å få den på og ordne med den sånn du fikk i SIM-kortet med til slutt var den klar til bruk. "Tusen tuuusen takk, pappa!" sa du og ga faren din en klem. "Du er virkelig den beste faren man kan ha!" fortsatte du.

Du hørte tuting utenfra. "Det må være Justin!" sa du og løp ut i gangen. Du tok på deg noen pumps og gikk ut i bilen."Heihei!" sa Justin glad når du satte deg inn i bilen. "Heisann!" svarte du og kysset han på leppene. "Så fin du er" sa han og smilte før han rygget ut av parkeringsplassen. "Takk, Justin. Jeg var litt usikker på hva jeg skulle ta på meg.. Skal jo liksom i middagsbesøk til selveste JUSTIN BIEBER!" sa du og fniste. "Jaa! Det er skikkelig spessielt" svarte han og lo litt. 
"Se hva jeg fikk av pappa!" sa du plutselig og holdt opp iPhonen din. "Ooo, nice!" sa han og plunket til deg. 

Han parkerte bilen utenfor huset og dere gikk ut av bilen. "Å, så koselig hus!" sa du. "Ja, jeg liker å ikke ha det så veldig stort. For her føler jeg meg hjemme, og da vil jeg bli behandlet som en helt normal gutt" svarte han og tok hånden din. Dere gikk inn i huset. Du kunne kjenne lukten av kylling når dere åpnet døren. Inne var det en del mennesker. Noen du visste hvem var, andre du ikke hadde anelse på hvem var. Plutselig så du en liten jente komme løpende mot Justin. "Jazzy!" ropte Justin og strakte ut armene sine. Du visste godt hvem Jazmyn var og hun var virkelig mye søtere i virkeligheten. "*dittnavn*, hils på Jazmyn" sa Justin og smilte."Hei! Jeg heter *dittnavn*" sa du litt forsiktig til Jazmyn. Hun smilte mot deg. "Hei dere! Kom inn, middagen er klar" sa Pattie som sto foran dere stresset og smilte. Dere gikk inn i stuen og du hilste på alle som var der. Du satte deg ned ved bordet ved siden av Justin og Jeremy. (Jeremy er faren til Justin, dere som ikke vet det)
Det var veldig koselig og alle snakket og hygget seg. Pluselig ringte iPhonen til Justin. "2 sek.." mumlet han og reiste seg og gikk ut på gangen. "Så... *dittnavn*, du er altså fra Norge.." spurte Jeremy deg. "Ja!" svarte du og smilte. "Jeg har aldri vært der, men jeg har hørt at det er veldig fint der!" sa Jeremy. "Ja, veldig fin natur.." mumlet du. Du fortsatte og snakke med Jeremy og de andre og du fortalte mye om Norge. 

"Hva!?" hørte dere Justin smårope fra gangen. 

MER?? (:
- Emilie

 

Next to you - DEL 18 (JB)

"Christian!" ropte du mens du prøvde å komme de forbi folkmengden som var der Christian sto. "Heihei *dittnavn*!" sa Christian da han fikk øye på deg. "Hei, jeg må snakke med deg!" svarte du og smilte. "Hva er det for noe?" spurte han. "Ehmm,.. Jeg er sammen med Justin.." mumlet du og så ned i bakken. "Å, gratulerer.. Er du ikke glad da?" spurte han og smilte stort til deg. "Jo, jo det er jeg.. Duda?" svarte du. "Vi er venner vi... - bestevenner!" sa han og blunket til deg. Du smilte. "Men nå må jeg bort til Justin igjen..." mumlet du og snudde deg. Du kunne ikke se han noen sted. "Ser du han?" spurte du Christian. "Ja, han står der borte og snakker med Sophia!" svarte Christian og pekte. Du kjente det koke inni deg. Der så du Justin stå å le sammen med Sophia, bare noen cm ifra hverandre....


Justin så bort på deg, sa noe til Sophia før han kom småløpende mot deg. "Ferdig å snakke med Christian nå?" spurte han og leste seg fram mot deg og ga deg et kyss på kinnet. "Hva er det mellom deg og Sophia!?" spurte du småirritert. Justin ble stille og så ned i bakken. "Er det noe da?" spurte han forsiktig og så opp på deg. "Ja!? Tror du jeg er blind eller?" spurte du skjokkert. Nå ble det stille. Dere sto å stirret hverandre inn i øynene, lenge. "Det,.. det er bare det at... Ehh, jeg er ikke helt over hun ennå.." mumlet han og så ned i bakken. "- men jeg prøver så godt jeg kan, for hun er på en måte et monster, men på en annen måte så forstår hun med veldig godt.... - Men deg er deg jeg vil ha!" sa Justin og tok armene sine rundt deg. Du sto der bare som om du hadde fått sjokk. Likte virkelig Justin Sophia enda!? Du kunne ikke tro hva du hørte. Du rev vekk armene til Justin og trampet bestemt bort til skapet ditt. Du håpet på at Justin skulle komme etter deg, men han ble stående igjen mens han så ned i bakken.

JUSTIN'S SYNSPUNKT: Jeg kan ikke forstå hva som nettopp skjedde... Hvorfor sa jeg at jeg ikke var over Sophia ennå. Jeg er jo det! Eller, når jeg ser hun med noen andre gutter,.. - blir jeg på en måte sjalu... Men! Jeg har jo *dittnavn*! Det er hun jeg vil ha! Nå må jeg ikke rote med bort i mer, for jeg vil ikke at *dittnavn* skal gå rundt å ha det vondt. Jeg skal være der for henne! For det et hun jeg er glad i!

Det ringte inn til første time og du gikk inn sammen med Tori mens dere snakket om alt mulig. Når du gikk forbi Justin's pult blunket han til deg. Du ga han et skjevt smil før du satte deg ned på pulten ved siden av Tori sin.
"Er alt fint eller??" hvisket Tori til deg. "Jeg hater bare Sophia...." hvisket du tilbake, irritert.
Du satt å så opp på Mrs. Volézo som prøvde å lære dere spansk, men uten hell. Det så ikke ut som noen i klassen i det hele tatt var interesert. Mobilen din vibrerte, og du tok deg opp under pulten. Du åpnet meldingen som var fra Justin; "Glad i deg, jenta mi <3" sto det. Du kikket opp og så rett inn i de kastanjebrune øynene til kjæresten din som satt noen rader foran deg. Han smilte stort til deg. "Bieber! Følg med!" ropte Mrs. Volézo til Justin som snudde seg rask rundt igjen. Du og Tori satt å lo litt. "Stakkar!" hvisket Tori til deg mens dere fniste. Etter en lang og kjedelig time, ringte det ut. Du gikk inn i kantinen sammen med de andre. Du stilte deg i køen for å kjøpe den en melk og en cookie. Justin sto rett bak deg og snakket med en annen gutt du ikke visste hvem var. Plutselig så du Sophia komme småløpende bort mot dere. Du kjente raseriet komme inni deg. Hun slengte seg rundt halsen til Justin, men han rev henne vekk. "Sophia! Jeg har kjæreste!" sa Justin irritert mens han la den ene armen sin rundt midjen din. Sophia så sjokkert bort på deg. "Ehh... Hun der!?" spurte hun Justin mens hun stirret morskt på deg. "Ja, faktisk! Er ikke jeg heldig?" svarte han og smilte til deg. Sophia snudde seg og gikk. "Tusen takk, Justin.." mumlet du og smilte til han. "Alt for deg, jenta mi!" svarte han og kysset deg følsomt på leppene. Du fikk kjøpt maten din og satte deg ned på et bord sammen med Justin og noen andre folk fra skolen du ikke kjente. 

Resten av skoledagen gikk og du satte på med Justin hjem. Han parkerte bilen sin utenfor huset ditt, og dere gikk inn i huset. "Vi skal ha middagsbesøk i dag, vil du komme?" spurte Justin deg, da dere gikk opp på rommet ditt. "Ja! Det vil jeg" svarte du og smilte. Du slo på mac'en din og gikk inn på facebook og twitter. "Shit!" sa du og måpte.(sorry for kjedelig del...) MER?

- emilie

Next to you - DEL 17 (JB)

"Hva syntes du?" spurte Justin og smilte til deg. "Åe, så skjønt!" svarte du og stirret på skoene dine. "Haha! Om dette hadde vært for noen måneder siden, og du hadde skrevet på mine sko, hadde jeg hengt dem opp på veggen og aldri brukt dem, men bare hatt dem som en slags suvenir fra deg!" lo du. Dere satt litt mer og snakket før du fikk en melding om at du måtte hjem. Du hjalp Justin å pakke sammen før der gikk sammen bort til bilen. "Jeg tar å kjører deg hjem" sa Justin og tok hånden din. "Okei!" svarte du og smilte. Justin kjørte deg hjem, og du kysset han hade. Når du kom inn i huset hørte du flere stemmer snakke fra stuen. Du gikk forsiktig inn i stuen og der inne så du moren din og Pattie sitte å snakke sammen. "Hva skjer her da?" spurte du, og begge så alvorlig opp på deg.


  "Å, hei, vennen!" sa moren din og smilte forsiktig til deg. Du kjente du ble litt redd. "Jeg og moren din bare snakker om forholdet til deg og Justin.." sa Pattie og smilte til deg. "Jaha..." mumlet du og så på dem begge. "Ja, som du vet, så er jo Justin en av verdens mest kjente personer, så jeg vil bare si en ting.." begynte Pattie. Du stirret litt spent på henne. "...at det er veldig normalt å få masse dritt slengt i mot seg når man blir kjent. Folk er sjalu så de tror st det hjelper å slenge dritt mot dem. Justin sliter veldig med dette, at det er så mange rundt om i verden som hater han, så jeg håper at du kan prøve å støtte han" fortsatte Pattie litt trist i stemmen. "Ja, jeg er der for han når han trenger meg" svarte du og smilte. "Det er utrolig hyggelig å høre, *dittnavn*" sa Pattie og smilte til deg, mens hun så ned på klokken. "Jeg tror det er tid for å komme seg hjem.." mumlet Pattie og reiste seg fra sofaen. "- Da snakkes vi snart!" Pattie ga en klem til deg og moren din før hun gikk ut døren. Du gikk opp på rommet ditt og sjekket raskt innom twitter på mac'en din før du skulle legge deg. Du gikk inn på Justin sin profil og så den siste tweet'en hans. "@justinbieber: I love my life!" leste du og smilte. Du RT'et tweet'en hans, klappet sammen mac'en og gikk inn på badet for å fjerne sminken og pusse tennene. Når du kom inn på rommet ditt, så du på mobilen din at du hadde fått to meldinger. Du åpnet den første, og den var fra Justin. "Jeg ville bare si god natt! Ligger i sengen å tenker på deg. glad i deg " du smilte å svarte; "God natt, glad i deg og " du trykket inn på neste melding. Den var fra et ukjent nummer; "jaha... så du ble sammen med han. det betyr ikke at jeg slutter å prøve meg! - sophia" du kjente det vri seg i magen din. "Årh.. bare få det inn i hjernen din, han er over deg for lengst!" mumlet du surt og la deg ned i sengen og sovnet.

"*dittnavn* du må stå opp! Ellers kommer du forseint!" ropte Jacob. "Jada, jeg er våken..." mumlet du og reiste deg. Når du landet med beina på gulvet kunne du kjenne høsten komme sakte, men sikkert. Du fant en tightsbukse og en strikkegenser, og løp inn på badet og tok den en rask dusj. Når du sto i dusjen tenkte du på Justin, og Sophia. Likte virkelig Sophia enda Justin? Hva om Justin enda likte Sophia? - Nei, han kan ikke like en sånn bitch. 
Du skrudde av dusjkranen og fant deg et stort hånkle. Du sminket deg, kledde på deg og ordne håret før du løp ned trappen for å ta deg litt frokost. "God morgen, mamma" sa du glad
og ga moren din en klem. "- hvor er pappa?" spurte du. "Han måtte tidlig på jobb" svarte moren din og tok et tygg av skiven sin. Du fant fram frokost blaning og spise kjapt før du hørte turing utenfor. "Nå er Justin her, han en fin dag!" sa du og løp ut døren. "Heisann, jenta mi!" sa Justin da du satte deg inn i bilen. "Hallo, gutten min! fniste du. Du kysset han raskt før dere kjørte til skolen. Justin parkerte bilen sin på skoleplassen før dere gikk hånd i hånd opp mot skolen. Når dere kom inn fikk du øye på Christian. "Å, der er Christian! Jeg må bare snakke litt med han. Snakkes!" sa du og kysset Justin rask på kinnet før du gikk. 

"Christian!" ropte du mens du prøvde å komme de forbi folkmengden som var der Christian sto. "Heihei *dittnavn*!" sa Christian da han fikk øye på deg. "Hei, jeg må snakke med deg!" svarte du og smilte. "Hva er det for noe?" spurte han. "Ehmm,.. Jeg er sammen med Justin.." mumlet du og så ned i bakken. "Å, gratulerer.. Er du ikke glad da?" spurte han og smilte stort til deg. "Jo, jo det er jeg.. Duda?" svarte du. "Vi er venner vi... - bestevenner!" sa han og blunket til deg. Du smilte. "Men nå må jeg bort til Justin igjen..." mumlet du og snudde deg. Du kunne ikke se han noen sted. "Ser du han?" spurte du Christian. "Ja, han står der borte og snakker med Sophia!" svarte Christian og pekte. Du kjente det koke inni deg. Der så du Justin stå å le sammen med Sophia, bare noen cm ifra hverandre....


(ELSKER DETTE BILDET)

MER???? (:

- Emilie

Next to you - DEL 16 (JB)

Du løp og løp til parken. "Hva var det Justin skulle vise deg. Du var utrolig spent. Når du kom til parken slakket du ned farten og gikk rolig inn. Der inne så du Justin sitte og smile i mot deg.
"Justin.. Har du gjort dette for meg..." mumlet du med store øyne."Hey, babe!" ropte Justin til deg. Du småløp bort til han. "Har du virkelig gjort dette for meg!?" spurte du. "Ja!" sa Justin fornøyd. Du så rundt deg. Her satt du på et picnik teppe sammen med Justin og noen levene lys rundt for å gjøre det mer koselig. Han hadde også gitaren sin der og litt mat og drikke. "Jeg har liksom nettopp spist.." mumlet du og lo. "Det gjør ikke noe. Det er bare litt snacks" svarte Justin og smilte. Du bøyde deg fram mot han og plantet et varmt kyss på leppene hans. Dere satt der en stund å snakket. Det var noen få paparazzier rundt dere i buskene, men det var det minste du brydde deg om nå. Nå ville du bare nyte tiden her med Justin. "Kan jeg få lov å synge og spille for deg?" spurte Justin deg. "Ja! Selvfølgelig" svarte du glad. Han tok fram gitaren sin og begynte å spille.

Du kjente igjen melodien til "that should be me". (hør på sangen fra youtube og lat som om han spiller med bare gitar) Justin satt rett ovenfor deg og spilte for deg mens han så deg inn i øynene. De kastanjebrune øynene hans var å smelte for. Du satt å lyttet til teksten og du syntes det var utrolig at en så fantastisk gutt kunne være så moden. Han hadde virkelig følelser og var ikke redd for å hvise dem. Når sangen var ferdig kastet du deg i armene til Justin. "Åe, Justin! Det var nydelig" sa du. "Bra du likte det!" svarte han. Du tok å kysset han igjen, lenge. Du kunne kjenne sommerfuglene i magen din bli gale. "Kan jeg få begynne å kalle deg jenta mi?" spurte Justin deg og så deg. Du stirret inn i de kastanjebrune øynene hans. De glinste. Spurte virkelig Justin om du ville bli sammen med han? Dette var virkelig drømmen din! "Ja, selvfølgelig!" sa du og smilte stort i mot han. Han smilte enda større før han bøyde seg fram mot deg og begynte å kysse deg. Der gikk fort over til klining. "Jeg har virkelig blitt utrolig glad i deg på den tiden jeg har kjent deg!" sa Justin plutselig. "Du aner bare ikke hvor lenge jeg har digger deg også" svarte du og gliste. Du visste at det var mange millioner jenter rundt om i hele verden som var utrolig misunnelig på deg nå. Dere snakket litt til før Justin fant fram en sprit-tusj han hadde i lommen. "Hva skal du?" spurte du Justin og så nysjerrig på han. Han bare smilte lurt uten å svare. Du så ned på hva han drev med. Der hadde han skrevet "Justin" på ene conversen din foran, og "Bieber" på andre. Helt nede foran på den ene så du også at det var noe. Du tittet nærmere. Det sto "I <" på den ene, og "3 U" på andre, så når du tok skoene intill hverandre sto det "I ♥ U" 

"Hva syntes du?" spurte Justin og smilte til deg. "Åe, så skjønt!" svarte du og stirret på skoene dine. "Haha! Om dette hadde vært for noen måneder siden, og du hadde skrevet på mine sko, hadde jeg hengt dem opp på veggen og aldri brukt dem, men bare hatt dem som en slags suvenir fra deg!" lo du. Dere satt litt mer og snakket før du fikk en melding om at du måtte hjem. Du hjalp Justin å pakke sammen før der gikk sammen bort til bilen. "Jeg tar å kjører deg hjem" sa Justin og tok hånden din. "Okei!" svarte du og smilte. Justin kjørte deg hjem, og du kysset han hade. Når du kom inn i huset hørte du flere stemmer snakke fra stuen. Du gikk forsiktig inn i stuen og der inne så du moren din og Pattie sitte å snakke sammen. "Hva skjer her da?" spurte du, og begge så alvorlig opp på deg.Hva syntes dere?? MER?? (:

- Emilie

Next to you - DEL 15 (JB)

Etterhvert ble dere ferdige å spise. Du og Sara dro hjem til deg for å være der litt før Sara skulle reise hjem. Du tok å logget på twitter for å sjekke hva som skjer rundt i verden. En jente du ikke visste hvem var som du followet hadde en tweet. "@*jentas_twitternavn*: Sjekk ut denne videoen av denne jenta som er en fordrager! *video fra youtube*" du klikket på linken og det kom en video fra youtube. Når videoen starten så du deg og Justin. "Sara! Se her!" ropte du.


 Sara kom bort til deg og så sammen med deg. På videoen var det bilder av da dere spilte basket og du satt på benken å snakket med Justin. "Fordrager??" mumlet du. Du gikk inn igjen på twitter, gikk inn på profilen til jenten som hadde lagt tweet'en. Du skrev; "@*ditt_twitternavn*: @*jentas_twitternavn* hvorfor er jeg en fordrager, fordi jeg er med Justin? Har jeg gjort deg noe, liksom!?" du var sur. Fikk du ikke lov til å være en kjendis uten å få hat mot deg. Først nå begynte du å forstå hvordan det egentlig var å være så kjent. Hvor tøft det var og hvor mye hat du fikk mot deg. "Hvorfor må folk være sånn? Kjendisene er helt normale mennesker de også!" sa du irritert. "Ta det med ro! Ikke bry deg om hun der, det er bare en person.." sa Sara støttende. Du la fra deg mac'en din og sammen med Sara gikk dere ned i stuen. Der nede satt faren din og så på tv. "Heisann jenter. Har så vidt sett dere i helgen!" sa faren din og smilte til dere. Dere lo litt før dere satte dere ned i sofaen og snakket med faren deres en stund. "Ja, nå er det på tide at vi kjører til flyplassen.. Skal jeg kjøre dere?" spurte han deg. "Ja, det hadde vært fint!" svarte du og smilte. Sara fant tingene sine, og dere satte dere i bilen og kjørte til flyplassen.

Når dere kom fram la du merke til at noen tok bilde av dere. "Så populære vi er, folk tar bilde av oss..?" mumlet faren din. "Hah.. Det er pågrunn av Justin.." svarte du. "De er bare missunnelig på deg som kjenner den kjekke gutten!" sa Faren din og blunket til deg. Faren din forstod deg og, og han var mer som en venn enn en far. Dere fikk sjekket inn bagasjen og Sara skulle akuratt til å gå fra dere. "Hade!! Var utrolig flott at du kunne komme på besøk denne helgen!" sa du og ga Sara en lang klem. "Det var utrolig gøy å være her. Så fikk jeg jo også hilst på Justin, Chaz og Ryan" fniste Sara. "Vent, du må si hade til oss også!" dere snudde dere. Der kom Chaz, Justin, Tori og Ryan løpende. Sara sa hade, og ga klem til alle sammen, så gikk hun. "Håper det ikke er lenge til hun kommer igjen..." mumlet Chaz. 

Alle kjørte hjem og når du og faren din kom hjem var også Jacob og moren din hjemme. "Heisann, vennen!" sa moren din når dere kom inn døren. "-har så vidt fått sett deg i helgen, også! Vi har laget middag. Kom inn, også spiser vi!" moren din smilte til deg og ga deg en klem. Dere gikk inn å spise middag. Det var veldig koselig å sitte der hele familien og prate om alt mulig. Du fortalte om hvordan du hadde det med Justin og alle de andre, og du var glad for at alle tre syntes Justin var en ålreit gutt. Dere ble ferdig å spise. Du gikk opp på rommet ditt. Når du satte deg ned på sengen, fikk du en melding på mobilen. Du opnet meldingen og så den var fra Justin. "Hei! Kommer du en tur til parken? Jeg sitter å venter der. Må vise deg noe!" sto det. Du løp ned trappen og tok på deg dine hvite converse. "Jeg stikker bort i parken sammen med Justin. Send en melding når jeg må hjem!" ropte du og løp ut døren. Du løp og løp til parken. "Hva var det Justin skulle vise deg. Du var utrolig spent. Når du kom til parken slakket du ned farten og gikk rolig inn. Der inne så du Justin sitte og smile i mot deg.
"Justin.. Har du gjort dette for meg..." mumlet du med store øyne.
 MER???? (:   (mer enn 5 kommentarer, og ny del kommer!)

- Emilie

 

Next to you - DEL 14 (JB)

"Kom igjen!" sa Ryan og dro med seg Justin og Chaz. Justin blunket til deg før han løp ut sammen med Ryan og Chaz. Dere løp bort til døren og så etter dem. Dere så de forsvinne i mørket lengre nede i gaten. Plutselig hørte dere noen stemmer på andre siden av gaten. Der kom det noen gutten gående. Den ene pekte bort på dere. Du kjente du ble redd og fikk vondt i magen... Du dultet bort i Sara og Tori som ikke hadde lagt merke til guttene ennå. "Se der!" hvisket du redd til dem. "Oj, de ser fulle ut..." hvisket Tori tilbake. "Heyhey babes!" ropte den ene i mot dere mens han og resten av gjengen skranglet mot dere. De stoppet en meter i fra dere. "Oo! Dere var hotte! Hva heter dere da?" spurte den samme gutten som så ut til å være lederen av gjengen. Du sa ingenting men begynte å rygge forsiktig bak over. Gutten gikk nærmere deg og tok tak i hånden din. Du kjente lukten av alkohol i mot fjeset ditt. Du fikk problemer med å puste. "Eyy!" hørte dere noen rope lengre nede i gaten. Alle snudde seg og der kom Justin, Ryan og Chaz løpende i mot dere. Guttene rygget en meter. "Her ser jeg Mr. Bever komme løpende. Er han usselen der din kjæreste!?" mumlet gutten som holdt deg i armen mens det så ut som om han skulle falle. Du klarte ikke å si noe. Du bare sto der å så forskrekket ut.
Justin stoppet imellom deg og gutten og rev vekk hånden hans. "Gå inn!" ropte Justin til deg. Du dro med deg Tori og Sara inn. Dere løp inn i stuen og satte dere ned i sofaen med et teppe rundt dere og skalv. Etter 5 minutters stillhet i sofaen hørte dere døren smalt opp. Dere reiste dere opp som et lyn fra sofaen. Inn kom Justin, Ryan og Chaz. Du kunne se at de hadde fått noen slag. "Justin!" ropte du og løp bort til han og ga han en god klem. "Bra de var såpass fulle, hvis ikke kunne det gått hardere for seg..." mumlet Justin og prøvde seg på et smil. Dere fant fram tre badrasser som dere la ned på gulvet i stuen. Alle tre guttene la seg ned på hver sin. Du så litt på armen til Justin. Den var blå og hovven. Du kunne også se et kutt. "Uff! Unskyld. Det var vår feil at dere havnet i dette.." sa du og så ned i bakken. Du var ganske lei deg. "Vi gutter er skapt for å beskytte jentene" sa Justin og blunket til deg. "Åe!" sa du og ga Justin et kyss på kinnet før du la deg ned i armkroken hans. Du sendte en rask melding til faren din om at dere kom til å overnatte før du reiste deg opp igjen. Du så ned på de tre modige guttene som lå og slappet av med hver sin jente. "Noe dere vil ha?" spurte du. "Litt vann hadde et godt..." mumlet Chaz. Du løp inn på kjøkkenet og fant glass og en mugge med vann. Du gikk inn igjen med alt, og du kunne se på guttene at se var veldig tørste.
Du la deg ned igjen i armkroken til Justin og begynte å stryke han låret. "Ikke gjør sånn, du vet hva som skjer da!" hvisket han i øret ditt. "- og det passer ikke så godt når alle de er her" fortsatte han mens han skulte bort på de andre. Du begynte å fnise og kysser Justin på kinnet. "Du er søt, du, Justin" sa du og smilte. Han smilte tilbake å lente seg fram mot deg og kysset deg på leppene. Du kikket bort på han. "Jeg klarer bare ikke å la vær mer.." sa han unskyldig. Du fniste litt før du lente deg fram mot han og
kysset han. Dine leppen traff hans våte og myke lepper. Du kjente sommerfuglene i magen din komme. Det føltes som om du var i skyene. Ryan plystret på dere og du slapp kysset og rødmet. "Nå er jeg sikkert like rød som en tomat!" tenkte du og så ned i madrassen. 
Resten av kvelden satt dere og snakket om mye forskjellig. Du og Sara lærte de andre litt norsk, og du syntes det var utrolig morsomt
å høre de prøve. Etter en liten stund med mer snakking sovnet dere alle. Du lå trygt og godt i armkroken til Justin. 

Neste morgen våknet du av at Justin strøk deg over ryggen. Alle de andre sov. Tenk at du ligger her med JUSTIN BIEBER. Det hadde du aldri trodd kom til å skje med deg. Du snudde deg og så Justin rett i øynene. "Det var ikke meningen å vekke deg" hvisket han og smilte. "Det var deilig å våkne på den måten" svarte du og smilte tilbake. Du så ned på armen hans. "Går det bedre med armen din i dag?" spurte du skeptisk. "Ja, alt er bedre når du er her" svarte han. Du ga han et kyss på kinnet før du reiste deg og gikk inn på kjøkkenet. "Hmm... Canadiske familier har virkelig ikke masse mat hjemme..." mumlet du for deg selv mens du så inn i kjøleskapet. Du fant noen bagetter og tok å varmet dem mens du fant fram litt pålegg. De andre begynte å våkne og du kunne høre de sitte å snakke i stuen. "Ååh, jeg er sulten!" hørte du Chaz mumle.
Du gikk inn i stuen og så på dem. "Jeg er så snill at jeg har laget frokost!" sa du og smilte til de trøtte fjesene du så. Alle reiste seg rask og gikk inn på kjøkkenet og satte seg ved boret. "Åårh, jeg skal jo reise hjem i dag..." mumlet Sara lei seg. "Men du kommer vell snart igjen, ikke sant?" spurte Chaz forhåpningsfult. "Så lenge *dittnavn* vil ha besøk av meg" sa Sara og lo. "Selvfølgelig. Du kommer før høstferien sant?" spurte du. "Ja! Det må jeg jo" svarte Sara. 

Etterhvert ble dere ferdige å spise. Du og Sara dro hjem til deg for å være der litt før Sara skulle reise hjem. Du tok å logget på twitter for å sjekke hva som skjer rundt i verden. En jente du ikke visste hvem var som du followet hadde en tweet. "@*jentas_twitternavn*: Sjekk ut denne videoen av denne jenta som er en fordrager! *video fra youtube*" du klikket på linken og det kom en video fra youtube. Når videoen starten så du deg og Justin. "Sara! Se her!" ropte du.MER?? 

- Emilie

Next to you - DEL 13 (JB)

 

JUSTIN'S SYNSPUNKT: Holdt virkelig Christian og *dittnavn* på? Jeg visste jo at Christian likte *dittnavn* men liker hun han!?


Du og Christian stoppet og ventet på Justin. Når han kom bort ga du han en klem. "Hva var det Scooter lurte på?" spurte du og smilte til han. "Han vil jeg skal ha tour etter jul.." mumlet Justin og så fram der Sara, Tori, Chaz og Ryan sto og ventet på dere. "Du gleder deg vell!" sa du og så på Justin. "Ja, litt. Jeg elsket jo å ha konserter, men jeg vil også være her med dere" svarte han og smilte til deg."Jentene mot guttene?" spurte Ryan når dere kom bort. "Det blir ikke rettferdig!" svarte du og fniste litt. "Ikke for guttene, nei, for vi kommer til å knuse dem!" sa Sara og lo. Alle jentene lo og var enige. Kampen startet og du fikk oppgaven med å dekke Justin. Han smilte lurt til deg. "Jeg har aldri spilt før, men jeg har vell det i blodet..." mumlet du og lo. Chaz startet med ballen å sentret til Ryan. Ryan løp og scorte. "Hvem var det som kom til å bli knust, sa dere?" lo Ryan mens han løp tilbake. "Dere er jo en mer enn oss!" sa Tori oppgitt. Nå var det Tori som startet med ballen, og du kunne se at hun hadde spilt før. Hun scorte også med en gang. "Girlpower!" ropte hun mens hun tok high five med deg og Sara. Dere spilte en god stund, og det var ganske gjevnt med målene. 
Nå skulle Justin starte med ballen, og han sentret ballen til Christian og mens han løp mot kurven. Han så seg ikke for, og han løp deg ned!
Du skrek og falt. Justin stoppet og satte seg ned. Spillet stoppet og alle kom bort. "Går det bra med deg?"spurte han litt redd i stemmen. "Jada, jeg har bare litt vondt i foten..." mumlet du og så opp i de kastanjebrune øynene hans. Han bar deg opp og begynte å gå mot benken med deg i armene sine. "Jeg klarer å gå selv" sa du og fniste. "Ja, men jeg har lyst å bære deg" sa han og smilte. Sara kom bort til deg og så litt redd ut. "Er alt bra med deg?" spurte hun. "Ja, så lenge jeg har Justin her" sa du og smilte til Justin, som smilte tilbake. "Vi tar å spiller videre, gi beskjed om det er noe" sa Sara og løp ut på banen igjen. "Jeg sitter her med deg" sa Justin. "Du er virkelig snill!" sa du og la hodet ditt ned på skulderen hans. "Haha! Veldig snill som skader deg" svarte han og lo. "Det var jo ikke din skyld at du fulgte så godt med på spillet" sa du og måtte le litt. "Men uansett, unskyld! ...Jeg tror du skal holde foten høyt..." mumlet han. Du la deg ned på benken med foten din på fanget til Justin. "Jeg er faktisk ikke så skadet" sa du og lo. "Jaja, men du fortjener den beste pleien" svarte han og begynte å masere deg. 
Justin var virkelig omtenksom. Når du tenkte deg om, så kunne du ikke se for deg Justin som en av verdens mest kjente artister. "Vet du hva,.. Hvis jeg ikke visste hvem du var før jeg møtte deg her i Stratford, så hadde jeg aldri tenkt meg at du var verdenskjent!" sa du og så på de andre spille. "Egentlig så er jeg bare en helt normal gutt..." svarte Justin som også fulgte med på spiller. 

"Jeg må hjem nå, så jeg stikker!" hørte du Christian si ute på banen. "Ja, det begynner å bli kveld. Kanskje vi skulle kommet oss hjem å få startet filmen?" spurte Ryan. Alle kom bort der dere satt og drakk litt før dere var klar til å gå mot bilene. "Vi var jo gode da, dere vant jo bare så vidt!" sa Tori forsiktig mens alle begynte å le. "Stillingen ble 16 - 22!" sa Ryan og smilte fornøyd. Du reiste deg opp og Sara kom mot deg med et smil rundt munnen. "Du, jeg tror fraktisk at jeg liker Chaz bedre en Justin.." hvisket hun til deg usikker. Du smilte stort til henne. "Så bra, han er utrolig grei!" hvisket du tilbake. Du var utrolig glad på Sara's vegne, for Chaz var jo utrolig snill og omtenksom. Også utrolig morsom å være med. 

"Sitter du på med med, *dittnavn*?" spurte Justin deg da dere kom dere bort til bilen. "Ja, skal du også, Sara?" spurte du henne. "Neida, jeg sitter på her sammen med Ryan, Tori og Chaz" svarte hun og smilte.
Du satte deg inn i bilen sammen med Justin. Det var utrolig koselig, for han var så lett å snakke med. Dere snakket faktisk om alt mulig, og du fortalte om Norge. "Kan jeg få låne iPhonen din, Justin" spurte du han med et lurt smil rundt munnen. "Såklart!" svarte Justin og ga deg iPhonen sin.  Du gikk inn på twitter å så at han var innlogget på sin, så du tok å lagde en fin tweet; @justinbieber: I 
♥ NORWAY

"Hva gjør du?" spurte Justin mens han fulgte med på veien. "Sjekk twitter, du.." svarte du og ga iPhonen til Justin.  Justin gikk inn på twitter, og når han så tweet'en lo han. "Ja, det er jo sant" sa han og smilte.
Justin kjørte deg hjem og etter noen minutter kom også Sara. Dere gikk inn for å ta dere en dusj, også skifte. Når dere var ferdige gikk dere bort til Ryan. "Hvorfor må Ryan bo så langt vekke..." mumlet du. Akuratt da stoppet en svart Range Rover ved siden av. "Justin!" ropte du glad, og dere satte dere inni. "Kanskje dere vil ha kyss bort?" lo han. "Sjipt å ikke ha bil..." sa du og lo. Omsider kom dere dere bort til Ryan. Foreldrene var vekke i helgen så dere fikk huset for dere selv. "Hva vil dere se?" spurte Ryan. "Never say Never!" ropte Tori og lo. "Okei!" svarte Ryan og satte i dvd'en i dvd spilleren. Alle satte seg ned i sofaen. Du satte deg ned ved siden av Justin. Han la armen sin rundt deg, og du kikket opp på han. Han blunket til deg, og du kjente du rødmet litt så du så fort bort på tv-skjermen. "Dette er kanskje 10'ende gang jeg ser denne filmen, men blir ALDRI lei!" sa du og lo. "Ja, har sett den mange ganger jeg og!" svarte Tori.Dere så ferdig filmen. "åååh! Jeg har skikkelig bieber fever!!" fniste du. "OMG, jeg og! Jeg elsker virkelig JUSTIN BIEBER! OMG, jeg tenkter på han 99 % av dagen og natten og hele tiden!" ropte Tori ironisk tilbake. "Ha ha ha! Morsomme dere!" sa Justin og lo litt han og. "Hva skal vi finne på nå?" spurte Chaz spent. "Vi leker flasketuten peker på! Det er lenge siden" sa Ryan og smilte. Dere satte dere i en ring og fant en flaske. "Om flasken lander på en gutt, skal jentene velge hva guttene skal gjøre. Om den lander på en jente, skal guttene velge hva jentene skal gjøre" sa Tori og smilte lurt. Alle var enige, og Tori snurret flasken. Flasken landet på Chaz. "Haha, nå er jeg spent.." sa Justin. "Hm... Dere må ta løpe rundt i gaten i bar overkropp!" sa du og lo. "Javell, lett det" sa Ryan mens han dro av seg t-skjorten. Samme gjorde Chaz og Justin. Du satt der å stirret på den stramme magen til Justin. "Kom igjen!" sa Ryan og dro med seg Justin og Chaz. Justin blunket til deg før han løp ut sammen med Ryan og Chaz. Dere løp bort til døren og så etter dem. Dere så de forsvinne i mørket lengre nede i gaten. Plutselig hørte dere noen stemmer på andre siden av gaten. Der kom det noen gutten gående. Den ene pekte bort på dere. Du kjente du ble redd og fikk vondt i magen... 


MER??? (:

 

Next to you - DEL 12 (JB)

Du skrev en siste melding til Sara om at du gledet deg sykt til hun kom og når du og Justin kom for å hente henne, og etter det la du deg for å sove, med et smil om munnen. 


  *PIIIIIIIIIIP, PIIIIIIIIIP!* du slo av vekkerklokken som sto på nattbordet ditt og hoppet ut av sengen. Du fant fram noen klær og tok deg en rask dusj, sminket deg og ordnet håret. Disse klærene tok du på deg:

 

Du løp ned trappen og inn på kjøkkenet for å finne deg noe mat. Der satt faren din med kaffekoppen i hånden. "Heisann jenta mi!" sa faren din glad og smilte. "Heihei" sa du mens du letet i kjøleskapet etter noe mat. Du fant en youghurt (?) og satte deg ned ovenfor faren din. "Skal jeg kjøre deg til flyplassen eller?" spurte faren din deg. "Nei, Justin tar å kjører meg" sa du og smilte. "Oja, så koselig. Justin virker som en utrolig grei fyr" sa faren din og smilte til deg. "Ojada" sa du og fniste. Du hørte tuting ute i fra og spratt opp fra stolen. "Nå er han her, snakkes!" sa du og ga faren din en klem, før du tok på deg conversene dine og løp ut i bilen.

"Heisann!" sa Justin og ga deg en klem. "Hallo!" svarte du og smilte. Justin kjørte mot flyplassen og dere platet om alt mulig. "Jeg gleder meg så syykt til å se Sara igjen! Jeg vet at det ikke er lenge siden, men jeg gleder meg alikavell!" sa du og gliste. "Haha, ja, det forstår jeg. Jeg vet akuratt hvordan du har det. Det er sånn det er når jeg reiste tour, så blir jeg alltid veldig glad når Ryan og Chaz kommer!" svarte Justin.
Omsider kom dere til flyplassen og dere gikk inn. På veien mot der dere skulle møte Sara måtte Justin skrive en del autografer og ta bilder med folk, men dere kom dere bort til slutt. "Det er bare å bli vant til. Heldigvis er det ikke så enormt her i Toronto som det er andre steder i verden, så her kan jeg i det minste gå uten Kenny" sa Justin glad. Du bare lo. Sara hadde ikke kommet ennå, så dere ble stående å vente på henne. Det var noen få paparazzier der og tok bilde av dere, du syntes det var uvant at de tok bilde av deg, men du prøvde så godt som du kunne å overse dem. Plutselig så du Sara komme drassene på en stor koffert. "Å, Justin, der er Sara!" ropte du og begynte å løpe bort til henne. "Saraaa!" ropte du og hev deg i armene på henne. "Heisann! Har savnet deg!" sa hun glad. "Har savnet deg sykt også! Og nå skal du få hilse på Justin!" sa du glad. Justin kom gående bort til dere og smilte. "Justin, dette er Sara.... Sara dette er Justin, - som du allerede har vet!" sa du og fniste litt. "Hallo! Hyggelig å møte deg. *dittnavn* har snakket om deg" sa Justin og strakte fram hånden sin. "Haha! Hyggelig å endelig få hilse på deg" sa Sara og gliste. Du kunne se på henne at hun var utrolig glad for å få møte Justin Bieber! 
Dere gikk ut av flyplassen og satte dere i bilen til Justin. Du snudde deg bak mot Sara og hun satt der og lyste opp, som om hun hadde fått noe hun hadde ønsket seg i 10 år. "*Her sitter jeg 1 m fra JUSTIN BIEBER i JUSTIN BIEBER sin bil!*" viste Sara med å bevege på leppene sine. Du begynte å le. "Hva er det for noe?" spurte Justin og smilte. "Bare noe jentegreier..." svarte du og smilte tilbake. 

Når dere kom hjem viste du det nye huset ditt til Sara og dere var oppe på rommet innpå pcen og snakket. Justin og var der, og han syntes bare det var morsomt å se på Sara som var så stolt over å få vært med selveste Justin Bieber. "Kan jeg låne mac'en din, *dittnavn*?" spurte Justin deg. "Ja, så klart, den ligger der borte" sa du og pekte på mac'en din. Han tok den opp og logget inn på twitter. Han skrev noe og snudde pcen mot dere. "Se da!" sa han og lo. Du leste høyt; "@justinbieber: taking a chill pill with @*ditt_twitternavn* and @*sara_sitt_twitternavn* #sorelaxing" Sara satt der med store øyne. "Justin twittrett nettopp om meg...." gispet hun. Du og Justin satt bare å lo av henne. Det var mange beliebere som RT tweets'en og dere gikk innpå din og Sara sin profil, og så at dere allerede hadde fått mange followers.

Du fikk en melding på mobilen, og leste den. "Kommer du bort til Ryan eller??" sto det. "Ja, besteveninnen min fra Norge er her, så hun gleder seg til å se dere!" svarte du. "Dere, jeg må en tur til studioet og snakke med Scooter, men dere kan sitte på bortover til Ryan, om dere vil" sa Justin og kikket bort på dere. "Ja, det vil vi, vi er ikke akuratt så stor fan av å gå..." mumlet du. Dere gikk ut i bilen og kjørte mot Ryan sitt hus. Justin stoppet utenfor å slapp dere av. "Snakkes i kveld, da! Jeg kommer bort her når jeg er ferdig" sa Justin og smilte. "Ja, okei" sa du og ga han et kyss på kinnet før dere gikk ut av bilen. Justin kjørte, og dere begynte å gå mot døren til Ryan. "Okei, nå klarer jeg ikke å holde det inne lengre. Vi henger virkelig med JUSTIN BIEBER!!!" skrek Sara glad. "Ja, utrolig spøtt å tenkte på at to helt anminnelige jenter gjør noe sånt!" svarte du og lo. "Men du har vell merket hvor mye han ser på deg. Jeg tror virkelig at han liker deg!" sa Sara og smilte til deg. "Vi er bare venner, ihvertfall nå i starten!" sa du forsiktig før du ringte på døren. Chaz lokket opp døren og så virkelig hyper ut. "Hallo mine damer!" sa han og lo. "Her har vi besøk fra norden, ikke værst. Stig på stig på!" sa han mens dere gikk inn døren. "Chaz er litt vell hyper, takk og pris for at dere kom, så slapp meg og Tori å slite med han på egenhånd!" hørte du Ryan rope fra stuen. Du og Sara begynte å le. Dere gikk inn i stuen, og der så du Tori sitte i armkroken til Ryan mens de så på tv. Med en gang hun så dere komme inn, reiste hun seg for å hilse. "Hei, jeg heter Tori!" sa Tori og hilste pent på Sara. "Hallo, jeg heter Sara og er bestevennen til *dittnavn*" svarte Sara. Sara hilste også på Ryan og Chaz, og dere satte dere ned i sofaen og så litt på tv. "Vet dere hva, det er jo ikke kveld en gang, så sitter vi her å ser på tv? Vi må komme oss ut!" sa Chaz. "Vi kan ta oss en tur bort til parken, også kan vi spille basket!" sa Ryan og smilte.

"Ja, jeg ringer Christian og hører om han blir med" sa Chaz og la iPhonen sin mot øret."Hvor er Justin?" spurte Tori deg. Chaz så forsiktig bort på deg og du nikket til han som et tegn på at dere hadde ordnet opp. "Han skulle snakke med Scooter eller noe sånn..." svarte du. Dere får låne noen shotser og t-skjorter av Ryan. "Dette er jo alt for stort!" sier du oppgitt og ler. "Det minste jeg har" sier Ryan og ler.
Dere gikk ut i bilen og kjørte til parken. Der møtte dere Christian.
Sara gikk foran med Tori, Ryan og Chaz og pratet med dem mens du gikk litt bak og snakket med Christian. "Husker du, det var her vi satt når du kom til Canada" sa Christian og pekte mot en liten gress slette. "Mhm, det var koselig!" sa du og smilte til han. Han smilte tilbake og la armen sin over skulderen din. "Bare venner" sa han og blunket til deg. Du fniste litt. "Hallo!" dere snudde dere. Der sto Justin og så rart på dere. "Heisann Justin" svarte du og smilte til han.

JUSTIN'S SYNSPUNKT: Holdt virkelig Christian og *dittnavn* på? Jeg visste jo at Christian likte *dittnavn* men liker hun han!?


vil du ha MER? (:

(Mer enn 6 kommentarer, og ny del kommer!) 

- Emilie

Next to you - DEL 11 (JB)

Sophia kom inn på jentedoen, og du prøvde å ignorere henne så godt du kunne. "Å, hei!" sa hun glad, som om dere var bestevenner. Du svarte ikke. "Jeg så bildet av deg og Justin nede ved innsjøen...." sa hun, nå litt sur i stemmen. Hun gikk nærmere deg sånn du kunne kjenne pusten hennes mot fjeset ditt. "- Han gjorde det samme med meg for noen år siden. Gjør sånn du skal føle deg spessiell, kysser deg, og etter en uke, så er han ferdig med deg" hvisket hun, før hun gikk ut døren. Du stivnet til....

 


Du kunne ikke tro hva du nettopp hadde fått hørt. Var virkelig Justin sånn mot jenter, det hadde du aldri trodd. Nå kokte det inni deg. Du ville langt vekk fra Justin og Canada, hjem til vakre Norge og aldri snakke med han igjen. Du gikk ut av doen og retning mot skapet ditt. Fant bøkene dine og gikk inn i naturfagsklasserommet. Når du gikk fordi pulten til Justin, smilte han og blunket til deg. Du bare overså han og satte deg ned ved siden av Tori. Justin snudde seg og så rart på deg. Du ville ikke møte blikket hans. "Er alt bra eller?" hvisket Tori til deg. "Jada.." mumlet du. Naturfagstimen gikk utrolig sakte, men etter en god stund var den over. Dere hadde fått gitt oppgaven til Mr. Wingston men du hadde ikke snakket i det hele tatt med Justin. Det ringte, og alle forlot klasserommet. Du var ennå sur på Justin, og nå skulle du vise han! Du gikk inn i kantinen der du så Justin og Christian stå å snakke sammen. Du løp bort. "Å, hei Christian!" skrek du og ga Christian en stor klem. Han sto der å så helt forbauset ut. "Heisann *dittnavn*" sa han og smilte til deg. Du overså Justin totalt. Du ble stående å snakke med Christian mens Justin sto ved siden av helt stille å så ned i bakken. Du så forsiktig bort på han noen ganger, og om han så opp på deg da, fortet du deg å se bort på Christian. 

 

Dette var siste dag før helgen, og du gledet deg skikkelig til å bare slappe av. Resten av skoledagen gikk utrolig sakte, og når det ringte ut ble du utrolig glad. Du lukket skapet ditt og gikk mot utgangsdøren av skolen. "*dittnavn*" hørte du Chaz rope bak deg. Du snudde deg, for å se om det bare var han som kom løpende, og det var det. "Hva er det du vil" sa du lavt og så ned i bakken. "Hva skjer mellom deg og Justin nå eller!?" sa han stresset. "Er det noe da?" spurte du han. "Jeg snakket med Justin før i dag, og han vet selv ikke hva som forregår. Er du sur på han eller noe? For han sier du bare overser han, eller det er sånn han ser det ihvertfall.... Dere kom på skolen i dag tidlig og var gode venner og sånn, så ble det første time.....-" "Hysj! Vi tar ikke dette her!" sa du, og så deg rundt. "Kan jeg få sitte på med deg eller?" spurte du. "Ja, så klart!" svarte han, og dere gikk mot bilen hans.


Han ble med deg hjem, og med en gang dere kom opp på rommet ditt spurte han; "Okei, fortell nå!" sa han strenkt mot deg. Det var rart å se chaz på denne måten, alt du hadde lest om han, minnet om en morsom, useriøs gutt. Nå helt motsatte. "Asså, det har seg sånn at..." mumlet du. Du fortalte alt, og det var deilig å få sagt det til noen. 

"Uff! Det er sånn Sophia er. Ikke hør på henne.." sa Chaz støttende. "Men er det sant? Det at Justin bare dumper alle jenter etter en uke?" spurte du Chaz forsiktig. "Nei, eller for å si det sånn... Han har jo ikke vært i på g med så mange heller.. Jeg husker da han var på g med Sophia. Jeg husker ikke helt hva som skjedde, men det varte bare i en uke" bablet Chaz. "Hm... Kanskje med må snakke med han? Eller nei..." mumlet du for deg selv. "Mendu, jeg må hjem nå. Ring om det er noe. Men vi snakkes i morgen, ikke sant?" sa han. "Ja, det gjør vi. Besteveninnen min kommer på besøk og" sa du og smilte. "Å! Gleder meg til å møte hun" sa Chaz glad og ga deg en klem. "Hade!" sa du. "Hade, snakkes!" svarte han og gikk. Du satte deg ned i sofaen din, tok på tven og så på "One Tree Hill" Det minnet om tiden i Norge som du savnet. Du så på klokken. kl. var 17.30 og ingen hadde kommet hjem enda.. Plutselig banket det på døren og inn kom Justin. "Hei.." sa han stille og satte seg ned ved siden av deg i sofaen. Du svarte ikke. "Jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg vet det er noe på gang her..." mumlet Justin og så bort på deg. Du kjente tårene presse på mens du la hodet ditt ned i fanget på Justin og hulket. "Såså..." sa Justin og strøk deg på ryggen. "Har du holdt på med Sophia før eller?" sa du spydig, med fjeset ditt ennå i fanget til Justin. 

Justin ble stille. "Asså.... Det er noen år siden..." mumlet han. "Ja, også dumpet du henne etter en uke!?" ropte du i mot han. "Du vet ikke hva som skjedde!" ropte han tilbake. Det ble stille i noen minutter, mens Justin enda strøk deg på ryggen. "Du, det var faktisk Sophia som dumpa meg..." sa Justin til slutt. "Hun begynte å flørte med alle gutter, så etter en uke, ga jeg henne opp, og da ble hun sur på meg" sa Justin trist. Du så forsiktig opp på han. Han smilte det utrolig fine smilet sitt i mot deg. "Ikke la oss tenkte mer på Sophia..." begynte Justin. "Kan vi ikke starte på nytt som venner, og se hva som skjer?" spurte han deg. "Jo, det er en god idé!" sa du og måtte smile. "I morgen kommer vell Sara, og da tar vi og henter henne, og er gode venner, ikke sant?" spurte han. "Ja" sa du. "Jeg var egentlig en tur bortom Christian da jeg tenkte jeg også måtte ta meg en tur innom deg, så tror jeg må hjemover nå" sa han og reiste seg. Du reiste deg også. "Okei, vi snakkes i morgen tidlig. Tar du å henter meg kl. 11 i morgen?" spurte du. "Ja!" sa han. "Du ga han en god klem før Justin gikk ut av døren til rommet ditt og du hørte han løp med trappen og ut utgangsdøren. Det pep fra telefonen din. Du fisket den opp fra lommen. Det sto Justin på mobilen din. "Ville bare sende en melding om at jeg tenker på deg! ♥" leste du. Du kjente du ble varm inni deg. "Tenker på deg og ♥" svarte du. Du hørte døren gikk opp nede og du kunne høre stemmene til moren din og Jacob. "Hallo! Vi er hjemme!" ropte moren din. "Hallo!" ropte du tilbake. Du løp inn på badet og så deg i speilet. Mascaraen din lå langt ned under øynene dine. "Uff..." mumlet du og fjernet alt sminken i full fart og tok på ny. Du løp ned i stuen der moren din og Jacob var. "Hei! Nå er det lenge siden jeg har fått snakket med deg" sa moren din å smilte. "Mhm" mumlet du og satte deg ned i sofaen. Moren din satte seg ned ved siden av. "Så, hvordan trives du her i Canada?" spurte moren din deg. "Godt.." mumlet du uinteresert. "Har du fått deg mange gode venner eller?" fortsatte hun. "Ja.." svarte du. "Hvem er det da, og hva heter de?" Du så bort på henne. "Skal dette liksom være et intervju eller!?" nesten ropte du. "Nei, jeg vil bare snakke med deg, for det er så lenge siden jeg har gjort..." sa hun stille. "- Og i morgen kommer jo også Sara på besøk. Det blir jo koselig" "Mhm, har savnet hun så sykt!" sa du glad. Du gledet deg sånn til å se henne igjen. "Skal jeg spørre pappa om å kjøre deg å hente henne på flyplassen?" spurte moren din. "Nei, det trenger du ikke. Justin er med meg" sa du og reiste deg og gikk inn på kjøkkenet for å ta deg noe å spise. Du var redd for at moren din skulle begynne å intervjue deg om Justin. "Oja, så koselig. Han er virkelig grei gutt" sa moren du. og smilte. "Skal vi spise middag eller? Jeg sulter..." sutret Jacob. "Ja, hva vil dere ha?" spurte moren din og reiste seg fra sofaen. "Pizza!" ropte du glad. 

Dere tok å bestilte pizza og etter noen minutter var pizzaen på bordet. Under middagen satt egentlig bare Jacob å fortalte om skolen og vennene sine. Du satt å tenkte på Justin, Sara, Chaz, Christian, Tori og Ryan. Du hadde jo ikke blitt så godt kjent med Ryan enda og det ville du gjøre noe med. Etterhvert ble du ferdig å spise, og du gikk opp på rommet ditt. Du fant fram mac'en din og surfet litt på nettet. Du svarte folk som hadde sendt melding til deg på face om at du var så heldig som hadde kysset Justin og sånne ting. Du kom også over meldinger der folk skrev trusler til deg. Noe av det dret du i mens andre gikk inn på deg. Du sendte en melding til Justin; "Jeg har fått masse trusler av at vi kysset..." skrev du, og etter noen få minutter fikk du svar; "Uff, bare drit i det! Sånt fortjener du ikke!"

Du skrev en siste melding til Sara om at du gledet deg sykt til hun kom, og når du og Justin kom for å hente henne, og etter det la du deg for å sove, med et smil om munnen. 


MER? (:

(
Mer enn 5 kommentarer, og ny del kommer!) 

- Emilie 

Next to you - DEL 10 (JB)

...han inn på rommet, i bar overkropp. Der satt du bare å stirret på den stramme magen hans. "Liker du det eller?" spurte Justin og startet å flashe muskler. Du begynte å fnise og sjekket facebook og twitter. "Wow! 129 nye venneforespørsler på facebook og 305 nye followere på twitter, hva skal dette bety?" mumlet du. Du klikket innom kjendis nytt, da du fikk sjokk og snudde mac'en mot Justin...

 "Hva faen..." mumlet Justin og gikk nærmere skjermen. Justin leste høyt; "Justin Bieber med ny hot flørt? Justin Bieber ble i dag sett sammen med en ukjent jente, med navnet *dittfornavn&etternavn*. vitne forteller at det var mye flørting i luften, når de to ble sett sammen ved en liten innsjø i Stratford..." Du satt der helt stiv. Tanken på at etter bare noen få minutter var du kjent over hele verden. Justin satte seg ned ved siden av deg, og tok hodet i hendene sine. Sånn satt dere lenge uten å si noe. "Jeg vet ikke hva jeg skal si.." mumlet Justin til slutt. Du satte deg nærmere han, og strøk han på ryggen. "Unskyld det der, jeg kan ikke noe for sånt.." hørte du Justin hviske. "Såså, Justin. Det er ikke din feil. Jeg syntes synd på deg at folk er etter deg hele tiden. Du får jo ikke noe privatliv i det hele tatt" svarte du støttende. "Jeg kom her for å få meg privatliv, og leve som en mer anminnelig gutt" sa han. Du hørte flere varsler fra mac'en din. Du tok den på fanget, og sjekket facebook. Flere venner fra Norge hadde skrevet på veggen din. "ÅÅÅ! Er du sammen med Justin Bieber!? Du er syyyykt heldig...... SERRIØST, KJENNER DU JUSTIN BIEBER? WOW, HELDIGGRIS!!!" leste du. "Hva står det der? Jeg er ikke så flink i norsk..." fniste Justin. "Haha, nei det forstår jeg godt.... - Det er bare venner fra Norge som syntes jeg er så heldig..." mumlet du. Det var flere som ville ha kontakt med deg på chat'en. Du leste det folk skrev til deg på chat'en, og du ble helt ør i hodet. Alle ville komme på besøk, være med deg og allting. "Nå finner du ihvertfall ut hvem som er ekte venner. Jeg mistet mange venner når jeg ble kjent, for de ville bare være med meg, p.g.a berømmelse..." sa Justin og sukket.

 

"Men ikke la oss sitte her å sutre p.g.a dette, la oss finne på noe istede!" sa du og smilte. "Ja, jeg har godt av å få opp humøret" svarte Justin og tok på seg en av hoodie'ene dine, for alle hans klær var våte. Han lånte også en grå treningsbukse som var alt for stor for deg. Dere så ut vinduet. Det hølyet ned ute, enda. "La oss se en film" foreslo du. Dere plantet dere i sofaen, med et teppe rundt dere, og så filmen "The Notebook" Du lå i armkroken til Justin under hele filmen og koste deg skikkelig. Tenk at du fikk sitte her å se film med Justin, aleine og kose deg. Du fikk en varm og trygg følelse inni deg. Men så plutselig poppet tanken opp i hodet ditt igjen. Christian, Justin som kysset deg, kjendisnytt og alle de falske vennene dine. Du fikk vondt i magen av å tenke på disse tingene. "Du, til helgen kommer en veninne av meg på besøk. Hun heter Sara, og ser fram til å møte deg.." sa du og så opp på Justin. "Jaha, jeg digger å bli kjent med nye folk" svarte Justin og kikket ned på deg mens han smilte. Du fikk sommerfugler i magen av å se smilet hans. Uten å tenke over deg, lente du deg fram mot han, og plantet et vått kyss på kinnet hans. Han hadde utrolig myk og varm hud. Justin smilte enda breiere. Du måtte bare le, og la hodet ditt ned på skulderen hans.Neste morgen våknet du tidlig av deg selv. Du tok deg en lang dusj. Sminket deg og ordnet håret. Du endte opp med disse klærene, for det var ikke så veldig fint være ute.  Du tok deg en rask frokost før du ble hentet av Justin, og dere kjørte til skolen. Mens dere gikk opp over mot den store skoledøren, kikket folk bort på dere. "Jeg har sittet på med JUSTIN BIEBER til skolen og henger med han... Jeg er virkelig heldig!" tenkte du, og smilte. "Jeg må bare ta å ordne noe, snakkes til første time!" sa Justin og gikk en annen vei. Mens du gikk mot skapet ditt for å hente bøker, kom Chaz bort til deg. "Hei! Ser det er noe på g med deg og Justin her!" sa Chaz og fniste. "Puhh? Nei..." sa du og rødmet. Du snudde deg raskt, for at ikke Chaz skulle se det. "Hva var det du og Justin gjorde da, nede ved innsjøen i går?" spurte Chaz og hevet øyenbrynene mens han smilte stort. "- Jeg så det var et kyss inne i bildet.." la han til. Du snudde deg brått mot han. "H-h-hva sa du?" stammet du. "Ja, det ligger over hele nettet, bilde av at dere kysser i vannet" sa Chaz og så rart på deg. "Ånei.." sa du og så ned i bakken. "ÅÅ! Justin!" hørte du en ekkel stemme litt lang unna. Du snudde deg, og der sto Sophia og klemte Justin, men hun ga deg et ekkelt blikk. Du kjente du fikk vondt i hjertet. Du smelte igjen skapet ditt og gikk rett mot jentedoen. Du gikk inn og så deg i speilet. Fikset litt på håret ditt og sminken. Du var utrolig sur på Sophia. Var det noe imellom henne og Justin? Du var jo liksom ikke sammen med Justin, og du kjente jo han ikke så veldig godt heller, så det kunne jo være det var noe imellom dem. 

Sophia kom inn på jentedoen, og du prøvde å ignorere henne så godt du kunne. "Å, hei!" sa hun glad, som om dere var bestevenner. Du svarte ikke. "Jeg så bildet av deg og Justin nede ved innsjøen...." sa hun, nå litt sur i stemmen. Hun gikk nærmere deg sånn du kunne kjenne pusten hennes mot fjeset ditt. "- Han gjorde det samme med meg for noen år siden. Gjør sånn du skal føle deg spessiell, kysser deg, og etter en uke, så er han ferdig med deg" hvisket hun, før hun gikk ut døren. Du stivnet til....


syntes dere denne historien er spennende, eller ikke? Vil dere ha mer?? (:

Next to you - DEL 9 (JB)

Øyenlokkene dine glidde sakte igjen da du fikk en melding. Du strakte deg etter mobilen og så på skjermen. Der sto det "Justin" og du åpnet meldingen. "Ligger i sengen å tenke på deg! Er glad for at jeg fikk deg som partner på prosjektet i naturfag. Snakkes i morgen på skolen, søta :)" sto det på meldingen. "Søta...?" mumlet du lydløst for deg selv. Magen din tok en salto, Justin Bieber hadde akuratt kalt deg for søta...


*PIIIIIIIIIIP!!!* vekkerklokken din ringte for 3. gang. Du strakte armen din bort og slo den av. Kl. var 12.00. Dere hadde fått fri, for at dere skulle bli ferdig med naturfagsprosjektet til neste dag. Du tok opp mobilen og sjekket den. 1 ubesvart anrop, og 1 melding. Begge deler var fra Justin. Du ble varm inni deg av tanken på at du kjente Justin Bieber, og at han brukte tiden sin på deg. "Vi tar å drar ned til innsjøen å gjør prosjektet der, jeg så på tv at det skulle regne i dag, så tror vi får gå for frosker. Henter deg kl. 13.00 :) - Justin" leste du. Du hoppet ut av sengen. Fant fram en lyseblå tights bukse og en grå "I ♥ Justin Bieber" hoddie, og løp inn i dusjen. Du tok deg en lang varm dusj, mens du sto å tenkte på Christian. Hva var det som gjorde at han alltid kom i tankene dine.. Du ristet fort av deg tanken, og skrudde av dusjkranen. Du tullet et stort hvitt hånkle rundt deg. Du tok å sminket deg lett, bare med mascare, før du kledde på deg. Dette skulle uansett bare være en helt chill dag. 

 Du løp ned trappen og inn på kjøkkenet. Valget ditt landet på frokostblanding. Du satte mac'en din foran deg på bordet, og logget på facebook og twitter. Du så Sara var online på facebook og du ble utrolig glad. Du fortalte henne alt, fra middagsbesøket, til skoleprosjekt og Justin som hadde vist deg rundt på skolen, til den dag i dag. Svaret du fikk av Sara hele tiden, var "OJ, så heldig du er!" du satt bare å smilte stolt. "Jeg fikk høre av pappa at han hadde avtalt med foreldrene dine at jeg skulle komme på besøk til helgen, og få være hos deg i Canada hele helgen!" skrev Sara. Du ble utrolig glad, og du begynte å glede deg med en gang. Du ble ferdig å spise, satte tingene inn i oppvaskmaskinen, da du hørte en bil tute utenfor. "Det må være Justin.." mumlet du, og fikk sommerfugler i magen. Du løp ut i gangen, tok på deg dine hvite converse, før du låste døren til huset, også løp ut i bilen. "Elsker deg og" sa Justin og fniste, var det første han sa da du satte deg inn den svarte Rang Roveren hans. Du så ned på genseren din, og rødmet. 

Etter 10 min. med kjøring parkerte Justin bilen sin ved innsjøen. Dere gikk ut av bilen, og ned til vannet. Du satte deg ned på en stein. Justin sto ovenfor deg og så ned på deg. "Hvordan skal vi liksom starte da?" spurte du, og kikket opp på han. "Vi kan jo i det minste starte å lete..." mumlet han, og kikket ned på deg. Du hadde aldri sett for deg Justin gå rundt i en skog ved en innsjø å lete etter frosket, så du lo litt av tanken. "Hva ler du av??" spurte han og hevet øyenbrynene. "Jeg kan ikke se for meg DEG, selveste Justin Bieber gå rundt å lete etter frosker" sa du og fniste enda mer. "Oja, så du tror ikke jeg klarer sånne ting, fordi jeg er kjent og lever i luksus!?? Jeg skal vise deg" sa han, med et lurt blikk. Så begynte han å løpe innover i skogen. "Hey! Ikke løp fra meg då!" ropte du etter han, og begynte å løpe i retningen han hadde løpt. Du løp og løp, men fant han ikke. "Justin!!???" ropte du flere ganger, men fikk ikke svar. Det begynte å hølye ned med regn. Der sto du forlatt i en skog, uten noen. Du var blitt nesten kliss våt, og satte deg ned på en stein. Du kunne ikke se noen utgang fra skogen. "BØØH!" du kvapp til. Bak deg sto Justin og hadde latterkrampe. Du ga han bare et stygt blikk. 
"Her, ta jakken min" sa han og smilte til deg. Han tok av seg regnjakken sin og la den rundt skuldrene dine. Du som var så smart, hadde ikke tenkt på noe sånt. "Takk" sa du og smilte, mens så han inn i øynene. Han hadde de fineste øynene du noen gang hadde sett. De glinste. Nå var Justin blitt like våt som deg. 

"Har du funnet noe spor etter frosker, eller?" spurte du, han. "Ja, jeg så noe nede ved vannkanten.." mumlet han og reste seg opp. "Kom!" sa han og strakte ut hånden sin. Du tok hånden hans, og reste deg opp. Han holdt godt fast i hånden din, som et tegn på at du ikke skulle slippe deg. Han pekte mot vannet, og dere gikk ned. Der nede fant dere en frosk, med en baby frosk. Dere noterte, og fikk til slutt gjort oppgaven ferdig. "Då er vi ferdig. Skal vi gå da?" spurte Justin, og skulle akuratt til å ta opp boken dere hadde skrevet i, som lå på bakken. "Ja, det kan vi......" begynte du og snudde deg mot han. Akuratt da, klarte du å dulte bort i han, sånn han mast balangsen og falt ut i vannet. Du sto bare på land og hadde latterkrampe. Justin lo han og. "Ojsann, unskyld..." klarte du å få fram. "Det går bra det" sa han og smilte. "- så lenge du hjelper meg opp..." sa han og strakte fram hånden sin. "Ja, selvfølgelig!" sa du, og tok hånden hans. Du skulle akuratt til å dra han opp, da han dro deg heller også ut i vannet. Der lå dere i vannet begge to, kliss våte og lo. "Flaks at vi ikke hadde skrivesakene her nå" lo Justin, men han tok deg rundt midjen. Du ble varm inni deg, og sommerfuglene kom i magen din. Han så deg inn i øynene, og lente seg mot deg. De varme leppene hans traff dine. Du trakk deg fort tilbake. "Hva var det for noe?" hvisket du til han. "Hva vil du det skal være?" svarte han og smilte det fine smilet sitt. Du trakk på skuldrene, og gikk opp av vannet, med Justin etter deg. 


Dere tok med dere boken dere hadde skrevet i, og kjørte hjemover. Dere begge satt tankefulle i bilen. "Tenk at Justin hadde kysset deg, det var sykt" tenkte du, og smilte. "-men på en måte var det feil, eller,... Ihvertfall nå. Vi kjenner ikke hverandre godt nok.."

JUSTIN'S SYNSPUNKT: Jeg hadde fått et veldig bra inntrykk av *dittnavn*. Hun er så nydelig, og har de fineste øynene jeg noen sinne har sett. Jeg er så utrolig heldig som fikk naturfags prosjekt med henne, og får tilbringe tid med henne. Håper hun ikke syntes det var dumt at jeg kysset henne nede ved innsjøen, men jeg klarte bare ikke å motstå det. 

Dere tok å reiste hjem til deg. Kl. var 14.30 så det var noen timer til resten av familien din kom hjem. Dere gikk opp på rommet, begge kliss våte etter et real bad. "Jeg går først i dusjen" sa du og fant fram noe du kunne ta på deg etterpå. "Kan ikke jeg være med da?" spurte Justin med valpeblikket sitt. Du snudde deg i mot han og så dumt på han. "Tror du?" svarte du og lo. "Javell da.." sa Justin og lagde 'lei seg' munn. 
"- damene først" sa han og plunket.

Når du kom inn på badet, tok du å så deg selv i speilet. Mascaraen lå langt ned under øynene. "Så jeg virkelig sånn ut når jeg var med selveste Justin Bieber!?" mumlet du for deg selv, mens du gikk inn i dusjen. Du tok den en kort dusj, med tanken over at Justin ventet på sin tur. Mens du lot balsam'en gli ut av håret ditt tenkte du på forholdet mellom deg og Justin. På så kort tid hadde dere faktisk blitt veldig godt kjent. - Tilogmed kysset han på leppene. Du syntes det var litt pusset. Tanken av at det var flere millioner andre jenter ute i verden som satt å drømte om ditt liv nå, var ubeskrivelig. For noen måneder siden, var dette også din største drøm. På en måte så ble du mindre og mindre fan av Justin, hvor bedre du ble kjent med han. Etter en varm og god dusj, gikk du ut av dusjen, tørket deg, sminket deg lett og tok på deg en marineblå kosedress.

Du gikk inn igjen på rommet ditt der du så Justin sitte å se på Smallville. "Endelig ferdig. Jenter assa.." mumlet han og gikk inn på badet. Du måtte bare fnise. Du hørte Justin romstere innpå badet til dusjen gikk på. Nå hørte du han også synge. "Så søtt" fniste du, mens du ryddet litt på rommet. Du ble ferdig, så du satte deg ned i sofaen på rommet ditt med mac'en din på fanget. Dusjen gikk av og Justin var ferdig å synge og etter noen minutter kom han inn på rommet, i bar overkropp. Der satt du bare å stirret på den stramme magen hans. "Liker du det eller?" spurte Justin og startet å flashe muskler. Du begynte å fnise og sjekket facebook og twitter. "Wow! 129 nye venneforespørsler på facebook og 305 nye followere på twitter, hva skal dette bety?" mumlet du. Du klikket innom kjendis nytt, da du fikk sjokk og snudde mac'en mot Justin...


fin han er!!!!!! <3
MER? 

Next to you - DEL 8 (JB)

"Hvor har dere vært?" spurte Christian spydig i mot deg. "Jeg bare viste *dittnavn* litt rundt på skolen" svarte Justin og satte seg ned. Det samme gjorde du, mens du så bort på Christian som pirket i maten sin. Han så sur og lei seg ut. Hvorfor?CHRISTIAN'S SYNSPUNKT: Det var så rart å se *dittnavn* og Justin sammen. Jeg fikk på en måte vondt i magen av det. Kanskje jeg begynner å få følelser for *dittnavn*? Hun er jo utrolig fin og har de fineste øynene jeg noen sinne har sett! Men når jeg ser henne med Justin er alt håp vekk på en måte. Justin har ingen konkurenter, han får de han vil ha. Jeg får ta en prat med henne. 

"*dittnavn*, kan jeg få snakke litt med deg?" spurte Christian deg. "Ja, så klart!" svarte du og smilte. Du fulgte etter Christian ut i gangen. "Har du fått følelser for Justin? Jeg vet du er en belieber og seff digger du han og sånn. Men har du orgentlige følelser for han?" spurte han deg forsiktig. Du visste ikke hva du skulle svare. Hver gang du nermet deg han, kom sommerfuglene i magen din og fløy som noen gal. Var det følelser? "Ehh.. Jeg er ikke helt sikker, holder jo på å bli orgentlig kjent med han. Men ihvertfall, så får han fram sommerfuglene i magen min" sa du, og rødmet litt. Christian så enda mer lei seg ut, og så ned i bakken. "Det er bare det at det er noe spessielt med deg. Hver gang jeg ser deg, så, så kjenner jeg en god følelse inni meg. Og når jeg så dere komme inn i kantinen å leie, mørknet alt.." mumlet han mens han fortsatt så ned i bakken. 

Christian så forsiktig opp på deg etter noen sekunders stillhet. "Så det du mener er at du har følelser for meg?" spurte du litt sjokkert. Du hadde ikke opplevd noe på denne måten før. "Ja, jeg tror det.." sa han stille og rødmet litt. Du måtte smile. Hvor skjønt er det ikke når en gutt innrømmet han har følelser for en jente. "Vet du hva! Jeg syntes vi bare burde ta det som det kommer. Hvis det ikke hadde vært for deg, og jeg ble kjent med deg, så hadde jeg ikke stått her nå" sa du med en oppmuntrende stemme. Christian begynte å smile. Han var faktisk utrolig fin når han smilte. Du ga han en god klem, før dere gikk inn igjen til de andre. "Så... Går det fint eller?" spurte Tori litt skeptisk. "Alt er fint" svarte du mens du satte deg ned på stolen din. Du kikket bort på Christian, og han smilte til deg. Tanken på at han hadde følelser for deg var faktisk utrolig deilig, men du var redd det kom til å bli ett problem. 

Resten av skoledagen gikk, og dere var ferdige på skolen. Du gikk ut sammen med de andre. "*dittnavn* kanskje vi bør starte på skoleprosjektet i dag?" spurte Justin deg. Ja, det kan vi" svarte du og smilte i mot han. Du satt på med han hjem, og dere bestemte dere for å gjøre det hjemme hos deg. Justin parkerte den svarte Range Roveren sin utenfor huset, og du låste opp døren og gikk inn. "Ingen hjemme.. flott!" mumlet du for deg selv mens du slengte av deg skoene dine. "Bare ta å gå opp på rommet mitt, det er det rommet som ligger lengst inne i gangen til venstre side, jeg skal bare finne noe vi kan drikke" sa du og smilte til han. Justin nikket å løp opp trappen. 

Du gikk inn på kjøkkenet. Fant fram saft og to glass. Sendte en rask melding til moren din om at du hadde besøk fordi det var skoleprosjekt, og gikk opp trappen. "Justin Bieber, i MITT hus!?" du smålo av tanken. Du gikk helt inn i gangen oppe, før du svingte inn på rommet ditt. Du så Justin gå å studere plakatene du hadde på veggen. "Fine plakater du har på veggen" sa Justin og smålo. "Never say Never, vettu! Jeg fikk møtt deg flere ganger, enn bare den konserten da jeg var OLLG" sa du og ble flau. Du satte ned glassene og muggen med saft på bordet foran tven din. Justin gikk nærmere deg. Nå sto han bare noen cm i fra den og stirret deg rett inn i øynene. Han hadde virkelig de fineste øynene du noen gang hadde sett! "Jeg har møtt noen ganger igjen de som har vært OLLG på konsertene mine, men jeg har ikke pleid å huske dem, men det var noe spesielt med deg..." sa han, mens han fortsatt så deg inn i øynene. Du kunne kjenne pusten hans i mot fjeset ditt. "Er det andre som har sagt til deg at du er spessiell? Liksom på en positiv måte" spurte han og smilte. Du ødela blikk kontakten dere og så heller bort på den ene veggen i rommet. "Ja.." mumlet du og snudde deg mot bordet med glassene og saften på. Du helte opp i begge glassene mens du tenkte på Christian. "Christian eller Justin..." tenkte du. Du ga det ene glasset til Justin som satt i sofiaen din, og du satt deg ved siden av han.

"Så.. Har du noen idé om noe i naturen? Du som kommer fra Norge må vell ha hodet fult!" spurte han og så bort på deg. "Alikavell jeg kommer fra Norge og der er man mye mer ute å går tur på fjellet enn det vi gjør her, noe som jeg egentlig ikke liker, så har jeg faktisk null idéer..." mumlet du, og så bort på han. Han la den ene armen sin rundt deg, som om det var helt naturlig. Her satt du i samme sofa som Justin Bieber inne på ditt rom og han hadde armen rundt deg. Dette gledet du deg til å fortelle til Sara. "Vi kan jo kanskje skrive om blomster.." mumlet Justin. "Ja, forskjellige sorter og sånne ting" svarte du. "Og om det regner, så kan vi heller skrive om frosker" la du til. "Ja! God idé" svarte han og smilte.
Resten av kvelden satt dere egentlig bare å pratet om hvordan dere skulle gjøre prosjektet. Plutselig kommer moren din inn døren. Justin trekker fort vekk armen sin som han hadde rundt deg og reiser seg opp. "Å! Du må være moren til *dittnavn*" sa Justin høflig og strakte fram hånden. "Ja, og du må være gutten *dittnavn* gjør skoleprosjekt med" sa moren din og tok hånden til Justin. "Ja, jeg er den heldige som fikk det" sa Justin og blunket til deg. Du ble varm inni deg. 

Moren din gikk ut av rommet ditt og dere fortsatte i 30 min før Justin måtte hjem. Det hadde blitt mørkt ute, da dere gikk ned trappen mot gangen. Justin tok på seg skoene sine og var klar til å gå. Du fikk nummeret hans, og han fikk ditt. Du ga han en god klem, og han gikk. Da han hadde gått, kom Jacob løpende. "Var virkelig Justin Bieber inne i vårt hun!? Utrolig! Det MÅ jeg fortelle til Simen når jeg får snakket med han neste gang" ropte Jacob stolt. Du bare lo, for det var jo spesielt. Moren din kom. "Så hvem er denne Justin Bieber? Jeg så han hadde en veldig fin bil, så jeg tror ikke han er en helt annminnelig gutt" sa moren din mens hun hever øyenbrynene. "Hvor mange ganger må jeg si dette til deg, mamma! Justin Bieber er han jeg var på konsert til, der jeg fikk komme opp på scenen og fikk blomster. Han er en av verdens mest kjente personer. Han vokste opp her i Stratford så han han bestemt seg å gå ett år på skole her" sa du og himlet med øynene mens du gikk inn på kjøkkenet for å finne deg noe å spise. Du tok deg et eple før du gikk opp på badet, pusset tenner og fjernet  sminken. Etter det gikk du inn på rommet, fant en pysj og la deg i sengen. Øyenlokkene dine glidde sakte igjen da du fikk en melding. Du strakte deg etter mobilen og så på skjermen. Der sto det "Justin" og du åpnet meldingen. "Ligger i sengen å tenke på deg! Er glad for at jeg fikk deg som partner på prosjektet i naturfag. Snakkes i morgen på skolen, søta :)" sto det på meldingen. "Søta...?" mumlet du lydløst for deg selv. Magen din tok en salto, Justin Bieber hadde akuratt kalt deg for søta...

  justinbieberamazingpicture.jpg 

   MER? (: 

Next to you - DEL 7 (JB)

"HYSJJJJ! Stille, nå starter timen" sa læreren foran i klasserommet. "Mr. Wingston er veldig streng, pass på!" hvisket Tori til deg. Du nikket og fulgte med. "Vi skal ha skoleprosjekt om der to og to skal jobbe sammen. Dere får bestemme fritt hva dere skal ha prosjekt om, men det skal handle om noe i naturen" ropte Mr. Wingston ut til dere som satt i klasserommet. "Jeg starter med å rope opp gruppene, ingen protester! Hm... først, Christian og Tori.." fortsatte Mr. Wingston "Ryan og Amanda, Chaz og Leah, Zayn og Louis..." Du ventet spent på hvem du skulle være med. "... og til slutt Justin og *dittnavn*" sa Mr. Wingston og så opp fra arket.


Justin snudde seg og smilte til deg. Du kjente du rødmet litt. Du skulle virkelig ha skoleoppgave sammen med selveste JUSTIN BIEBER! "Da er timen ferdig, alle sammen! Håper alle tar dette prosjektet seriøst! Hvis ikke får dere meg etter dere!" ropte Mr. Wingston ut til dere som satt i klasserommet. Skoleklokken ringte, og alle forlot klasserommet. Du pakket sammen bøkene og gikk ut døren. "Hei! Kanskje jeg kan vise deg rundt nå!" Du kvapp og snudde deg. Der sto Justin å smilte imot deg. "Ikke kvepp med på den måten" sa du og dultet forsiktig bort i han. Han lo den søte latteren sin, og du rødmet av tanken på hva du nettopp hadde sagt og gjort.

Du la bøkene dine i skapet, og det samme gjorde Justin. Dere gikk i mot trappen til andre etasje. Der var det en stor mengde med folk. Justin tok hånden din, og dere brøytet dere forbi. Han hadde så myk hånd, og du var sikker på at du fløy 2 cm over bakken. Dere løp opp trappen, og han viste deg mange klasserom. Han var utrolig hyggelig, og lett å snakke med. Dere hadde akuratt vært å sett på kunst og håndverk rommet, og gikk ut av det, da dere hørte noen stemmer i det neste klasserommet. Justin så forsiktig inn der, før han spratt tilbake og tok deg med. Dere løp bort til et hjørne i kunst og håndvært rommet. Justin holdt deg med de sterke armene inntil seg. Du kjente deg stramme bagen hans mot ryggen din. Du kjente du ble varm inni deg. - ubeskrivelig. Stemmene nærmet seg, og de kom inn på klasserommet dere var på. "Du skal holde kjeft om dette. Ingen skal få vite om dette!" hørte du en stemme kjefte. "Munnen min er lukket med syv seil" svarte en annen redd stemme. "Kom vi går, timen min starter nå snart" sa den andre stemmen igjen, mer rolig nå. Dere hørte tramping ut av klasserommet og ned trappen til første etasje. Justin slapp deg og så litt forskrekket ut. "Okei!? Og hva skal det bety?" sa han og løftet øyenbrynene. "Jeg aner virkelig ikke, men vi tenkter ikke mer på det nå. Kanskje vi bør gå ned igjen?" svarte du, og Justin nikket. Du tok hånden hans uten å tenke over det å dro han med deg ned mot kantinen. 

Dere gikk inn i kantinen og mot bordet der Christian, Ryan, Chaz og Tori satt, da noe avbrøt dere. "Hei Justin, lenge siden!" dere snudde dere. Der sto to jenter som hadde sko med høye hæler og korte shortser. Absolutt veldig fjollete. Justin slapp hånden din for, etter dere ikke hadde tenkt over at dere leide. "Hei, søta!" svarte Justin med en flørtende stemme. Du kjente magen vri seg. "Kom, Sophia, vi stikker!" sa den andre jenten og dro med seg jenten som ble kalt Sophia. "Snakkes da" sa hun flørtende tilbake. Justin snudde seg mot deg igjen. "Hvem var det?" spurte du. "Bare en jente,... som heter Sophia" svarte han, mens dere gikk i mot bordet til de andre. Du bare visste at hun var noe mer for Justin enn en helt normal jente. "Hvor har dere vært?" spurte Christian spydig i mot deg. "Jeg bare viste *dittnavn* litt rundt på skolen" svarte Justin og satte seg ned. Det samme gjorde du, mens du så bort på Christian som pirket i maten sin. Han så sur og lei seg ut. Hvorfor?

 

MER? hva syntes du så langt? (:

Next to you - DEL 6 (JB)

Du løp ned trappen og tok litt frokostblanding. "Hva har du sånn hastverk for da?" spurte moren din som kom inn på kjøkkenet. "Jeg skal på bowling med Christian" sa du, og håpet på bare et "ok" svar. "Javell, men husk det er masse du må få gjort her hjemme i dag også, ikke være vekke hele dagen" sa moren din og gikk ut av kjøkkenet igjen. "javell..." sa du litt irritert. Da du pakket sammen frokosten hørte du tuting ute ifra. "Hade!" ropte du, og smelte igjen ytterdøren. "Heisann" sa Christian og smilte til deg. "Hallo" sa du og smilte, du satte deg inn i bilen, da du så det satt noen folk bak i. Du snudde deg, og der satt to smilende gutter og en jente. "Hei Tori" sa du og smilte til Tori som satt i baksetet. Ved siden av henne satt det to gutter. Du visste godt hvem de var...

 


"Hei, Jeg er Ryan og dette er Chaz" sa Ryan som satt i midten og pekte på Chaz. "Hei, vet godt hvem dere er" sa du og smilte i mot dem og tok på den belte. Dere kjørte i ca. 10 minutter før dere svingte inn på en grusparkerig. Alle gikk ut av bilden og bort til den store bowlinghallen. Dere tok å leide en bane i hjørne litt for seg selv. "Er det ikke mange som kommer etter dere to, fordi dere er bestevennene til Justin?" spurte du Ryan som satt seg ned ved siden av deg. "Ja, når jeg vi reiser rundt, så er alle helt gale, men her i Toronto er det ikke noe spess. For folk er så vandt med oss her" sa han og smilte i mot deg. 

Dere spilte ferdig og til slutt ledet Ryan, så kom Christian, etter det kom Chaz og på telt sisteplass kom du og Tori. Du hadde fått veldig god kontakt med Tori, og begynte å bli veldig god venn med henne. Tori var sammen med Ryan og de var skikkelig søte sammen. Dere dro hjem, og Tori ble med deg hjem. Dere gikk inn i huset, og møtte moren din. "Hei, dette er Tori, Tori, dette er min mor" sa du og så på moren din. "Hei, hyggelig å møte deg" sa Tori litt stille og smilte. Dere løp opp trappen og inn på rommet ditt. "Ja, ser hvem du er fan av" sa Tori og lo. "Ja..." mumlet du og rødmet. "Men ihvertfall så kommer du til å møte han flere ganger. Hørte han skulle begynne på skole her, så da begynner du vell i samme klasse som han" sa hun og smilte i mot deg. Du fikk masse sommerfugler i magen av tanken på å kanskje begynne i samme klasse som JUSTIN BIEBER. Resten av kvelden ble dere sittende og spise is, se på gamle episoder med Oprah og snakke om alt mulig. Neste dag begynte nemlig skolen, så Tori fortalte litt om den. Tori dro hjem til slutt og du gjorde klar saker til skolen.

"*dittnavn* du må stå opp, skole i dag" ropte moren din inn på rommet ditt litt stresset. "Jada, bare 5 min til" sa du med øynene lukket. "Nei! nå med en gang, hvis ikke blir du bare liggende" svarte moren din. "Arh..." mumlet du og reiste deg opp. Solen skinte for fult i dag. Du fant frem noen klær og ruslet inn på badet.

Du tok deg en rask dusj og sminket deg litt ekstra, for det var første skoledag, og ordnet håret. "*dittnavn* du må skynde deg, vi kommer for seint hvis ikke!" hørte du Jacob rope nede fra. "Jada, ta det med ro" ropte du irritert tilbake mens du fant fram mobil, ipod og penger oppi en veske og løp ned trappen inn på kjøkkenet. Du tok en toast i hånden å løp ut i bilen. Dere kjørte til skolen. Du gikk ut fra bilden og sa hade til broren din og faren din og gikk mot skolen, da du hørte noen rope på deg. "*dittnavn*!" Du snudde deg, og der kom Justin løpende etter deg. Du fikk et varmt sug igjennom kroppen din da du så det var han som hadde ropt på deg. "Hei" sa Justin annpusten. "Hallo" svarte du og smilte. "Du er vell ny her, og jeg har ikke vært her på flere år, så da kan vi si at vi begge er nye" sa han og smilte i mot deg. "Ja, det er sant. Jeg vet ikke så mye mer om dette stedet enn det Tori har fortalt meg, så tror du må vise meg litt rundt, om du husker ting her ennå" sa du og lo.

Du følte deg mye mer selvsikker nå, som det var han som ville ha kontakt med deg. "Ja, jeg får gjøre det i fritimene" sa han. "- deilig å få fri fra kjendis livet en stund" sa han og lo. "Er det veldig stressende?" spurte du forsiktig. "Ja, men det er utrolig gøy, men jeg vil også ha et normalt liv, det savner jeg" sa Justin. Det ringte inn, og dere fant ut at dere skulle begynne i samme klasse, så dere gikk sammen inn i klasserommet. Dere skulle ha naturfag. Der satt flere du kjente igjen som Christian, Chaz, Ryan og Tori. Tori vinket deg bort til henne, så du satt deg ned ved siden av henne. Justin satt seg sammen med Ryan, Chaz og Christian. "Jeg ser du har fått god kontakt med Justin" sa Tori glad. "Ja, det er sant" sa du og smilte. 

"HYSJJJJ! Stille, nå starter timen" sa læreren foran i klasserommet. "Mr. Wingston er veldig streng, pass på!" hvisket Tori til deg. Du nikket og fulgte med. "Vi skal ha skoleprosjekt om der to og to skal jobbe sammen. Dere får bestemme fritt hva dere skal ha prosjekt om, men det skal handle om noe i naturen" ropte Mr. Wingston ut til dere som satt i klasserommet. "Jeg starter med å rope opp gruppene, ingen protester! Hm... først, Christian og Tori.." fortsatte Mr. Wingston "Ryan og Amanda, Chaz og Leah, Zayn og Louis..." Du ventet spent på hvem du skulle være med. "... og til slutt Justin og *dittnavn*" sa Mr. Wingston og så opp fra arket. 

 

 MER ? 

Next to you - DEL 5 (JB)

Du satt deg ned ved bordet på en stol ved siden av Christian og en jente du hadde hilst på som het Tori. Det var utrolig god mat og alle snakket høyt og lo. 
Plutselig ringte det på døren.  Faren til Christian gikk ut i gangen å åpnet. "Hallo! Så hyggelig at dere fikk tid til å komme innom!" lo faren. Du hørte ikke så godt hva personen som kom sa. "Jeg har kommet for å bli i år" hørte stemmen svare. "Å! Kommer du også. Så utrolig koselig" sa faren igjen. Inn i stuen kom en gutt og en dame. Du så opp, og maten satt seg fast i halsen din.....

 


 

Inn i stuen kom Justin og Pattie. "Å, hei, så hyggelig at dere kom, får dere tid til dette da?" fniste moren til Christian mens hun ga Pattie en klem. Alle her kjente visst Justin og Pattie, så de gikk å hilste på dem. "Serr, Justin Bieber, HER!? Og hva skal jeg gjøre, bare sitte her eller hilse.." tenkte du. Christian ga deg ett blikk på at du skulle reise deg og hilse. Du gikk bort til Justin. "Hei" sa du litt stille. Han kikket mystisk bort på deg. "Heisann! Ehm... Kjenner jeg deg?" spurte han. Du visste ikke hva du skulle svare. "Hah! Kanskje du kjenner henne igjen, hun var OLLG på konserten din i Norge for rundt en måned siden" ropte Christian. Du begynte å rødme og så ned i bakken. "Haha, så det var noe kjent med deg" lo han og strakte fram hånden sin og smilte. "Justin" sa Justin. "*dittnavn*" sa du. "- Jeg og familien min har akuratt flyttet her til, vi bor over gaten.." la du til og smilte.

"Nå må Justin og Pattie også få seg noe å spise" sa faren til Christian. Dere satte dere ned og fortsatte middagen. "Så, Justin.. Du snakket om at du skulle bli, ingen flere turneer eller?" spurte faren til Christian, Justin. "Assa, jeg tar en liten pause ifra musikken ett år, så jeg tenkte å starte på skole her i Canada. Men det kan jo plutselig hende noe" svarte Justin. "Justin virker jo utrolig hyggelig og grei. Tenk at jeg bare sitter noen meter ifra han, oj, og kanskje jeg starter på skole med han da?" tenkte du. 

Det pep i mobilen din, og du hadde fått en melding. "Jeg må hjem nå.." hvisket du til Christian. Du reiste deg opp, med Christian rett bak deg. "Tusen takk for utrolig god mat, hyggelig og hilse på dere alle! Møter dere kanskje fler ganger" sa du og smilte. "Bare hyggelig at du kunne stikke bortom, synd at ikke resten av familien din kunne, men dem møter vi helt sikkert i løp av dagene framover" svarte faren til Christian. Du gikk ut i gangen sammen med Chritian og tok på deg skoene dine. Du ga nummeret ditt til Christian og du fikk hans, så løp du hjem. 

Når du kom inn døren var det stille i huset. Du gikk lydløst opp trappen og inn på rommet ditt. Fant fram en pysj og gikk inn på badet for å fjerne sminken og pusse tennene. Etter det løp du inn på det nye rommet ditt. La deg i sengen og begynte å tenke på Justin. "Det er helt ubeskrivelig at jeg fikk hilse på han. Han var jo utrolig hyggelig, og det var jo Pattie også. Håper jeg møter han fler ganger og at han starter på skolen jeg skal starte på" tenkte du mens du smilte og så deg rundt på Justin Bieber plakatene som hang på veggen. Du hadde også hengt opp noen klistremerkebokstaver på veggen der det sto "Never say Never" i lilla, med Justin Bieber bilder rund. "Never say Never, jeg fikk jo møtt han igjen" tenkte du, og sovnet.

"RIIIIING, RIIIING"
"Arh.. slutt å ring, jeg sover" kjeftet du i løse luften. Du satte deg opp i sengen, og så kjapt ut av vinduet. Solen skinte inn i rommet. Du plukket opp telefonen, der stod det "Christian" og du trykket på den grønne knappen på skjermen. "Hallo?" sa du med en trøtt stemme. "Hei *dittnavn*! Jeg lurte bare på om du ble med på bowling i dag" hørte du en glad Christian i andre siden. Du våknet mer til og reiste deg ut av sengen. "Ja!" svart du mens du smilte. "Okei, kommer å henter deg om 30 min" sa han og la på. "Ojj, 30 min, da må jeg raske meg!" Du løp inn på badet, tok en rask dusj. Sminket deg med mascara og solpudder. Du gikk innpå rommet igjen. "Sol og sommer, sol og sommer.." mumlet du mens du så igjennom klærene dine.

du endte opp med dette.
Du løp ned trappen og tok litt frokostblanding. "Hva har du sånn hastverk for da?" spurte moren din som kom inn på kjøkkenet. "Jeg skal på bowling med Christian" sa du, og håpet på bare et "ok" svar. "Javell, men husk det er masse du må få gjort her hjemme i dag også, ikke være vekke hele dagen" sa moren din og gikk ut av kjøkkenet igjen. "javell..." sa du litt irritert. Da du pakket sammen frokosten hørte du tuting ute ifra. "Hade!" ropte du, og smelte igjen ytterdøren. "Heisann" sa Christian og smilte til deg. "Hallo" sa du og smilte, du satte deg inn i bilen, da du så det satt noen folk bak i. Du snudde deg, og der satt to smilende gutter og en jente. "Hei Tori" sa du og smilte til Tori som satt i baksetet. Ved siden av henne satt det to gutter. Du visste godt hvem de var...

MER? (: 

Next to you - DEL 4 (JB)

Du kjente noe som prikker deg på ryggen. Du snudde deg og der sto en litt høy gutt med mørkt hår og en basketball under den venstre armen. Han smilte stort i mot deg. "Hei! Jeg heter Christian, dere må være de nye naboene" sa han og strakte armen sin i mot deg..."Wow, her sto du en meter fra CHRISTIAN BEADLES altså lillebroren til Caitlin som er ex'en til Justin Bieber" tenkte du og rødmer litt. Du strakte fram hånden din og hilste. "Jeg heter *dittnavn*" sa du og smilte. "Vi bor her i nabohuset" sa han og pekte på huset som lå over veien. "kult.." mumlet du og så ned i bakken. "Jah.. Du må vell pakke ut og se huset, eller hva?" spurte han og smilte. Han hadde et utrolig fint smil. "Jo, det er sant. Vi snakkes" sa du og vinket mens du gikk mot husen. Han snudde seg og gikk mens han pakket på basket ballen sin. Du gikk inn i huset og opp på det rommet som skulle bli ditt. "Wow, det var fint, litt større en deg jeg hadde hjemme i Norge" tenkte du og så deg rundt i det store rommet. 

Du la kofferten ned på gulvet og startet og bakke ut. Du hang opp Justin Bieber plakatene dine og andre plakater av kjendiser. Du tok opp mac pcen din og logget på Facebook og twitter. 
Du snakket litt med Sara, da du hørte steiner treffe vinduet ditt. Du la fra deg pcen og gikk bort til vinduet. Der nede sto Christian og kikket opp på deg. Du begynte å smile og løp ned trappen. "Jeg stikker ut en tur" ropte du inn i stuen, tok på deg noen sko og løp ut døren. "Hei" sa Christian og smilte. "Hallo" svarte du litt sjenert. "Jeg kan ta og vise deg litt rundt her i Toronto, om du vil" sa han og så spørrende bort på deg. "Ja!" sa du og smilte. 

Han viste deg fotballbanen, lekeplasser, kjøpesenteret og 
en park. Dere satt dere ned i parken og startet å prate. "Forresten, hvordan visste du at det var mitt rom når du hev steiner på vinduet?" spurte du. "Assa, jeg tror ikke at moren eller faren din har masse Justin Bieber plakater på veggene" sa han og lo. "Ja, sant så sant.." mumlet du. "Er du veldig fan av Justin Bieber eller?" spurte han deg. "Kødder du eller? Jeg er en belieber!" ropte du med et smil. "Haha! Du er virkelig ikke den eneste i området. Mendu, spør du foreldrene dine om dere vil komme i middagsbesøk til oss i kveld? Det er sånn nabolag besøk. Tenkte da ble dere bedre kjent med de som bor her i området" sa han og smilte. Han hadde virkelig et utrolig fint smil. "Ja, det skal jeg" sa du. 

Du så ned på klokken. "Jeg tror jeg må hjemover nå, sånn jeg kan gjøre med klar til middagsbesøket" sa du og reiste de opp. "Ja, snakkes!" sa han og ble sittende. Du løp hjem. "Hallo, jeg er hjemme" ropte du mens du åpnet døren tiø huset. Du slang av deg skoene å løp inn i stuen. "Christian lurte på om vi ville komme bort på besøk i kveld å spise, sånn nabo greie" sa du anpusten. Moren din sto på en stol mens hun hang opp bilder på veggene. "Christian, han som kom og hilste på deg isted!" suprte hun og hevet et øyenbryn. "Jaaa?" sa du og himlet med øynene. "Vi har ikke tid, vi må ta og ordne er hjemme for vi har jo nettopp flyttet her til, men du kan ta og gå bort, om du har lyst" sa hun og smilte til deg. "Okei, jeg kjenner jo Christian og han er veldig hyggelig, så jeg går bort" sa du og løp opp trappen. Du tok deg en rask dusj mens du sto og tenkte på Christian. Han hadde veldig fine øyne og faktisk når du tenkte over det, utrolig kjekk. 

Du slo av dusjkranen og gikk ut av dusjen. Tullet et hånkle rundt kroppen din og gikk inn på rommet. "Hmm... Hva skal jeg gå med i dag da.." mumlet du for det selv. Du fant frem en fin høytlivs shorts med blomster på og en hvit bluse. Du tok det på den, sminket meg lett med mascara og solpudder og stilte deg foran  speilet. "Perfekt!" tenkte du. Du løp ned trappen. Tok på deg noen sko og tenkte litt. "mobil, lipgloss, penger i tilfelle..." mumlet du og gikk ut døren. "Hade" ropte du mens du slo igjen døren. 

Du gikk bort til huset til Christian. Du var spent. Det var mange stemmer der inne. Du strakte fram armen og ringte på. Christian åpnet døren, og smilte stort mot deg. "Kom inn! Er det bare du som kommer?" sa han. "Ja, vi har liksom nettopp flyttet her, så de er hjemme" sa du litt sjenert. Christian hadde utrolig fint stort hus. Dere gikk inn i stuen og der satt mange voksene og barn. Du hilste på alle, og de virketveldig hyggelige.

Du satt deg ned ved bordet på en stol ved siden av Christian og en jente du hadde hilst på som het Tori. Det var utrolig god mat og alle snakket høyt og lo. 
Plutselig ringte det på døren.  Faren til Christian gikk ut i gangen å åpnet. "Hallo! Så hyggelig at dere fikk tid til å komme innom!" lo faren. Du hørte ikke så godt hva personen som kom sa. "Jeg har kommet for å bli i år" hørte stemmen svare. "Å! Kommer du også. Så utrolig koselig" sa faren igjen. Inn i stuen kom en gutt og en dame. Du så opp, og maten satt seg fast i halsen din.....MER?? (:

Next to you - DEL 3 (JB)

"Det var sykt! Opplevelse for livet!" sa du og drømte deg bort. Du hørte tuting bak deg, og der sto faren din. "Åh, må stikke!" sa du og dro med deg Sara og løp. Dere satte dere inn i bilden og du begynte å fortelle med en gang. "Dere er virkelig betatt av denne gutten" sa faren din og kikket på dere i speilet. Sara så på deg og fniste litt. Sara skulle overnatte så dere lå lenge og snakket om hvor heldig du var. Til slutt sovnet dere.

_______________________________________________________________________________________

Neste dag gjorde dere ikke så veldig mye mer enn å stalke Justin på twitter, facebook, youtube og google. Dere flere episoder med Glee og bare chillet max. Nå nærmet det seg bare mer og mer at du skulle flytte til Canada. Du hadde sagt hade til mange venner allerede, nå som det bare var 1 måned til du skulle flytte. Du hadde  pakket ned det meste fra rommet og det nærmet seg mer og mer tomt.

1 MÅNED SENERE:

"*dittnavn* du må skynde deg. Vi har dårlig tid!" hørte du moren din rope fra gangen. "Ja, skal bare ta igjen kofferten" ropte du tilbake mens du tok den den siste Justin Bieber plakaten fra veggen og la den i kofferten. "Det var den beste kvelden i mitt liv.." mumlet du mens du dro med deg kofferten ut av rommet og ned trappen til gangen. Du tok på den dine hvite converse og dro med deg en jakke, og løp ut i bilen. 

Dere kjørte til flyplassen og fik sjekket inn da du hørte noen rope. "*dittnavn*!!!" Sara kom løpende i mot deg og ga deg en stor klem. "Jeg kommer til å savne deg sååå!" sa hun og så på deg mens hun felte en tåre. "Du aner ikke hvor mye jeg kommer til å savne deg, det kommer til å bli jævlig uten deg" sa du med gråtkvalt stemme. Dere sto og klemte en stund, før dere gikk i mot gaten deres. Dere ventet der i noen minutter før dere gikk inn på flyet. Du satte deg ned i setet ditt og stappet øreproppene dine i ørene. Du satte på sangen "Next To You" av Justin Bieber, og sovnet. 

"*dittnavn*, du må våkne, vi er fremme!" hørte du Jacob rope i det fjerne. Du åpnet øynene dine og så rundt deg. Folk holdte på å gå ut fra flyet. Du reiste det opp, tok med deg håndbagasjen din og gikk ut av flyet med familien din. Dere fikk en leiebil og kjørte mot det nye huset. Dere parkerte utenfor et stort hvitt murhus. "Wow! Det var mye finere i virkeligheten enn på bildet" sa Jacob med et stor smil rundt munnen. Dere steg ut av bilen og du strakte deg mens du sto og så mot det nye huset. 

Du kjente noe som prikker deg på ryggen. Du snudde deg og der sto en litt høy gutt med mørkt hår og en basketball under den venstre armen. Han smilte stort i mot deg. "Hei! Jeg heter Christian, dere må være de nye naboene" sa han og strakte armen sin i mot deg...


MER?? (:

Next to you - DEL 2 (JB)

"ÅÅÅÅh, han er så fin, han eier i å danse, og han er driiiitgod live!" ropte Sara inn i øret ditt for å overdøve musikken. Du så bort på henne og nikket. Dere sang med på alle sangene og hopped og spratt. Nå kom sangen alle ventet på, "One Less Lonely Girl" Plutselig kjente du noe som prikket deg på ryggen. Du snudde deg, og der stod Scooter og smilte imot deg....


 

du kunne ikke tro det. her sto du en meter fra selveste SCOOTER BRAUN! "Hei, jeg lurte på om du ville være OLLG" ropte han til deg mens han smilte. Du kunne ikke tro hva du nettopp hørte. Ville han virkelig at DU skulle være OLLG av alle de tusen jentene som var på konserten. Du snudde deg mot Sara, hun smilte stort til deg.

"Ja!" skrek du tilbake, mens du fulgte etter han. Du knep deg flere ganger i armen for å sjekke om dette var en drøm. Noen det ikke var. Nå stod du rett bak scenen. Her kjente du igjen flere fjes fra filmen Never say Never som du hadde sett flere ganger. Pattie sto ovenfor deg og smilte. "Bare ta det helt med ro der ute, ikke stress, da får du best opplevelse av det" sa hun støttende til deg. Du skalv i hele kroppen. Plutselig kom den ene danseren til Justin og hentet deg. Du så utover den store salen. "Wow, den var stor" tenkte du. Danseren til Justin, Nick, som hadde hentet deg, pekte på en stol som sto midt på scenen. Du satte deg ned. Du snudde hodet ditt mot Justin som kom gående i mot deg. "Oj, han var bare mye finere i virkeligheter" tenkte du. Han tok buketten som en av de andre danserne sine hadde i hånden og ga dem til deg. Du satt bare å smilte stort i mot han! Du kjente du rødmet litt. Dette var den beste opplevelsen din i hele ditt liv. Han la hånden sitt gå kinnet ditt, nå var han bare noen få cm i fra fjeset ditt.

De kastanjebrune øynene hans bordet seg inn i hodet ditt! Et varmt sug kom gjennom kroppen din. Når sangen var ferdig ga Justin deg en klem og etter det kysset han deg på kinnet. Han hadde så varme myke lepper. Han smilte stort til deg før han tok hånden din og fulgte deg ut fra scenen. Du sa tusen takk til Scooter, og gikk ut igjen i salen. Alle sto og pekte på den, og du følte deg stolt. Alle var missunnelig på deg, du som hadde fått vært bare noen cm fra ansiktet til Justin og han hadde kysset deg på kinnet. Du gikk og gikk men du husket ikke hvor dere hadde stått. Det ble masse styr nå som konserten nærmet seg slutten. Plutselig ble du sleng vekk, men noe grep deg i siste sekund før du føk i bakken. Bak deg sto Kenny. "Alt bra med deg eller?" spurte han. "Tusen takk, nei, jeg finner ikke veninnen min etter jeg var på scenen" ropte du litt stresset. Kenny tok tak i armen din og dro deg med backstages. "Bare vent her litt" sa han og gikk. Du hørte Justin snakke i mikrofonen. "Takk for en herlig konsert, dere er det beste publikumet i verden! Og om du ikke finner den eller de du reiste her på konserten, kan du eventuelt gå bort mot det store grønne teltet, helt med utgangen" sa han. Kenny kom mot deg og fortalte det Justin nettopp hadde sagt. Du nikket og gikk mot det grønne teltet. Der møtte du Sara. "Åh, herreguuuud, du var heldig" skrek hun og ga deg en klem. "Jaaaa, veet! åååh, han er så fin" sa du og smilte fra øre til øre. Dere kom dere ut, og du ringte til moren din. Dere stod å ventet da fire 11 åriger kom bort til deg. "ååh, du var OLLG, kan vi pliiiiiz få ta bilde med deg??" spurte de deg. Du så sjokkert bort på dem. "Selvfølgelig" sa du og smilte. Bildet ble tatt og det kom flere bort. "Hvordan var det og være der oppe?" spurte flere.

"Det var sykt! Opplevelse for livet!" sa du og drømte deg bort. Du hørte tuting bak deg, og der sto faren din. "Åh, må stikke!" sa du og dro med deg Sara og løp. Dere satte dere inn i bilden og du begynte å fortelle med en gang. "Dere er virkelig betatt av denne gutten" sa faren din og kikket på dere i speilet. Sara så på deg og fniste litt. 

Sara skulle overnatte så dere lå lenge og snakket om hvor heldig du var. Til slutt sovnet dere.

 

MER?? (:

Next to you - DEL 1 (JB)

Hei! Jeg tenkte å starte en historie her om Justin Bieber. Vi er jo to jenter på denne bloggen, så jeg er den ene av dem. Hun andre skriver om Ulrik Munther, så hver gang jeg skriver, så skriver jeg "(JB)" sånn dere er sikker denne historien handler om Justin Bieber. Gå til innlegget som ligger under dette, for mer info.


Du bor i Norge, er 16 år. Du har en mor og en far og en lillebror med navn, Jacob. Besteveninnen din heter Sara, og dere har vært bestevenner siden første skoledag i 1. klasse. Dere skal flytte til Canada, fordi faren din fikk jobbtilbud der. Som de fleste andre tenårings jenter er du en stor fan av Justin Bieber, altså med andre ord, en belieber. 
"Kom igjen, vi har dårlig tid!" ropte Sara nede fra gangen. Dere skulle på Justin Bieber konsert. Dette hadde du gledet deg til lenge. Du og dine venner hadde prøvd i over ett år på å få han til Norge, og endelig kom han. Du tok litt ekstra lipgloss på leppene, før du la den i lommen, sammen med iPhonen din, og løp ned trappen. "Dere må ta på dere en jakke, det blir altfor kaldt og gå med så lite klær. Alikavell det er sommer, så er det kalt om kvelden" sa moren din strengt. "Årh, du skal alltid være så streng mamma! Ingen andre trenger å ta på seg jakke" svarte du henne. "pluss, da vises ikke Justin Bieber hettegenseren min" sa du mens du himlet med øynene, og gikk ut døren med Sara i hælene. "Mamma skal alltid være så streng, ønsket jeg hadde en annen mor av og til" sa du litt irritert. Dere satte dere ned på busstoppet og ventet på bussen. Selvfølgelig var den smekkfull for dere var jo ikke de eneste som skulle på Justin Bieber konsert. Dere fant dere to ledige plasser og satte dere ned. I hele bussen var det snakk om Justin Bieber og folk som gledet seg til å se han.
Dere kom omsider der konserten skulle være, og det var en del folk der. Dere stilte dere i kø. Køen var faktisk ikke så lang som du hadde trodd den skulle være, og dere kom dere inn etter noen å minutter. Dere kom ikke noe langt fram til scenen, men dere klarte fint å se det som skjedde der oppe. Etter en times venting, og det hadde blitt mørkt, hørte dere DJ'en i mikrofonen. "Når jeg sier JUSTIN, sier dere..." ropte DJ'en i mikrofonen. "BIEBEEEEEER" hørte du alle jentene rundt deg skrike. Musikken til "Love Me" kom på og Justin kom løpende ut på scenen. Nå begynte hylene og bli enda høyere. Konserten var bare rå, og dette var virkelig en opplevelse. "ÅÅÅÅh, han er så fin, han eier i å danse, og han er driiiitgod live!" ropte Sara inn i øret ditt for å overdøve musikken. Du så bort på henne og nikket. Dere sang med på alle sangene og hopped og spratt. Nå kom sangen alle ventet på, "One Less Lonely Girl" Plutselig kjente du noe som prikket deg på ryggen. Du snudde deg, og der stod Scooter og smilte imot deg....
MER?????? (: - hva syntes dere om denne starten???????
umandjb

umandjb

16, Bergen

En Ulrik Munther og Justin Bieber blogg.

Kategorier

Arkiv

hits